Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen kuzum inşlh bukez 56-57 oluruz da bidaha 6lı bi rakam en ödemli halimizde bile olmaz

Bende spor yapamadikca kendimi suçlu hissediyorum bide boşluk demin 2 mile Leslie yaptım ama tatmin etmedi
Afiyet olsun canım bende bugün 1 kaşık irmik helvası yedim bol bol elma bide bu aralar elmaya doymuyorum nedense ya

y
ine bir kcamak
Ama spor yapmışın olsunn
Bende sabah erken uyandım kahvaltı yaptık sonra ortalığı topladım sonra Bartu erzak kavanozu kırdı
Makarnaları dağıttı yine süpürge yaptim uyudu uyandı disardaydik şimdi girdik içeri biz bu yaz sokaklarda yiz belli oldu

Sünnet yaptırdınız mi canım

Bende spor yapamadikca kendimi suçlu hissediyorum bide boşluk demin 2 mile Leslie yaptım ama tatmin etmedi
Afiyet olsun canım bende bugün 1 kaşık irmik helvası yedim bol bol elma bide bu aralar elmaya doymuyorum nedense ya
Ben çok yoruldum sporda nabız iyice yükseldi.
Elma aciktiriyor ya beni bende seviyorum normalde .
Bol bol güneş almış olursunuz kuzum eve tikilmaktan iyi.

Hem o yüzden hemde enerjisini atması için çok iyi olcak koca kış evdeudik zaten gezeriz bol bol bana da hareket olur

Benide aciktirir normalde de sonrasında bir tanede ceviz de yedimmi biraz idare ediyor
Yaptırdık kuzu biz 3 aylıkken yaptirmistik
Nasıldı ya
Bizde yarın bı kan tahlili yaptıracağız ona göre belirleyecek doktor ama iki gün önce aksi gibi grip oldu bide

Kahvaltı = sucuklu yumurta, 2dilim tambuğday, peynir, 1tatlı kaşğ tahin pekmez,1tatlı kşğ petekli bal

Öğlen = 1kupa sütlü kahve,5gün kurusu,3fındık

Akşam = ızgara Levrek , yeşil salata, az şalgamsuyu

Spor = 30dakika kndsyn bisikleti,köprü,mekik,plank

Hafta içi yani yarın itibari ile kahvaltıyada biraz daha çeki düzen verip su takibine de başlarım artk kızlar

Benide aciktirir normalde de sonrasında bir tanede ceviz de yedimmi biraz idare ediyor

Nasıldı ya
Bizde yarın bı kan tahlili yaptıracağız ona göre belirleyecek doktor ama iki gün önce aksi gibi grip oldu bide
Valla çabuk geçti iyikide yaptirmisiz 1 hafta da düzeldi ne kadarlık oldu seninki her doktor da yapmiyo artık

Kahvaltı muazzam tam enerji dolu valla

Aynen kuzum inşlh bukez 56-57 oluruz da bidaha 6lı bi rakam en ödemli halimizde bile olmaz
Ah inşallah bu ay başarcaz yazın 50lerde olmayı az önce instagramda hikayelere bakıyodum araya reklam giriyo ya bazen bi sarışın kadın spor tayt büstiyer kombinli spor yapıyo bi an senin hikayen sandm çok benzettim tekrar girdim şimdi çıkarmı acaba ekran görüntüsü alıyım diye de kaçırmışım

Sabah
3 yumurtadan sucuklu peynirli omlet
Şekersiz çay
1 kare yağsız tavada pişmiş milföy
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
Tavuk kavurması ama göçmen usulu haşlanmış tavuğa kavrulmuş unla terbiye yapılıyo öyle bişey çorba yemek karışımı
Spor yapamadm bugün yarın misafir var
Ama yarın küçük bi yürüyüşe kaçabilirim

Valla çabuk geçti iyikide yaptirmisiz 1 hafta da düzeldi ne kadarlık oldu seninki her doktor da yapmiyo artık
İki ay sonra üç yaşında olacak canım iki hafta önce gittik sadece tahlil için iki hafta sonra gün verdi yarın gitcez tahlillere gore bide sünnet günü veriyorlarmış tövbe ya

İki ay sonra üç yaşında olacak canım iki hafta önce gittik sadece tahlil için iki hafta sonra gün verdi yarın gitcez tahlillere gore bide sünnet günü veriyorlarmış tövbe ya
Bu yaşlarda öneriyolar mı ki canım 2yle 5 arası yaptırmayın diye duymuştm ben tamamen mi bayıltçaklar

Yok canım sadece pipiyi uyusturcaklarmis çocuk ta yarı uyur yarı uyanık olacakmis
Anladmm hangi şehirdesin sen canım özelde mi baktrdınız benmkide 2 buçuk yaşında ama çok korkaktır sağlık ocağına bile yeni yeni alışıyo ben bikaç sene daha beklicem galiba

Anladmm hangi şehirdesin sen canım özelde mi baktrdınız benmkide 2 buçuk yaşında ama çok korkaktır sağlık ocağına bile yeni yeni alışıyo ben bikaç sene daha beklicem galiba
Uşak canım yok devlete gittik malum özeller ateş pahası 1000 lira falan istemisler geçen sormuş eşim
Sorma benim oğlum da korkak ama daha tuvalet ogrenemedik bezi çıkarmadan olsun istedim bilmiyorum iyimi ediyoruz yoksa kötümü hiç kıyamıyorum da ah ah çok zormuş ya

Bı sabah ki milföy çok olmsnsanki gerisi iyi

Ben 2 yle 6 yaş arası yapilmiyo diye biliuodum hastanelerde hadi hayırlısı ama olsun da kurtulun valla insanın aklında yer ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…