- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.381
Aynen kuzum inşlh bukez 56-57 oluruz da bidaha 6lı bi rakam en ödemli halimizde bile olmazAy dışardaydım oğlan istedi tatlı o yarısını yedi bıraktı dedim günah kalmasınbide bebek arabamda sorunlu kollarımda ayrı ağrıdı
Ay inşallah artık şöyle bi 56 57 olsak alsakta 6ları görmesek
Aa hayrola neden döndünüz
Diye diye yazı görmezsek iyi
Bende spor yapamadikca kendimi suçlu hissediyorum bide boşluk demin 2 mile Leslie yaptım ama tatmin etmediNaptınız kızlar nasılsınız...
Sabah erkenden uyandım her zamanki gibi
Çamaşır ser topla katla nevresim değiştirdim .
Eşime pasta yaptım. 1 dilim tadına baktım göz hakki.normalde kek yapamam güzel olmamışsa atacaktım eve gelmeden
Sonra pişmanlıkla spor yapayım dedim 1 saate yakın cardio bölgesel önüme ne geldiyse yaptım. Sonra duşumu aldım öğretmen diye bir dizi düştü önüme youtube de onu izliyorum .
Siz naptınız yanlızlıktan sıkılmışım bugün
yNaptınız kızlar nasılsınız...
Eşime pasta yaptım. 1 dilim tadına baktım göz hakki.normalde kek yapamam güzel olmamışsa atacaktım eve gelmeden
Sonra pişmanlıkla spor yapayım dedim 1 saate yakın cardio bölgesel önüme ne geldiyse yaptım. Sonra duşumu aldım öğretmen diye bir dizi düştü önüme youtube de onu izliyorum .
Sünnet yaptırdınız mi canımy
ine bir kcamak
Ama spor yapmışın olsunn
Bende sabah erken uyandım kahvaltı yaptık sonra ortalığı topladım sonra Bartu erzak kavanozu kırdı
Makarnaları dağıttı yine süpürge yaptim uyudu uyandı disardaydik şimdi girdik içeri biz bu yaz sokaklarda yiz belli oldu
Ben çok yoruldum sporda nabız iyice yükseldi.Bende spor yapamadikca kendimi suçlu hissediyorum bide boşluk demin 2 mile Leslie yaptım ama tatmin etmedi
Afiyet olsun canım bende bugün 1 kaşık irmik helvası yedimbol bol elma bide bu aralar elmaya doymuyorum nedense ya
Bol bol güneş almış olursunuz kuzum eve tikilmaktan iyi.y
ine bir kcamak
Ama spor yapmışın olsunn
Bende sabah erken uyandım kahvaltı yaptık sonra ortalığı topladım sonra Bartu erzak kavanozu kırdı
Makarnaları dağıttı yine süpürge yaptim uyudu uyandı disardaydik şimdi girdik içeri biz bu yaz sokaklarda yiz belli oldu
Yaptırdık kuzu biz 3 aylıkken yaptirmistikSünnet yaptırdınız mi canım
Hem o yüzden hemde enerjisini atması için çok iyi olcak koca kış evdeudik zaten gezeriz bol bol bana da hareket olurBen çok yoruldum sporda nabız iyice yükseldi.
Elma aciktiriyor ya beni bende seviyorum normalde .
Bol bol güneş almış olursunuz kuzum eve tikilmaktan iyi.
Naptınız kızlar nasılsınız...
Benide aciktirir normalde de sonrasında bir tanede ceviz de yedimmi biraz idare ediyorBen çok yoruldum sporda nabız iyice yükseldi.
Elma aciktiriyor ya beni bende seviyorum normalde .
Bol bol güneş almış olursunuz kuzum eve tikilmaktan iyi.
