- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.761
Yurtdışı geçmişin varsa kork benceAyy ateşim de çıktı beni korono mu oldum bennnn
Eşim geldi 15 gün önce Rusya'danYurtdışı geçmişin varsa kork bence
Çok çeşitli diye belki çok geldi gözüme canımAma hepsinden azar azardi pişi gerçekten iki lokmaydi iki ceviz büyüklüğünde
Sağol canım
Su çok az gün içine bölerek içmek lazım canım 2 saatte 1 lt içmek sağlıklı olmaz arads sana hatırlatalim suyuBugün sabah aç karnına 150 mg levotran ıcıyorum.
Kahvaltı 11.30
2 tane göz yum, 3 zeytin, bir parça teneke peyniri, 3 ceviz bol yeşillik, çok az muz
Ara okulda sade Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak nohut, 3 y. Kaşığı kabak yogurt salata
Suyumu ölçmedim ama 1 litre olmuştur
Bugün okulda nöbetçiydim yeni biraz oturabildim biraz dinleneyim.
Yürüyüş yaparsam yazarım.
Su yatana kadar içerim.
Bugün herkes nohut yemiş sanki afiyet olsun canımBugünkü menü
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek az peynir 6 zeytin
Ara 1 portakal 2 ceviz sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak nohut yemeği salata
45 dk leslie
2.5 lt su
Mekik çekemedim malesef bugün çok erken kalktım sporumu zor yaptım uykum var
Bende kendimden korkuyorum. Halsizlik vardı birde burun akıntısı olmaya başladıAyy ateşim de çıktı beni korono mu oldum bennnn
Ulkecek çok zor günlerden geçiyoruzBende kendimden korkuyorum. Halsizlik vardı birde burun akıntısı olmaya başladı
Evet sonuncusun ama birincisinde ahahahah,
Geçmiş olsun canım benim oğlanda ateşli bende de ateş var allahtan öksürmüyoruz yoksa kafayı yerdim koronadanAyy ateşim de çıktı beni korono mu oldum bennnn
Bir tek lulu mu yaptı çok ayıp hepimize .Üstün katılım ve başarımızdan dolayı hepimizi tebrik ediyorum
Yarın ki yarışmamız İPSİZ İP ATLAMA
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
tugbaFB
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
Ben çok zorlanmistim dedim kesin herkes dokturmustur sonuncu olurumBir tek lulu mu yaptı çok ayıp hepimize .
Bugün katılırım 1.liğe oynamak istiyorum
Afiyet olsun canım
Ben çok üşendim birde eve girer girmez banyoya giriyorum.esim öyle oturmama izin vermiyor belediye kullanıyorum diyeBen çok zorlanmistim dedim kesin herkes dokturmustur sonuncu olurum
Afiyet olsun canım
Hepinizi tebrik ederim çok güzel ve kilolarınız düşük kilo azaldıkça vermesi daha zor olur.evett gerçekten süper bı başlangıç yaptık ❤❤❤ umarım hep boyle gider hemen veririz kilolarimizi
Kizlar herkesi tebrik ediyorumtugbaFB o kadar uzun zaman da az kilo alarak bence sende büyük bişey başardın
Kızlar diyetisyene gitmekle çok doğru karar vermişim. Biraz zorluyor beni ama cidden incelme de görüyorum . Acaba yağdan ne kadar gitti
Üstün katılım ve başarımızdan dolayı hepimizi tebrik ediyorum
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
tugbaFB
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
Canim ben bu spor isine bayildim ama hem ben hem kizim hastayiz ben ondan yapamiyorum yoksa iddialiyim yaniÜstün katılım ve başarımızdan dolayı hepimizi tebrik ediyorum
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
tugbaFB
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?