- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.401
Valla iyi ediyosunuz hiç düşünme ilk çişini yapamana kadar bütün acısı sonrası çok kolay biz ameliyattan çıkınca eşimle keşke yaptirmasaydik demiştik ama sonra iyiki dedik hem çocukta gelisiuo boylelikleUşak canım yok devlete gittik malum özeller ateş pahası 1000 lira falan istemisler geçen sormuş eşim
Sorma benim oğlum da korkak ama daha tuvalet ogrenemedik bezi çıkarmadan olsun istedim bilmiyorum iyimi ediyoruz yoksa kötümü hiç kıyamıyorum da ah ah çok zormuş ya
Yok canım aksine bir hastanede en az 3 yaşını doldurmuş ve 15 kg olması lazım dediler ki bizimki daha 11 bile değilBen 2 yle 6 yaş arası yapilmiyo diye biliuodum hastanelerde hadi hayırlısı ama olsun da kurtulun valla insanın aklında yer ediyo
Evet ya sağolsun kv kişiside benden beter dert edindi bu konuyu hayret ya eskiden bebeklikten yapmakta yokmuş ama nereden geliyor bu merak bilmiyorum kartardi falan diyormuş tövbe yaValla iyi ediyosunuz hiç düşünme ilk çişini yapamana kadar bütün acısı sonrası çok kolay biz ameliyattan çıkınca eşimle keşke yaptirmasaydik demiştik ama sonra iyiki dedik hem çocukta gelisiuo boylelikle
Uyur uyanık dediğin kendi uykusu mu yoksa hafif narkozla mı ben izmirdeyim burda meşhur bi yer varda çocukları kendi uykusunda lokal anesteziyle sünnet ediyorlar orası geldi aklımaUşak canım yok devlete gittik malum özeller ateş pahası 1000 lira falan istemisler geçen sormuş eşim
Sorma benim oğlum da korkak ama daha tuvalet ogrenemedik bezi çıkarmadan olsun istedim bilmiyorum iyimi ediyoruz yoksa kötümü hiç kıyamıyorum da ah ah çok zormuş ya
Hep bak çocuk yüzünden yemedi bana kaldı atılcak diye kıyamıyom yalnız yaşamam lazm benimBı sabah ki milföy çok olmsnsanki gerisi iyi
Çok mu iştahsız canımYok canım aksine bir hastanede en az 3 yaşını doldurmuş ve 15 kg olması lazım dediler ki bizimki daha 11 bile değil
Kesinlikle canım.Hem o yüzden hemde enerjisini atması için çok iyi olcak koca kış evdeudik zaten gezeriz bol bol bana da hareket olur
1 çay bardağı süt içiyorum meyve ileBenide aciktirir normalde de sonrasında bir tanede ceviz de yedimmi biraz idare ediyor
Nasıldı ya
Bizde yarın bı kan tahlili yaptıracağız ona göre belirleyecek doktor ama iki gün önce aksi gibi grip oldu bide
Ben öğretemedim canım iki defa denedim hep başa sardıkUyur uyanık dediğin kendi uykusu mu yoksa hafif narkozla mı ben izmirdeyim burda meşhur bi yer varda çocukları kendi uykusunda lokal anesteziyle sünnet ediyorlar orası geldi aklıma
Ama bezliyken daha iyi diyo bizim büyüklerde
Bizim bez çıktı ama işte korkutmak istemiyorum kan bile verebilceğini düşünmüyorum büyüyüp laf anlayınca inşallah
Hep bak çocuk yüzünden yemedi bana kaldı atılcak diye kıyamıyom yalnız yaşamam lazm benim
Çok mu iştahsız canım
E yaşında çocuk için mi.diyo bunuEvet ya sağolsun kv kişiside benden beter dert edindi bu konuyu hayret ya eskiden bebeklikten yapmakta yokmuş ama nereden geliyor bu merak bilmiyorum kartardi falan diyormuş tövbe ya
Uyur uyanık dediğin kendi uykusu mu yoksa hafif narkozla mı ben izmirdeyim burda meşhur bi yer varda çocukları kendi uykusunda lokal anesteziyle sünnet ediyorlar orası geldi aklıma
Ama bezliyken daha iyi diyo bizim büyüklerde
Bizim bez çıktı ama işte korkutmak istemiyorum kan bile verebilceğini düşünmüyorum büyüyüp laf anlayınca inşallah
Hep bak çocuk yüzünden yemedi bana kaldı atılcak diye kıyamıyom yalnız yaşamam lazm benim
Çok mu iştahsız canım
Oo çok iyi pâzar günü icinBugünkü menüm
Kahvaltı 1 tabak patatesli yumurta az peynir 5 zeytin
Ara 1 portakal disardaydik az simit yedim
Akşam 1 porsiyon köfte salata
Su çok içemedim dışarda olduğumdan
EvetE yaşında çocuk için mi.diyo bunubizim herkes yaptırmayın küçük dedi ama büyüdükçe.anliuolar daha zorlasiyo
Yaptır kurtul valla bn şimdi düğün hayallerindeyimEvetbende 3 aylıkken istedim daha küçük dediler sonrada geldik işte 3 yaşına kadar
Günaydın kuzuuum iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim oturuyorum şimdi işleri yapmaya kalkcam sen napiyosunGÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız
elma yiyorum. pazartesi yoğunluğu telefondan işlere odaklanamıyorum .Günaydın kuzuuum iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim oturuyorum şimdi işleri yapmaya kalkcam sen napiyosun
Evet ya tahlil bekliyoruz bakalımYaptır kurtul valla bn şimdi düğün hayallerindeyim
Demekki diyete öğlen başlamışımKahvaltı muazzam tam enerji dolu valla
Ah inşallah bu ay başarcaz yazın 50lerde olmayı az önce instagramda hikayelere bakıyodum araya reklam giriyo ya bazen bi sarışın kadın spor tayt büstiyer kombinli spor yapıyo bi an senin hikayen sandm çok benzettim tekrar girdim şimdi çıkarmı acaba ekran görüntüsü alıyım diye de kaçırmışım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?