- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.621
Hoş geldin1.takım da başladım.
Kaptan yardımcılığı yaptım sonrasında takım kapatıldı.
Ben yeniden açılmasını istedim ama seaBahAR yeterince takımımız var dedi.
Bi türlü dikiş tutturamadım bide hastalıklar üst üste bindi.
Benim disiplinli olmam gerek.
sabitmisin ? anlayamadımBen geçen hafta tartılmadım cuma adım listede yoktu hatta gece girip beni önümüzdeki hafta yani bugün için eklersiniz demiştim kilom 62.5 kızlar P PinarbartuSchonerDuft
Geçen Cuma tartılmadım listede diildim bildirmedimsabitmisin ? anlayamadım
Harikasın canım tebriklerHuhuuuu takım nerdesiniz uyuyormusunuz daha
O zaman ilk bildirim benden
Gecen hafta 59.5
Bu hafta 58.3
Fark 1.2
Yüzde 2.015%
Anladım canım haklısın tam yoğun olma zamanın senin neyse arada girersin görüşürüz öğünlerine dikkat edebiliyormusun bak haftada 500 gr bile versek bizim için iyi hadi seni bekliyorum yoksa daha da verirdim beraber verelim şu kiloları lulu bile 58 olmuş onu yakalamamız lazımCanm işlerim çok yoğun gayrimenkul sezonu açıldı ya ondan şuan hertarafa zor yetişiyorum canm arada gece filan fırsat bulursam girebiliyorum şimdilik
Bu hafta aksine çok kötüydü canım spor hiç yapamadım bilegimden dolayı menülerde pek iç açıcı değildi regl öncesi sürekli tatlı isteğim ve yeme ataklarim var bir iki karede olsa sütlü veya bitter farketmiyor hergun neredeyse yedim çikolata tam spor ve dikkatle gidebilseydim herhalde 57 görürdüm ama hayırlısı bakalım bugün de biraz kontrolsüz gidiyor ama inşallah yola koyacağımHarikasın canım tebrikler
Ya istediğim kilodasın şu anda ne yaptın da verdin dur seni izlemeye alayım ben menülerinin takipçisiyim artık
Bu aradaSchonerDuft sende gözümden kaçmadın tebrik ederim canım
düzenli menü olmamasına rağmen çok güzel vermişsin canımBu hafta aksine çok kötüydü canım spor hiç yapamadım bilegimden dolayı menülerde pek iç açıcı değildi regl öncesi sürekli tatlı isteğim ve yeme ataklarim var bir iki karede olsa sütlü veya bitter farketmiyor hergun neredeyse yedim çikolata tam spor ve dikkatle gidebilseydim herhalde 57 görürdüm ama hayırlısı bakalım bugün de biraz kontrolsüz gidiyor ama inşallah yola koyacağım
Yani pekte örnek alınacak bir menüm yok
EvtAnladım canım haklısın tam yoğun olma zamanın senin neyse arada girersin görüşürüz öğünlerine dikkat edebiliyormusun bak haftada 500 gr bile versek bizim için iyi hadi seni bekliyorum yoksa daha da verirdim beraber verelim şu kiloları lulu bile 58 olmuş onu yakalamamız lazımtabi biz o kiloya düşene kadar kesin o 50 ye düşer
Dikkat etmediginde boyleyse dikkat edince korkarım ben senden canım en iyisi fazla dikkat etmemek ben o kadar dikkatsiz sporsuz kilom daha bir düşüktü şimdi yüksek cıktı şaşırdımBu hafta aksine çok kötüydü canım spor hiç yapamadım bilegimden dolayı menülerde pek iç açıcı değildi regl öncesi sürekli tatlı isteğim ve yeme ataklarim var bir iki karede olsa sütlü veya bitter farketmiyor hergun neredeyse yedim çikolata tam spor ve dikkatle gidebilseydim herhalde 57 görürdüm ama hayırlısı bakalım bugün de biraz kontrolsüz gidiyor ama inşallah yola koyacağım
Yani pekte örnek alınacak bir menüm yok
Ne oluyorsa hep onların yüzünden oluyor zatenEvtLuluuu94 çok sevindim tebrik ederim darısı bize macikcim sende güzel vermişsin artk 1kilo fark attın bana seni yakalamam lazım SchonerDuft senin ile benim aram da da sadece 1kilo var maşallah sana da hadi sende beni yakala sen ben ve magick 1er kilo olmuş aralarımız ben de bu hafta daha dikkat edicem pazartesiden beri eşim büyük sabotoj yaptı bende ona uydum neyseki koşuşturmadan yakmışım sabit kaldım ama şimdi listeye girdim artk yemem tam gaz geliyorum
MerhabaMerhaba hanımlar
ben sizi geçerimEvtLuluuu94 çok sevindim tebrik ederim darısı bize macikcim sende güzel vermişsin artk 1kilo fark attın bana seni yakalamam lazım SchonerDuft senin ile benim aram da da sadece 1kilo var maşallah sana da hadi sende beni yakala sen ben ve magick 1er kilo olmuş aralarımız ben de bu hafta daha dikkat edicem pazartesiden beri eşim büyük sabotoj yaptı bende ona uydum neyseki koşuşturmadan yakmışım sabit kaldım ama şimdi listeye girdim artk yemem tam gaz geliyorum
günaydın canım nasılsınMerhaba hanımlar
Sağol canım sende çok güzel vermişsin diyetisyene haftada bir mi gideceksindüzenli menü olmamasına rağmen çok güzel vermişsin canım
Sağol canım şükür tahlillerimde temiz çıktıEvtLuluuu94 çok sevindim tebrik ederim darısı bize macikcim sende güzel vermişsin artk 1kilo fark attın bana seni yakalamam lazım SchonerDuft senin ile benim aram da da sadece 1kilo var maşallah sana da hadi sende beni yakala sen ben ve magick 1er kilo olmuş aralarımız ben de bu hafta daha dikkat edicem pazartesiden beri eşim büyük sabotoj yaptı bende ona uydum neyseki koşuşturmadan yakmışım sabit kaldım ama şimdi listeye girdim artk yemem tam gaz geliyorum
Göbek yağlarını eritmek için biraz dikkat edip karbonhidrat oldukça azaltmam lazım canımDikkat etmediginde boyleyse dikkat edince korkarım ben senden canım en iyisi fazla dikkat etmemek ben o kadar dikkatsiz sporsuz kilom daha bir düşüktü şimdi yüksek cıktı şaşırdım
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba hanımlar
Hadi bakalım yarışalım haftaya ben mi 61 olucam sen miben sizi geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?