- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.261
Hiç ekmek yok sabah hariç niye kimse beni tebrik etmiyo
Kız bu ne bütün karbonhidratları gömmüşsünSabah 2yumurtali ekmek zeytin peynir çay
Ara türk kahvesi 2 kaşık helva
Öğle bartunun yarım bıraktığı pogaayı yedim
Akşam 4 kaşık pilav tavuk sote 1 kaşık makarna(gercekten 1 kasikti valla) 1 bardak kola
arkasından eşim tatlı almış onu yedim
Şu çok icemedim spor yok başlangıç için baya kötü
Allah annene en kısa zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsunÇok stresli 2 gün yaşadım kızlar annem 2 hafta dir drye gidip geliyor.
Dün kan verdi doktor sabah geleceksin önemli deyince eski hastalığı nuks etti diye düşündük o yüzden öğrenene kadar yedim de yedim bugün.
Kola tatlı makarnaSabah 2yumurtali ekmek zeytin peynir çay
Ara türk kahvesi 2 kaşık helva
Öğle bartunun yarım bıraktığı pogaayı yedim
Akşam 4 kaşık pilav tavuk sote 1 kaşık makarna(gercekten 1 kasikti valla) 1 bardak kola
arkasından eşim tatlı almış onu yedim
Şu çok icemedim spor yok başlangıç için baya kötü
Bende ismini düşünüp duruyordum
Tarçınlı süt iç canımBende yazayım madem
Sabah
Menemen bir yumurta yaptım eşimle birlikte yedik
Labne 1yk
Bir dilim ekmeğe tekabul eden tam buğday yufka
Ara
Sütlü çay
Öğle
Bir yumurta
patlıcan yemeği domatesli 4kasik
Yoğurt
Ara (burada cidden gözüm dönmeye başladı ve hala aşırı tatlı isteğim var)
Elma
Oğlumun Sütaş yoğurdu küçük bir tane( buyumix ler hani)
Yarım ceviz
Akşam
Fırında hindi ( 2 porsiyon yemiş olabilirim)
Mercimek çorbası 1kepce
Salata
2 kare bitter yeKızlar çikolata yemek istiyorumkaç gündür çok iyi gidiyordum ne oldu bugün anlamadım
Ay evet bugün cozuttum vallasiz bence takimi kapatın bunlar nasıl menü gızlarrrrrrolmamis olmamış olmamış
Sende sütlaç yemişsinKızlar ilk menümü ilistireyim şuracığa da örnek olsun
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim karabuğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara kahve 1 kase sütlaç
Akşam az çiğ köfte 1 kepçe mercimek çorba 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk leslie
Yufka ekmek kepekliydi simit yarım yicektim ama baktım bitmiş sen yaz bakalım neler yedinHani temizdin sen
Simit, yufka ekmek, bitteleri sayamadim bile, ya tursu
Şükür her sey ilk kez çok iyi sağol canımAllah annene en kısa zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun
Dedim ya hepimiz batırdıkKola tatlı makarna
Bende ismini düşünüp duruyordum
Tarçınlı süt iç canım
2 kare bitter ye
Ay evet bugün cozuttum valla
Sende sütlaç yemişsin
Yufka ekmek kepekliydi simit yarım yicektim ama baktım bitmiş sen yaz bakalım neler yedin
Tabi canım alıştın yemeye şimdi birden kesemezsinAma çok uzun zaman oldu bn diyet yapmayali
Sütlaç olmayaymis iyiymiş ama yine süper benceKızlar ilk menümü ilistireyim şuracığa da örnek olsun
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim karabuğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara kahve 1 kase sütlaç
Akşam az çiğ köfte 1 kepçe mercimek çorba 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk leslie
Yarım çay bardağı sute 1 çay bardağı dem katıyorum biraz kaynatiyorum o kadar :)Tarif ver bakım merak ettim İngiliz kraliyet ailesinden biri olarak içeyim
1 kare attım canım şimdi yiyince yerdim aslında ama sonra pişman olacam biliyorum gecermi acaba diye akşam yemekte hindiyi de fazla kaçırdım biraz zaten ah ahBitter varsa ye canim
Çok geçmiş olsun canımÇok stresli 2 gün yaşadım kızlar annem 2 hafta dir drye gidip geliyor.
Dün kan verdi doktor sabah geleceksin önemli deyince eski hastalığı nuks etti diye düşündük o yüzden öğrenene kadar yedim de yedim bugün.
1 kare yedim canım2 kare bitter
Eşim almış dün fazlaydı yiyen olmayacaktı yedim o yüzdenSütlaç olmayaymis iyiymiş ama yine süper bence
Yarım çay bardağı sute 1 çay bardağı dem katıyorum biraz kaynatiyorum o kadar :)
1 kare attım canım şimdi yiyince yerdim aslında ama sonra pişman olacam biliyorum gecermi acaba diye akşam yemekte hindiyi de fazla kaçırdım biraz zaten ah ah
Çok geçmiş olsun canım
Bencede sporda yapmışsın süpersin canımEşim almış dün fazlaydı yiyen olmayacaktı yedim o yüzdenkendim yapsam daha çok yerdim ama gündüz yedim erimiştir kesin
Dedim ya hepimiz batırdık
Yeter canım.1 kare yedim canım
Evet oda çok etkili ama bu saatte yemek istemedim bitter çikolata da çok küçüktü canım tam bir kare bile değil onu tercih ettim bilmiyorum doğru mu yaptim
Seninki masum canım:)
Yeter canım.
Elmaya da tarçın ekleyebilirsin
Bu ne loooŞuraya örnek bir menü bırakayım da utanın
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay
Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata
Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kolaneyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum
Böyle gidersem bir ay sonra 10 kilo alıp listeye girmeyi düşünüyorumBu ne looo
Biz ettik sen etmeBöyle gidersem bir ay sonra 10 kilo alıp listeye girmeyi düşünüyorumgönlüm razı değil takım arkadaşlarımı yarı yolda bırakmaya
Inanmiyorum kız karbonhidrata boğmuşsun kendini resmen pilav pizza vay be ben yine masummusum heŞuraya örnek bir menü bırakayım da utanın
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay
Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata
Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kolaneyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?