Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla iyi ediyosunuz hiç düşünme ilk çişini yapamana kadar bütün acısı sonrası çok kolay biz ameliyattan çıkınca eşimle keşke yaptirmasaydik demiştik ama sonra iyiki dedik hem çocukta gelisiuo boylelikle

Evet ya sağolsun kv kişiside benden beter dert edindi bu konuyu hayret ya eskiden bebeklikten yapmakta yokmuş ama nereden geliyor bu merak bilmiyorum kartardi falan diyormuş tövbe ya

Uyur uyanık dediğin kendi uykusu mu yoksa hafif narkozla mı ben izmirdeyim burda meşhur bi yer varda çocukları kendi uykusunda lokal anesteziyle sünnet ediyorlar orası geldi aklıma
Ama bezliyken daha iyi diyo bizim büyüklerde
Bizim bez çıktı ama işte korkutmak istemiyorum kan bile verebilceğini düşünmüyorum büyüyüp laf anlayınca inşallah
Bı sabah ki milföy çok olmsnsanki gerisi iyi
Hep bak çocuk yüzünden yemedi bana kaldı atılcak diye kıyamıyom yalnız yaşamam lazm benim
Yok canım aksine bir hastanede en az 3 yaşını doldurmuş ve 15 kg olması lazım dediler ki bizimki daha 11 bile değil
Çok mu iştahsız canım

Hem o yüzden hemde enerjisini atması için çok iyi olcak koca kış evdeudik zaten gezeriz bol bol bana da hareket olur
Kesinlikle canım.
Demir vitamini de almış olursunuz
Benide aciktirir normalde de sonrasında bir tanede ceviz de yedimmi biraz idare ediyor

Nasıldı ya
Bizde yarın bı kan tahlili yaptıracağız ona göre belirleyecek doktor ama iki gün önce aksi gibi grip oldu bide
1 çay bardağı süt içiyorum meyve ile

Ben öğretemedim canım iki defa denedim hep başa sardık
Bilmiyorum ki aceleyle o kadar anlattı geçen gittiğimde doktor

Canım genelde iştahsız dönem dönem iştahsız oluyor bide çok hareketli boyu uzuyor ama kilo artmıyor bı türlü bir kilo artıyor güzel yediği zaman sonra iştahsızlık geldimi geri veriyor işte 11 le 10 kilo arası gidip geliyor

Evet ya sağolsun kv kişiside benden beter dert edindi bu konuyu hayret ya eskiden bebeklikten yapmakta yokmuş ama nereden geliyor bu merak bilmiyorum kartardi falan diyormuş tövbe ya
E yaşında çocuk için mi.diyo bunu bizim herkes yaptırmayın küçük dedi ama büyüdükçe.anliuolar daha zorlasiyo

bnde bartunun arkasni toplarken bu hale geldim zaten

❤ Ayyy evettt evetttt benim ooo ama 1ay sonraki halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…