Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Okulda bi arkadaşımda gitti baya zayıfladı.
Senide götürelim illa diyo ama bende o diyetisyenin yaşı kadar liste var.
Evet diyetisyene gittin ama listeyi sen uyguluyorsun.
Ben liste olunca kaçamak yapmıyorum ama o listeyi yapmaya karar vermem lazım yoksa yine yapmam.
63 e düşemedim mesela 1 ay bu yüzden hep kaçamak özellikle alkol beni mahfetti bu sene birde yanındakiler afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Kuzum ben seni haftaya alayım listeye dedim kızmazsin dimi çünkü hem yogunsun hem bildirim yaptığın mesajı bulamadım
Sorun diil canm sabahdan bildirim yapmştm senide direk etiketlemiştim ama olsun iyi yapmışsın haftaya girerim sorun diil daha iyi olur

Son düzenleme:
Bir tek lulu mu yaptı çok ayıp hepimize .
Bugün katılırım 1.liğe oynamak istiyorum
Gunaydin ben hemen başlayalım o zaman
Hadi bakalm kızlar iyi bi skor bekliyorum sizden
Canim ben bu spor isine bayildim ama hem ben hem kizim hastayiz ben ondan yapamiyorum yoksa iddialiyim yani
Ay bende aynı durumdaydım birden bi hastalık sardı zaten çocukta hasta anneme attm kapağı onlar oyalıyo ama sporu bırak yürücek halim yok iyileşelimde kapışalım

Evet sonuncusun ama birincisinde ahahahah,

Geçmiş olsun canım benim oğlanda ateşli bende de ateş var allahtan öksürmüyoruz yoksa kafayı yerdim koronadan
Bnde öksürükte var ölür muyum ki
Ahahahaah ne spor du ama
Kızlar diyetisyene gitmekle çok doğru karar vermişim. Biraz zorluyor beni ama cidden incelme de görüyorum . Acaba yağdan ne kadar gitti
Faydasını goruyosun yani ay çok sevindim valla seni t perde görebilen sonunda galiba
Sorun diil canm sabahdan bildirim yapmştm senide direk etiketlemiştim ama olsun iyi yapmışsın haftaya girerim sorun diil daha iyi olur
Kuzum valla hatırlamıyorum ya dün pek iyi değildim zaten bide listeyi yetistiremicem diye telaş yaptım

Bugün 11bin adım attım hiç hal kalmadı yatmadan ne yaparsam yapabilcem 5 se 10sa 10 maksat katılmak olsun.
Valla dimi birde senin kilolarda göreceksin nasip ise kuzum.
Şimdi kahvemi içiyorum sonra ip atlicm ama squattan sonra sol.bacagima sanki vurmuşlar gibi agriyo
Afiyet olsun canım bende annemde içtim bugün birazdan da eşimle içerim olmazsa

Gerçekten yaa hemde bnden daha fit bı şekilde olacaksın

Bnm şu an ki halimden daha iyisindir eminim bn baya saldım çünkü ama 1 haftada iyi toparlandım şükür göbek indi biraz
Benim şişlik inmiyor mesela şuan karnım hassas bol olan esortman karnımı rahatsız ediyor.
Sanmıyorum benim yağ oranım cok

Olcak olcak 2 aya incecik olcaz
Insallah canım.
Oruçlar başlayana kadar vermek istiyorum açıkçası uzamasın hergün yürümeye çalışacam bugün 80 dk kadar yürüdüm öğlen yine dışarı çıktım toplam 11bin adım attım yarında 8bin yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…