Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

P Pinarbartu canımmm geçen gün tartı da 62.6 yı görünce ve onun üstünede 2-3 gün daha yemeye devam edince korkudan tartılmadım demişim size ve korkunun ecele faydası yok diip bu sabah tartıldım
Çok şükür korktuğum gibi olmadı 62.5 bu kilo tam gaz başlıyorum bugün hemen su takibine başlıyorum cumaya kadar ödemleri de atarım beni listeye ekle canım unutma

Evet ya tahlil bekliyoruz bakalım
Burda 7-8 yaşında yapılıyor düğün nedense
Bizde okula başlamadan yaparız sünneti diye konuştuk 6yaşında falan çocukta anlar hem

Demekki diyete öğlen başlamışım sen kahvaltıyı görme
önemli olan başlamak :F
Tm kuzu Perşembe günü ayarlicam listeyi herkes kontrol eder hem bnmde kilo aynı hala oysa ekmekte çok yemiyom ama

Selam kızlar nasılsınız
iyi canım sen nasılsın .
spor yapıyor musun ?
sen eskiden leslie yapıyordun değil mi ?
Bende bugün dolapları fln toplicam havalar ısınsın salona tasicam TV yi kaç sneedir küçücük odada oturuyom gına geldi valla salonun balkonu da var mis bn niye anlattiysam bunu
anlatasın varmış demek ki
valla en güzelini yaparsın bende slona geri taşınmyı düşüyorum ama kışın mutfak iyi oluyo. geçen sene bende balkona çıktım tek sıkıntı ses gürültü çok oluyor
ooo cok iyi ya su 70 den sonunda uzaklastinya 64 ü de kirarsin sen
çok şükür buki hedefim 58 57 arası nisan da oruç tutacam o dönemde umarım kilo almam :) sen kaç kilosun listeye girecek misin

Yapıyorum canım leslieye devam bütün serileri ezberledim sen yoga yapıyordun bir ara hala yapiyomusun

Slm kizlar, napiosunuz bakalim
İyiyizz sen napiyosunn
Evet ya ferah ferah güzel olur hem mutfakta sigara içilmemiş olur balkon varken diyetisyene ne zmn gidiyon aslında iyi gidiyodun niye diyetisyene bslican ki

Yapıyorum canım leslieye devam bütün serileri ezberledim sen yoga yapıyordun bir ara hala yapiyomusun
leslie yaparken karın yağların eridi mi ?
tüğçe alpayı dinledim dün yaptığın her sporda karın kası çalışıyormuş . her spor sonuna 1 2 hareket ekledin mi yeterli demişti de direk senin leslie yaptığın geldi aklıma ben senin kadar uzun süre yapmadım bilemedim ondan .
yapıyorum canım ama düzenli değil hedef kiloma varınca komple kendimi yogaya adayacam
İyiyizz sen napiyosunn

Evet ya ferah ferah güzel olur hem mutfakta sigara içilmemiş olur balkon varken diyetisyene ne zmn gidiyon aslında iyi gidiyodun niye diyetisyene bslican ki
biz de pek siara içen olmuyor ondan sıkıntı yok . sigara içiyon mu halen sen ?
yarın sabah gidiyorum canım . kuzu 1 aydır 64lerde süründüm resmen ya 1 ay gidip kapanış dicem diyet diyet nereye kadar . 2017 yılında bir topik açmışım o zaman 69,70 civarıyım. o zamandan bu zamana 64 olmuşum . birden karar verdim aaradım randevu aaldım

Canım leslie beli ve tabiki karın kısım kalça çalıştırıyor gerçekten ama en çok belim inceldi ve üst kısımlarım ben alt kısımları eritmek istiyorum asıl zaten çok göbek problemim yok sadece sezeryandan kalma var ama bacak kalça bunun incelmesini istiyorum sanırım zamanla incelecek

Ama olsun verdin sonuçta bnce o zamanlar sağlık problemlerin yüzünden veremiyodun bide sporla acayip fark vsr sende

Alt karın çalışman gerekli o zaman canım.
Bende hergün yapayım leslie .
Sana da alt karın videoları bulalım ister misin
Ama olsun verdin sonuçta bnce o zamanlar sağlık problemlerin yüzünden veremiyodun bide sporla acayip fark vsr sende
Gözle fark çok ama motivem düştü almıyorum da vermiyorum da ama vermem lazım 1 ay bir gideyim bakalım ne değişecek birde yağ oranım çok yağdan çok vermemiş gibi hissediyorum

Iyi olur canım ya sevinirim evet leslie yap mutlaka birkaç haftada etkisini görürsün ama düzenli yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…