Nasıldı yaYaptırdık kuzu biz 3 aylıkken yaptirmistik
Valla çabuk geçti iyikide yaptirmisiz 1 hafta da düzeldi ne kadarlık oldu seninki her doktor da yapmiyo artıkBenide aciktirir normalde de sonrasında bir tanede ceviz de yedimmi biraz idare ediyor
Nasıldı ya
Bizde yarın bı kan tahlili yaptıracağız ona göre belirleyecek doktor ama iki gün önce aksi gibi grip oldu bide
Kahvaltı muazzam tam enerji dolu vallaKahvaltı = sucuklu yumurta, 2dilim tambuğday, peynir, 1tatlı kaşğ tahin pekmez,1tatlı kşğ petekli bal
Öğlen = 1kupa sütlü kahve,5gün kurusu,3fındık
Akşam = ızgara Levrek , yeşil salata, az şalgamsuyu
Spor = 30dakika kndsyn bisikleti,köprü,mekik,plank
Hafta içi yani yarın itibari ile kahvaltıyada biraz daha çeki düzen verip su takibine de başlarım artk kızlar
Ah inşallah bu ay başarcaz yazın 50lerde olmayı az önce instagramda hikayelere bakıyodum araya reklam giriyo ya bazen bi sarışın kadın spor tayt büstiyer kombinli spor yapıyo bi an senin hikayen sandm çok benzettim tekrar girdim şimdi çıkarmı acaba ekran görüntüsü alıyım diye de kaçırmışımAynen kuzum inşlh bukez 56-57 oluruz da bidaha 6lı bi rakam en ödemli halimizde bile olmaz
İki ay sonra üç yaşında olacak canım iki hafta önce gittik sadece tahlil için iki hafta sonra gün verdi yarın gitcez tahlillere gore bide sünnet günü veriyorlarmış tövbe yaValla çabuk geçti iyikide yaptirmisiz 1 hafta da düzeldi ne kadarlık oldu seninki her doktor da yapmiyo artık
Bu yaşlarda öneriyolar mı ki canım 2yle 5 arası yaptırmayın diye duymuştm ben tamamen mi bayıltçaklarİki ay sonra üç yaşında olacak canım iki hafta önce gittik sadece tahlil için iki hafta sonra gün verdi yarın gitcez tahlillere gore bide sünnet günü veriyorlarmış tövbe ya
Yok canım sadece pipiyi uyusturcaklarmis çocuk ta yarı uyur yarı uyanık olacakmisBu yaşlarda öneriyolar mı ki canım 2yle 5 arası yaptırmayın diye duymuştm ben tamamen mi bayıltçaklar
Anladmm hangi şehirdesin sen canım özelde mi baktrdınız benmkide 2 buçuk yaşında ama çok korkaktır sağlık ocağına bile yeni yeni alışıyo ben bikaç sene daha beklicem galibaYok canım sadece pipiyi uyusturcaklarmis çocuk ta yarı uyur yarı uyanık olacakmis
Uşak canım yok devlete gittik malum özeller ateş pahası 1000 lira falan istemisler geçen sormuş eşimAnladmm hangi şehirdesin sen canım özelde mi baktrdınız benmkide 2 buçuk yaşında ama çok korkaktır sağlık ocağına bile yeni yeni alışıyo ben bikaç sene daha beklicem galiba
Bı sabah ki milföy çok olmsnsanki gerisi iyiSabah
3 yumurtadan sucuklu peynirli omlet
Şekersiz çay
1 kare yağsız tavada pişmiş milföy
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
Tavuk kavurması ama göçmen usulu haşlanmış tavuğa kavrulmuş unla terbiye yapılıyo öyle bişey çorba yemek karışımı
Spor yapamadm bugün yarın misafir var
Ama yarın küçük bi yürüyüşe kaçabilirim
Ben 2 yle 6 yaş arası yapilmiyo diye biliuodum hastanelerde hadi hayırlısı ama olsun da kurtulun valla insanın aklında yer ediyoİki ay sonra üç yaşında olacak canım iki hafta önce gittik sadece tahlil için iki hafta sonra gün verdi yarın gitcez tahlillere gore bide sünnet günü veriyorlarmış tövbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?