- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.661
CORONO virüsünden tabi kiNeden ki
Geçmiş olsun canım
Çok güzel vermişsin bu arada tebrikler
Allah'ım inşallah biter su illet Haziran da bitecek miş diyorlarCORONO virüsünden tabi ki
Bilmiyorum ki migren gibi de değil çok mu uyuyorum acaba Bartu eskisi gibi uyanmiyo geceleri bünye de uykuya alışık değil malumallah korusun canım . başladığını nasıl anlıyor ki insanlar . çıkma kuzum sende evde çalışacakmışsın zaten .
geçmiş olsun canım migreni diyet tetiklemiş olabilir mi ?
Sağol kuzum valla gitti baya inşallah hepsi böyle hızlı gide sende çok iyi vermissinnnnNeden ki
Geçmiş olsun canım
Çok güzel vermişsin bu arada tebrikler
Yani mezun yazıyoruz sana dimiMezun olmuştm canım ama az kilo kaldığı için 14ü takım listesine almamışlardı beni
Vuhuu tamam kaptanım neyseki bugün bacaklar yorulmucak yapabilirsin yinede
Canım adet olarak söylersen daha kolay olur benim için listedeki yerini belirlemem
Bu yarışma beni hamliktan kurtaricakBugün sırada MEKİK var hanımlar herkese kolay gelsin lütfen beni etiketleyin
Ben girmesemmi bu hafta yaa***14.Takım 666.Etap ***
SchonerDuft ( 64.2/63,40/0,80/%1,24) 6.Takımdan transfer
Luluuu94 ( 59,50/58,30/1,20/%2,01 ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : bir garip hedef 52
Pinarbartu (60 /58.3/1.7/%2.83) mezun olan üye dönüş yaptı nick değişikliği : keptinn hedef 54
tgb1907 (64,90 /68,30/+3,40/%-5,23 ) 619 . etapta izne ayrılan üye geri döndü
magickk ( 61,80 /61.4/0.4/% 0.647) mezun olan üye geri döndü
fit blonde ( 62.5/// % ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : yellow girl
diyetlikadn (62.4/62.2/0.2/%0.320 ) mezun oln üye geri döndü nick değişikliği : berkas
Nerden başlayım canım ben kendimi bildim bileli kilo ile ugraşıyorum.İyi geceler o zaman canım sporun da çok iyi
O zaman hoşgeldin ❤ kendini tanıtmak la baslayabilirsin
Hoş geldincaroline84 magick ve ben de 1.takımdan gelmişdik benim nike degsikligi ismim ozman mirafatos du galiba kilom 70-75 civarlarında idi orası kapanınca magick le 14. Takıma geldik burdan mezun olduk sonra burada kapandı şimdi bu takım geri açılınca bizde magickle tekrar biraz daha zayıflamaya geldik seni görmek çok güzel canm Hoşgeldin ❤
Evet canım benim nickim aynı o yüzden hatırlarsınHoşbuldum canım nasıl sevindim anlatamam.
magickk nick i tanıdık geldi zaten.
Bende 1.takım açılsın dedim ama kabul edilmedi.
Okuldayım şimdi yazarım bol bol görüşürüz.
Valla bizim de 2 kişide görüldü diyolar Türkiye de ama bnce daha fazladır bursa da yok sanırım simdilik çarşıya fln çıkmıyoruz ek başka tedbir almadımbizim Burda baya yayildi kuzum… is yerine gelmek yasaklandi haftadan sonra 3 hafta evden caliscam
Pek biyere cikmio kimse … sizde durumlar nasil?
Ben girmesemmi bu hafta yaa
Hepiniz cok kilo vermisiniz baltalamayim sizi
Çok geçmiş olsun ne zor şeyler atlamissin.. rabbim evlatlarına bağışlasın seni burda kilolarınızı da beraber veririz inşallah bundan sonrası için sağlıkla geçer ömrümüzHaftaya batirayim diyosun yanibişi olmaz haftaya hepimiz veririz daha iyi olur sonuclarimiz
Nerden başlayım canım ben kendimi bildim bileli kilo ile ugraşıyorum.
Reglım olmayınca doktora gittim Pkos ve haşimoto hıpotroıdım varmış.
Yıllarca dogum kontrol hapı kullandım.
Üniversitiye gidince 96 kiloydum 68 kiloya düştüm.
Evlendim çocugum olmadı tüp bebekle ilk kızıma kavuştum.
Ohss atlattım cigerimden 4 litre su aldılar.
