Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız bu ne bütün karbonhidratları gömmüşsün neyse ilk günün ve kaptan olmanin verdiği stres diyelim

Çok stresli 2 gün yaşadım kızlar annem 2 hafta dir drye gidip geliyor.
Dün kan verdi doktor sabah geleceksin önemli deyince eski hastalığı nuks etti diye düşündük o yüzden öğrenene kadar yedim de yedim bugün.

Allah annene en kısa zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun

Kola tatlı makarna
Bende ismini düşünüp duruyordum
Tarçınlı süt iç canım
Kızlar çikolata yemek istiyorum kaç gündür çok iyi gidiyordum ne oldu bugün anlamadım
2 kare bitter ye
siz bence takimi kapatın bunlar nasıl menü gızlarrrrrrolmamis olmamış olmamış
Ay evet bugün cozuttum valla
Sende sütlaç yemişsin
Hani temizdin sen
Simit, yufka ekmek, bitteleri sayamadim bile, ya tursu
Yufka ekmek kepekliydi simit yarım yicektim ama baktım bitmiş sen yaz bakalım neler yedin

Dedim ya hepimiz batırdık

Sütlaç olmayaymis iyiymiş ama yine süper bence
Tarif ver bakım merak ettim İngiliz kraliyet ailesinden biri olarak içeyim
Yarım çay bardağı sute 1 çay bardağı dem katıyorum biraz kaynatiyorum o kadar :)
Bitter varsa ye canim
1 kare attım canım şimdi yiyince yerdim aslında ama sonra pişman olacam biliyorum gecermi acaba diye akşam yemekte hindiyi de fazla kaçırdım biraz zaten ah ah
Çok geçmiş olsun canım

Eşim almış dün fazlaydı yiyen olmayacaktı yedim o yüzden kendim yapsam daha çok yerdim ama gündüz yedim erimiştir kesin

Şuraya örnek bir menü bırakayım da utanın
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay

Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata

Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kolaneyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum

Bu ne looo

Inanmiyorum kız karbonhidrata boğmuşsun kendini resmen pilav pizza vay be ben yine masummusum he tabi kilo sıkıntın yok ye ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…