- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.641
ben yapmıştım canım ama dereotlu güel olmuyor haşla ye daha güzelİçinizde karnıbahar kısır deneyen var mı ya ben mi yanlış yaptım dün deniyim dedim ayy o ne öyle
ikimizde 61 i görürüz ama 1 hafta sonra ben görürüm sen kaçamak yprsan önüne geçerimHadi bakalım yarışalım haftaya ben mi 61 olucam sen mimagick sen 61 de bizi bekle
evet canım salı kontrol var baklım regli dönemim birdeSağol canım sende çok güzel vermişsin diyetisyene haftada bir mi gideceksin
Sağol canım şükür tahlillerimde temiz çıktı
Göbek yağlarını eritmek için biraz dikkat edip karbonhidrat oldukça azaltmam lazım canım
Merhaba hoşgeldin canım
Çarşamba | Adımlama yarışı |
Perşembe | Squat |
Cuma | Mekik |
Cumartesi | İpsiz ip atlama |
Pazar | Plank |
Hiç niyetim yok siz gelin pesimdenHadi bakalım yarışalım haftaya ben mi 61 olucam sen mimagick sen 61 de bizi bekle
Aynen mantı şeklinde yapınca daha lezzetli oluyoben yapmıştım canım ama dereotlu güel olmuyor haşla ye daha güzel
limonlu seviyorum bende mantı gibi değilde salata içine falan enfes oluyorAynen mantı şeklinde yapınca daha lezzetli oluyo
Gördüm canım sağol nasıl çektiğimizin bir önemi yoktur umarım bir sürü çeşitleri var malumLuluuu94 canım paylaştım sporu bugün mekik varmış
çekte hangisi olursa olsun.benim halsizlik sürüyor baş ağrımda var psikolojik benceGördüm canım sağol nasıl çektiğimizin bir önemi yoktur umarım bir sürü çeşitleri var malum
bizim Burda baya yayildi kuzum… is yerine gelmek yasaklandi haftadan sonra 3 hafta evden caliscamVirüs çıkmış ya kuzu onu diyorum herkes panik valla
Sizin orda durumlar nasıl canım bı tehlike var mı sizin icin
baya yayildi Burda halkin yüzde 70inde görülmesi beklenio… ölüm orani düsük normal saglikli insanlarda soguk alginligi gibi gecio sürec… yaslilar icin bagisiklik systemi iyi olmayanlar icin kötü olabiliomus tek.Yayılma durumu nasıl canım ölüm oranı iyileşen oluyor mu
Ben kisirini yapmıştım çok da güzel olduAynen mantı şeklinde yapınca daha lezzetli oluyo
allah korusun canım . başladığını nasıl anlıyor ki insanlar . çıkma kuzum sende evde çalışacakmışsın zaten .baya yayildi Burda halkin yüzde 70inde görülmesi beklenio… ölüm orani düsük normal saglikli insanlarda soguk alginligi gibi gecio sürec… yaslilar icin bagisiklik systemi iyi olmayanlar icin kötü olabiliomus tek.
geçmiş olsun canım migreni diyet tetiklemiş olabilir mi ?Kizlar yazamadım sabah iğrenç bı baş ağrısıyla uyandım ağrı kesici içtim kahve içtim ama yok gecmiyo gözlerimi açamıyorum Bartu doğduğundan beri hiç böyle olmamıştım listeyi bulabilirsem kilomu yazayım e gibi gelir listeyi hallederim
Neden kiçekte hangisi olursa olsun.benim halsizlik sürüyor baş ağrımda var psikolojik bence
Geçmiş olsun canımKizlar yazamadım sabah iğrenç bı baş ağrısıyla uyandım ağrı kesici içtim kahve içtim ama yok gecmiyo gözlerimi açamıyorum Bartu doğduğundan beri hiç böyle olmamıştım listeyi bulabilirsem kilomu yazayım e gibi gelir listeyi hallederim
Mezun olmuştm canım ama az kilo kaldığı için 14ü takım listesine almamışlardı beni***14.Takım 666.Etap ***
SchonerDuft ( 64.2///%) 6.Takımdan transfer
Luluuu94 ( 59,50///% ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : bir garip
Pinarbartu (60 ///% ) mezun olan üye dönüş yaptı nick değişikliği : keptinn
tgb1907 (64,90 ///% ) 619 . etapta izne ayrılan üye geri döndü
magickk ( 61,80 ///% ) mezun olan üye geri döndü
fit blonde ( 62.5/// % ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : yellow girl
diyetlikadn (62.4///% )
Kizlar unuttuğum kimse var mı bidemelisa- sen izinden mi döndün kuzu yoksa mezun mu olmustun
Vuhuu tamam kaptanım neyseki bugün bacaklar yorulmucak yapabilirsin yinedeYaz kızım 280 squatyarınki yarışta bnden kimse bişi beklemesin bu bacaklar la imkansız
Canım adet olarak söylersen daha kolay olur benim için listedeki yerini belirlememBen bugun 35 dk Leslie ve 10 dk squat yaptım sabah nöbete gidecem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?