Neyse 72 ile hamile kaldım 94 ile dogurdum.
Kadın dogum uzmanım klima çok kızdı geri oldum 70.
İkiz gebe hamile kaldım karnımda öldüler.
Sonra yine tüp bebek ikiz gebe kaldım kanamalı geçti yattım 107 yi gördüm.
Ögretmenim işime 4 yıl ara verdim ikizlerimi büyüttüm elimden geldigince.
Yazın bi kalktım eklem yerlerim bildiginiz siyah.
Acantinos nıcrıcans diye bi cilt hastalığı vücudum kullandığım ilaçlara tepkisi.
Tabiki bu arada elimden geldigince saglıklı besleniyorum evde yürüyüş bandım var.
83düştüm bi haftada aniden 3 kilo aldım
Troidim 31 olmuş normal degeri 1-4 arası.
Doktora gittim insülin direnciniz var dedi normalde Pkos için kullanıyordum.
Gliifor verdi.
Evet 20 yıllık ugraş.....
ÇOK uyuma kızBilmiyorum ki migren gibi de değil çok mu uyuyorum acaba Bartu eskisi gibi uyanmiyo geceleri bünye de uykuya alışık değil malum
Sağol kuzum valla gitti baya inşallah hepsi böyle hızlı gide sende çok iyi vermissinnnn
Yani mezun yazıyoruz sana dimi
bayağı zor dönem geçirmişsin cnım hoş gelin burda beraber veririz biz o kilolarıNerden başlayım canım ben kendimi bildim bileli kilo ile ugraşıyorum.
Reglım olmayınca doktora gittim Pkos ve haşimoto hıpotroıdım varmış.
Yıllarca dogum kontrol hapı kullandım.
Üniversitiye gidince 96 kiloydum 68 kiloya düştüm.
Evlendim çocugum olmadı tüp bebekle ilk kızıma kavuştum.
Ohss atlattım cigerimden 4 litre su aldılar.
Neyse 72 ile hamile kaldım 94 ile dogurdum.
Kadın dogum uzmanım klima çok kızdı geri oldum 70.
İkiz gebe hamile kaldım karnımda öldüler.
Sonra yine tüp bebek ikiz gebe kaldım kanamalı geçti yattım 107 yi gördüm.
Ögretmenim işime 4 yıl ara verdim ikizlerimi büyüttüm elimden geldigince.
Yazın bi kalktım eklem yerlerim bildiginiz siyah.
Acantinos nıcrıcans diye bi cilt hastalığı vücudum kullandığım ilaçlara tepkisi.
Tabiki bu arada elimden geldigince saglıklı besleniyorum evde yürüyüş bandım var.
83düştüm bi haftada aniden 3 kilo aldım
Troidim 31 olmuş normal degeri 1-4 arası.
Doktora gittim insülin direnciniz var dedi normalde Pkos için kullanıyordum.
Gliifor verdi.
Evet 20 yıllık ugraş.....
inşallah canım .sonra çekirge istilası olacalk diyorlarAllah'ım inşallah biter su illet Haziran da bitecek miş diyorlar
kuzum funda boşta kalacak o bakamaz mı şimdi aklıma geldi . o kreşte çalışıyordu sankiKizlar tatil olmasi iyi oldu ama su an cok magdur oldumkres kapandi ve ben kara kara 2 hafta kizima kim bakacak diye düsünüyorum bugün moralim yerlerde
Yok canımben sıfır yaptım büroya gelen giden hiç durmdı akşam da çok halsizdim yürüyüş bile yapamadım
süpersin canım
oo süper başlamışsın
önceden 14.takımda yarışmışmıydın
Evet canım ya çalışan için zor gerçektenKizlar tatil olmasi iyi oldu ama su an cok magdur oldumkres kapandi ve ben kara kara 2 hafta kizima kim bakacak diye düsünüyorum bugün moralim yerlerde
GÜNLÜK SPOR YARIŞMASI
Çarşamba Adımlama yarışı Perşembe Squat Cuma Mekik Cumartesi İpsiz ip atlama Pazar Plank
Katılımlarınızı bekliyorum kızlar yarışa katılanlar beni etiketlesin gün sonunda birinciyi açıklarım
Kizlar yazamadım sabah iğrenç bı baş ağrısıyla uyandım ağrı kesici içtim kahve içtim ama yok gecmiyo gözlerimi açamıyorum Bartu doğduğundan beri hiç böyle olmamıştım listeyi bulabilirsem kilomu yazayım e gibi gelir listeyi hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?