- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.341
Aa o zmn bı kaç gün ara ver gezmezse bı doktora gözükür sunBekliyorum canımbugün yine tatlı kriziyle basım dertteydi ve biraz kaçamak oldu tabii ama sporum iyiydi ve ayak bileğim şişti galiba ara vermem lazım ne iyi gelir bilen varmı kızlar ya
Evet ya rahatsız etti akşamki ekmekleri yemeseydim iyiydiKarbonhidrat çok olmuş ama yolculuk vardı zaten.
Tatlı krizi bende de var doymuyorumda üstelik.
Buz koy canım tam bilmiyorum
Bir haftadır böyle de gecermiki diye umursamıyordum bugün de ip atlamistim hepten ağrıdıAa o zmn bı kaç gün ara ver gezmezse bı doktora gözükür sun
Kaç gündür iyiydim acikmiyorum nasıl olsa diye çok uzun aç kalıp az kalori almıştım ama herhalde geri teptiKarbonhidrat çok olmuş ama yolculuk vardı zaten.
Tatlı krizi bende de var doymuyorumda üstelik.
Buz koy canım tam bilmiyorum
Uyumayacaksan biraz.lelsie yap sindirmeye yardımcı olur belkiEvet ya rahatsız etti akşamki ekmekleri yemeseydim iyiydi
Çok iyi yapmışsın canım mide küçülür en azındanKaç gündür iyiydim acikmiyorum nasıl olsa diye çok uzun aç kalıp az kalori almıştım ama herhalde geri tepti
Koyacağım canım
Evet hem Ramazan'a hazırlık olurUyumayacaksan biraz.lelsie yap sindirmeye yardımcı olur belki
Çok iyi yapmışsın canım mide küçülür en azından
Benimde bir ara diz kapagim ağrıyordu spor yapmaktan zorluyomuyuz napiyorsak artıkBir haftadır böyle de gecermiki diye umursamıyordum bugün de ip atlamistim hepten ağrıdı
Ya Ramazana kadar biraz versem çok iyi olacak hep alıyorum millet verir ben tam tersi tatlı krizi beni mahvediyorEvet hem Ramazan'a hazırlık olursen spor yapmıyormusun
Yok canım yürüyüş yapıyorum bu ara sadece ..Evet hem Ramazan'a hazırlık olursen spor yapmıyormusun
Ovv çok uzunmuş iyi yolculuklar demek için çok geç kaldm dimiBı daha olmasın en azından zayıflayana kadarBursa'dan yalovaya gidicez ordan da akşam İstanbul'a
Ptesi silkelenip takımımıza yakışçak şekilde hemencecik incelelimYol tutması kötü ya.
Oo süpersin bende 8 de.kalktım yataktan . Çamaşır mutfak yemek vs vs derken kahvaltıya anneme geldik. Bugün 2 öğün yaparım akşama sağlıklı yemeklerimde var.
Bende cuma günü diye böyle oldum .
Keşke eski düzene dönebilsem.
Yoyo diyeti olduk kızlar ya beraber alıyoz beraber veriyoz nolcaz böyle bi dursakCanm lulu 59 kilo o zaten en zayıfımızpınar ın önünde lulu var senin önünde berkas var gibi idi ama ben ondan 200-300 grm daha fazla da olabilirim yani önünde ben varım ben ve berkas(diyetlikadın) 62lerdeyiz yani macigk bukez melisa- ile bizi geçmiş biz magicki yakalarız sende bizi
Kız o pasta neSabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Yarım dilim pasta
Akşam
Kremalı tavuk göğsü
2 3 kaşık pilav
Bugünde olmadı ya yarın söz ahhahaha
Bide 10.000 küsur adım attım
Yok yok durmayalım hiç zamanı diilOvv çok uzunmuş iyi yolculuklar demek için çok geç kaldm dimi
Ptesi silkelenip takımımıza yakışçak şekilde hemencecik incelelim
Yoyo diyeti olduk kızlar ya beraber alıyoz beraber veriyoz nolcaz böyle bi dursak
Yapıyordum canım iyice oturmuştu düzene su bilegimin ağrısı olmasaYok canım yürüyüş yapıyorum bu ara sadece ..
Sen
Fit tarifler denesen canım olmazmi haftada bir normal tarif olsun tabideYa Ramazana kadar biraz versem çok iyi olacak hep alıyorum millet verir ben tam tersi tatlı krizi beni mahvediyor
Evet herhalde zorladım bende ip atlamasam başka sporlarda belli olmuyordu dün ip atladım hemde çok tempolu şimdi tutuldu kaldı sızlıyorBenimde bir ara diz kapagim ağrıyordu spor yapmaktan zorluyomuyuz napiyorsak artık
Ayağını saraydın şişliği de kontrol et baktın çok şiş drye gitYapıyordum canım iyice oturmuştu düzene su bilegimin ağrısı olmasaara vermek hiç istemiyordum ama iyice ağrıyor artık normalde şimdi spor yapıyor olurdum neyse inşallah 1 haftaya kalmaz geçer çünkü yapmamaya alisincada insan zor adapte oluyor
Çok sis değil buz koydum amaAyağını saraydın şişliği de kontrol et baktın çok şiş drye git
Geçmiş olsun canım dikkat et çok zorladın demekkiEvet herhalde zorladım bende ip atlamasam başka sporlarda belli olmuyordu dün ip atladım hemde çok tempolu şimdi tutuldu kaldı sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?