- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.801
Çok iyiymiş baya yurumusun valla bnde evden çıkmıyorum artık Ramazan'a da az kaldı şaka MakaInsallah canım.
Oruçlar başlayana kadar vermek istiyorum açıkçası uzamasın hergün yürümeye çalışacam bugün 80 dk kadar yürüdüm öğlen yine dışarı çıktım toplam 11bin adım attım yarında 8bin yürürüm
İnşallah en kısa zamanda bulursunuz bebeğim kotu dusunme herşey için hayırlısını dileÖncelik eşim için canım
Ailemin yanına gitmemede çok var kafamı dagitayim desem burdan çok sıkıldım gerçi virüs mirus gorebelicegimiz de malum bidaha
Maşallah birde ip ile bravo valla.melisa- canım 3000 ip yalnız ip ile
Evet yarında yürürüm sabah ya da öğlene doğru hava bağlı.Çok iyiymiş baya yurumusun valla bnde evden çıkmıyorum artık Ramazan'a da az kaldı şaka Maka
İnşallah en kısa zamanda bulursunuz bebeğim kotu dusunme herşey için hayırlısını dile
Amin inşallah canım çok sağolMaşallah birde ip ile bravo valla.
Allah eşine de sanada hayırlı bir iş kapısı açsın canım.
Evet yarında yürürüm sabah ya da öğlene doğru hava bağlı.
24 nisan da ilk oruç tutulacak nasip ise bende tutacam reglim ay ortasında çoğunu tutabilirim nasip olursa
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlaarrr napiyosunuzzz hastalığım geçmiş bulunmakta bı öksürük kaldı
Günaydın canım çok fena hastalık tuttu bizi oğlanın bademcikler şişti boynundan belli oluyo acile götürdük gece bende hastayım beter ol dedi heralde biri bize beter oldukKızlar günaydın neredesiniz
Geçmiş olsun canım darısı başımızaGünaydın kizlaarrr napiyosunuzzz hastalığım geçmiş bulunmakta bı öksürük kaldı
Geçmiş olsun canımGünaydın canım çok fena hastalık tuttu bizi oğlanın bademcikler şişti boynundan belli oluyo acile götürdük gece bende hastayım beter ol dedi heralde biri bize beter olduk
Geçmiş olsun canım darısı başımıza
Sağol canım sen nasılsınGeçmiş olsun canım
İyiyim çok şükür bendeSağol canım sen nasılsın
Haftasonları genelde hep sakin olur buralar
Sağol kuzuumGeçmiş olsun canım
Ay evet yaaa bugün yapayım bari
Yine üstün başarılıyızbugün sporumuz PLANK canım lulucum kolay gelsin sana arkadaşımızı yalnız bırakmayalım lütfen kızlar
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
Sağol canım size de Cook geçmiş olsunGünaydın canım çok fena hastalık tuttu bizi oğlanın bademcikler şişti boynundan belli oluyo acile götürdük gece bende hastayım beter ol dedi heralde biri bize beter olduk
Geçmiş olsun canım darısı başımıza
Sana da mutlu pazarlar kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?