Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla bence çok iyi gidiyorsun diyetisyenin de faydası olur 1 ayda 59 a düşersin

Sabah kuymak 2 dilim ekmek zeytin peynir çay
Ara kahve
Akşam 1 porsiyon kuru fasulye 2 kaşık pilav

Yemekten önce ve sonra yürüyüşe çıktık oglusla bugün baya az yedim bence
Ben yazmayacağım ama iki saat yürüdük herhalde erimistir dimi
Fena değil canım afiyet olsun

He bn yine 60 oldum dönüp dolaşıp bu rakamı görmek çok yoruyo sen neelr yapiyosun nasıl gidiyo hala zayıflama asamasin da misin yoksa bıraktın mi artık
Kaç defa verdim aldım sağlık sorunları nedeniyle, şimdide basliyacagim cesaretim yok sankim,yine iyisin maşallah verirsin sende azim var :))

Her babayiğit taşıyamaz beni öyle
5lere düşünce sporla şahane olursun hayal ediyorum da seni öyle

Kaç oldun tartıldın mı?
Spor yapıyorum dün kısa bir yürüyüş eve geldim 2 dk karın yaptım 1 dk kadar plank yaptım .
Spor programı yapmam lazım.
Pancar dan ses var mı
Bende bende bu ara yoğunum ki girip yazamadım çocuklar ev ahali,annanem yoğun bakımda annemgile gidip geliyoruz gelen giden den kendime zaman ayiramiyorum öyle işte,sen nasılsın güzel kilo vermisin maşallah..
Geçmiş olsun canım. Kaç yaşında nenen.desene senin tempo aynı şekilde devam ediyor.
Kızlar hayırlı olsun takım yeniden açılmış.
Hoş geldin canım. Seni de bekleriz
Ekmeği dıştan kesip yeseydin bari.
Spor yaptın mı.
Bugün ekmek tüketme denge oluşur

Bugün
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta az peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 portakal
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 lahana sarma 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk leslie
Ben beğendim güzel olmuş akşamki sarma da nazarı olsunnnn
Kaç defa verdim aldım sağlık sorunları nedeniyle, şimdide basliyacagim cesaretim yok sankim,yine iyisin maşallah verirsin sende azim var :))
Yag ne azim ama gel takıl.buralar da bak tanıdıklar var tanıştırsin da diğerleriyle
Bende bende bu ara yoğunum ki girip yazamadım çocuklar ev ahali,annanem yoğun bakımda annemgile gidip geliyoruz gelen giden den kendime zaman ayiramiyorum öyle işte,sen nasılsın güzel kilo vermisin maşallah..
Çok geçmiş olsun canım ağır mi durumu ananenin
Çocuklar nasillar
Viy
Hee 60 tim 59.8 e düştüm regl olcm 1 hafta geçti sonrasında hemen veririm 1 2 kilo tahminimce çünkü her yerim şiş
Yürüyüş bende baslicam ya hergn cikarim yarım saat 40 dk yurusem yeter bana sende akşamları çik keşke diyetisyen yerine.spor.salonuna yazılaydin bak

Spor yapamıyorum işte canım unuttunmu
Ama baya yürüdüm yani
Unuttum valla kız.
Nasıl oldu ayağın.
Yürüyüşte bir spor canım unutma.
Niye kız 200 gr veda etmişsin daha ne olsun. Onu veremeyenlerde var .
Yok canım iyi ki gittim pişman değilim valla . Salonlara baktım canım fiyatlar 150 tl aletleri kullanacam sadece başka bir şey yok. Onun yerine her gün 1 saat yürüyecem eşimle evden de çıkmış oluruz. Shameless a takmış durumdayız her gün 2 3 bölüm izliyoruz

Unuttum valla kız.
Nasıl oldu ayağın.
Yürüyüşte bir spor canım unutma
Tabiki canım ama spor amaçlı tempolu falan yurumedigim için dedim sadece
İki gün öncesine kadar baya iyi bir iki gün daha dayanabilirsem geçer herhalde inşallah geçer eksik hissediyorum spor yapmayinca tatlı krizleri ve doyamamak ta cabası

ks gevşetici kremin varsa süreydin canım. dinlen canım yürüyüşte pek yapm zor gelir ama erkenden geçmesi için gerekli.
tarçinlı süt ,kakaolu süt,elma üstüne tarçın kuru incir hurma gibi şeyler ye bitter çikolata ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…