Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldin caroline84 magick ve ben de 1.takımdan gelmişdik benim nike degsikligi ismim ozman mirafatos du galiba kilom 70-75 civarlarında idi orası kapanınca magick le 14. Takıma geldik burdan mezun olduk sonra burada kapandı şimdi bu takım geri açılınca bizde magickle tekrar biraz daha zayıflamaya geldik seni görmek çok güzel canm Hoşgeldin ❤

***14.Takım 666.Etap ***

SchonerDuft ( 64.2/63,40/0,80/%1,24)
6.Takımdan transfer
Luluuu94 ( 59,50/58,30/1,20/%2,01 ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : bir garip
Pinarbartu (60 ///% ) mezun olan üye dönüş yaptı nick değişikliği : keptinn
tgb1907 (64,90 /68,30/+3,40/%-5,23 ) 619 . etapta izne ayrılan üye geri döndü
magickk ( 61,80 /61.4/0.4/% 0.647) mezun olan üye geri döndü
fit blonde ( 62.5/// % ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : yellow girl
diyetlikadn (62.4///% ) mezun oln üye geri döndü nick değişikliği : berkas

[/QUOTE]

Huhuuuu takım nerdesiniz uyuyormusunuz daha
O zaman ilk bildirim benden
Gecen hafta 59.5
Bu hafta 58.3
Fark 1.2
Yüzde 2.015%
Harikasın canım tebrikler
Ya istediğim kilodasın şu anda ne yaptın da verdin dur seni izlemeye alayım ben menülerinin takipçisiyim artık
Bu arada SchonerDuft sende gözümden kaçmadın tebrik ederim canım

Canm işlerim çok yoğun gayrimenkul sezonu açıldı ya ondan şuan hertarafa zor yetişiyorum canm arada gece filan fırsat bulursam girebiliyorum şimdilik
Anladım canım haklısın tam yoğun olma zamanın senin neyse arada girersin görüşürüz öğünlerine dikkat edebiliyormusun bak haftada 500 gr bile versek bizim için iyi hadi seni bekliyorum yoksa daha da verirdim beraber verelim şu kiloları lulu bile 58 olmuş onu yakalamamız lazım tabi biz o kiloya düşene kadar kesin o 50 ye düşer

Bu hafta aksine çok kötüydü canım spor hiç yapamadım bilegimden dolayı menülerde pek iç açıcı değildi regl öncesi sürekli tatlı isteğim ve yeme ataklarim var bir iki karede olsa sütlü veya bitter farketmiyor hergun neredeyse yedim çikolata tam spor ve dikkatle gidebilseydim herhalde 57 görürdüm ama hayırlısı bakalım bugün de biraz kontrolsüz gidiyor ama inşallah yola koyacağım
Yani pekte örnek alınacak bir menüm yok

düzenli menü olmamasına rağmen çok güzel vermişsin canım

Evt Luluuu94 çok sevindim tebrik ederim darısı bize macikcim sende güzel vermişsin artk 1kilo fark attın bana seni yakalamam lazım SchonerDuft senin ile benim aram da da sadece 1kilo var maşallah sana da hadi sende beni yakala sen ben ve magick 1er kilo olmuş aralarımız ben de bu hafta daha dikkat edicem pazartesiden beri eşim büyük sabotoj yaptı bende ona uydum neyseki koşuşturmadan yakmışım sabit kaldım ama şimdi listeye girdim artk yemem tam gaz geliyorum

Dikkat etmediginde boyleyse dikkat edince korkarım ben senden canım en iyisi fazla dikkat etmemek ben o kadar dikkatsiz sporsuz kilom daha bir düşüktü şimdi yüksek cıktı şaşırdım

Ne oluyorsa hep onların yüzünden oluyor zaten ne zaman diyete başlasam en sevdiğim şeylerle gelir eve of onlara uymasak da olmuyor nefsimiz dayanmıyor işte neyse azı karar diyip yolumuza bakalım canım

ben sizi geçerim

düzenli menü olmamasına rağmen çok güzel vermişsin canım
Sağol canım sende çok güzel vermişsin diyetisyene haftada bir mi gideceksin
Sağol canım şükür tahlillerimde temiz çıktı
Dikkat etmediginde boyleyse dikkat edince korkarım ben senden canım en iyisi fazla dikkat etmemek ben o kadar dikkatsiz sporsuz kilom daha bir düşüktü şimdi yüksek cıktı şaşırdım
Göbek yağlarını eritmek için biraz dikkat edip karbonhidrat oldukça azaltmam lazım canım
Merhaba hanımlar
Merhaba hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…