- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.441
Valla bence çok iyi gidiyorsun diyetisyenin de faydası olur 1 ayda 59 a düşersinAlt karın çalışman gerekli o zaman canım.
Bende hergün yapayım leslie .
Sana da alt karın videoları bulalım ister misin
Gözle fark çok ama motivem düştü almıyorum da vermiyorum da ama vermem lazım 1 ay bir gideyim bakalım ne değişecek birde yağ oranım çok yağdan çok vermemiş gibi hissediyorum
Haha benimkide aradan aradan geçiyor dalgayı ne demek istedin deyincede hayır yani bu kadar kaslı vücudu ben kaldiramam diyorAyy eşim bnmle dalga geciyoooo kucağına aldı ne yedin sen böyle in in diyo
Ben yazmayacağım ama iki saat yürüdük herhalde erimistir dimiSabah kuymak 2 dilim ekmek zeytin peynir çay
Ara kahve
Akşam 1 porsiyon kuru fasulye 2 kaşık pilav
Yemekten önce ve sonra yürüyüşe çıktık oglusla bugün baya az yedim bence
Çok biliyorlardı onlar hiçHaha benimkide aradan aradan geçiyor dalgayı ne demek istedin deyincede hayır yani bu kadar kaslı vücudu ben kaldiramam diyor
Kız ne yedin de yazamiyonnnn yaz bakayimmBen yazmayacağım ama iki saat yürüdük herhalde erimistir dimi
Fena değil canım afiyet olsun
Hafta da 3 gun yap leslie sonrası .Video güzelmiş denemeli
Ayy eşim bnmle dalga geciyoooo kucağına aldı ne yedin sen böyle in in diyo
Eskiye.gore çok iyi..Valla bence çok iyi gidiyorsun diyetisyenin de faydası olur 1 ayda 59 a düşersin
Her babayiğit taşıyamaz beni öyleHafta da 3 gun yap leslie sonrası .
Artık ne kadar ağır geldiysen adama
Eskiye.gore çok iyi..
Hedefim 5leri.görmek yağ dan vermek bakalım yarın ne dicek
Bence menün güzel canımSabah kuymak 2 dilim ekmek zeytin peynir çay
Ara kahve
Akşam 1 porsiyon kuru fasulye 2 kaşık pilav
Yemekten önce ve sonra yürüyüşe çıktık oglusla bugün baya az yedim bence
Kaç defa verdim aldım sağlık sorunları nedeniyle, şimdide basliyacagim cesaretim yok sankim,yine iyisin maşallah verirsin sende azim var :))He bn yine 60 oldum dönüp dolaşıp bu rakamı görmek çok yoruyosen neelr yapiyosun nasıl gidiyo hala zayıflama asamasin da misin yoksa bıraktın mi artık
Bende bende bu ara yoğunum ki girip yazamadım çocuklar ev ahali,annanem yoğun bakımda annemgile gidip geliyoruz gelen giden den kendime zaman ayiramiyorum öyle işte,sen nasılsın güzel kilo vermisin maşallah..Kuzum nasılsın özeldim seni
Adana dürümKız ne yedin de yazamiyonnnn yaz bakayimm
Her babayiğit taşıyamaz beni öyle
5lere düşünce sporla şahane olursun hayal ediyorum da seni öyle
Geçmiş olsun canım. Kaç yaşında nenen.desene senin tempo aynı şekilde devam ediyor.Bende bende bu ara yoğunum ki girip yazamadım çocuklar ev ahali,annanem yoğun bakımda annemgile gidip geliyoruz gelen giden den kendime zaman ayiramiyorum öyle işte,sen nasılsın güzel kilo vermisin maşallah..
Hoş geldin canım. Seni de beklerizKızlar hayırlı olsun takım yeniden açılmış.
Ekmeği dıştan kesip yeseydin bari.Adana dürüm
Spor yapamıyorum işte canım unuttunmuEkmeği dıştan kesip yeseydin bari.
Spor yaptın mı.
Bugün ekmek tüketme denge oluşur
Ben beğendim güzel olmuşBugün
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta az peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 portakal
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 lahana sarma 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk leslie
Yag ne azim amaKaç defa verdim aldım sağlık sorunları nedeniyle, şimdide basliyacagim cesaretim yok sankim,yine iyisin maşallah verirsin sende azim var :))
Çok geçmiş olsun canım ağır mi durumu ananeninBende bende bu ara yoğunum ki girip yazamadım çocuklar ev ahali,annanem yoğun bakımda annemgile gidip geliyoruz gelen giden den kendime zaman ayiramiyorum öyle işte,sen nasılsın güzel kilo vermisin maşallah..
ViyAdana dürüm
Hee 60 tim 59.8 e düştüm
Kaç oldun tartıldın mı?
Spor yapıyorum dün kısa bir yürüyüş eve geldim 2 dk karın yaptım 1 dk kadar plank yaptım .
Spor programı yapmam lazım.
Pancar dan ses var mı
Geçmiş olsun canım. Kaç yaşında nenen.desene senin tempo aynı şekilde devam ediyor.
Hoş geldin canım. Seni de bekleriz
Ekmeği dıştan kesip yeseydin bari.
Spor yaptın mı.
Bugün ekmek tüketme denge oluşur
Unuttum valla kız.Spor yapamıyorum işte canım unuttunmu
Ama baya yürüdüm yani
Niye kız 200 gr veda etmişsin daha ne olsun. Onu veremeyenlerde varBen beğendim güzel olmuşakşamki sarma da nazarı olsunnnn
Yag ne azim amagel takıl.buralar da bak tanıdıklar var tanıştırsin da diğerleriyle ❤
Çok geçmiş olsun canım ağır mi durumu ananenin
Çocuklar nasillar
Viy
Hee 60 tim 59.8 e düştümregl olcm 1 hafta geçti sonrasında hemen veririm 1 2 kilo tahminimce çünkü her yerim şiş
Yürüyüş bende baslicam ya hergn cikarim yarım saat 40 dk yurusem yeter bana sende akşamları çik keşke diyetisyen yerine.spor.salonuna yazılaydin bak
Tabiki canım ama spor amaçlı tempolu falan yurumedigim için dedim sadeceUnuttum valla kız.
Nasıl oldu ayağın.
Yürüyüşte bir spor canım unutma
ks gevşetici kremin varsa süreydin canım. dinlen canım yürüyüşte pek yapm zor gelir ama erkenden geçmesi için gerekli.Tabiki canım ama spor amaçlı tempolu falan yurumedigim için dedim sadece
İki gün öncesine kadar baya iyi bir iki gün daha dayanabilirsem geçer herhalde inşallah geçer eksik hissediyorum spor yapmayinca tatlı krizleri ve doyamamak ta cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?