- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.821
Geçmis olsun canım. Sinirden kuduruyorum. Birde regli oldum. Sancıdan gece yatamadım hiç.Günaydın kizlaarrr napiyosunuzzz hastalığım geçmiş bulunmakta bı öksürük kaldı
Bitterdir o canım güzel menü afiyet olsunDünkü menüm
Sabah yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir çay
Ara kahve 1 parça çikolata ama kakao oranı çok yuksek bitter gibiydi
Akşam bamya yemeği bol salata
Bizim de böyle listeler yapmamız gerekiyo bize hatırlattıgin için teşekkürler canım20 MART HEDEFLERİMİZ
moni 96 >> hedef 94,9 >>
@Ekrl 62,7 >> hedef 62 >>
@sara_2876,5 >> hedef 76>>
@gezegenfeza69,5>> hedef 69,2>>
@Antepia27 117,6 >> hedef 115,9 >>
@yst38 82,2>>hedef 79>>
@lydznp 77,4 >> hedef 76,8 >>
@reklam65,7 >> hedef 65,1>>
@nairobi 82,7 >> hedef 82>>
@Canevim69,2 >> hedef 68,6>>
@nilsub 84 >> hedef 83,7 >>
@Eddaak 80,4 >> hedef 79,9>>
@Baby Cat 77,3>> hedef 75 >>
@Fitimfitsinfit 82,1 >> hedef 81,3 >>
@jtaime020626 75,4>> hedef 74,6 >>
@Gonulbagi 71,3 >> hedef 70,5>>
@YaKaMoZz-z 63,8>> hedef 62,3>>
@60kiloyum 89,6 >>hedef 87 >>
Soruota kabul etmesi gerekmez miydiÇok sinirliyim esimle tartıştık misafir istemiyorum dedim yine kabul etti 2 de kahve içmeye geleceklermiş .misafir gelecek diye kalktım temizlik yaptım yürüyüşüm kaldı dışarı da dolanacaktim kiyafet deneyecektim.hepsi kaldı.
Sakın sakin kuzu misafirler gidince evde güzel bı spor yap sonra duşa gir enerjini stresini atarsınGeçmis olsun canım. Sinirden kuduruyorum. Birde regli oldum. Sancıdan gece yatamadım hiç.
Bitterdir o canım güzel menü afiyet olsun
Canım inşallah en yakın zamanda istedigin işe girersin.Bahar geldi ama benim için gelmedi sanki canım çok sıkılıyor iş te bulamadık ( inşallah bulacaz)yine bir negatiflik çöktü üzerime
Çok geçmiş olsun.Günaydın canım çok fena hastalık tuttu bizi oğlanın bademcikler şişti boynundan belli oluyo acile götürdük gece bende hastayım beter ol dedi heralde biri bize beter olduk
Geçmiş olsun canım darısı başımıza
26 canım ama öncelikle eşime arıyoruz banada uygun bir iş olursa bende çalışacağım inşallah amaCanım inşallah en yakın zamanda istedigin işe girersin.
Yaşin kaç?
Çok sinirliyim esimle tartıştık misafir istemiyorum dedim yine kabul etti 2 de kahve içmeye geleceklermiş .misafir gelecek diye kalktım temizlik yaptım yürüyüşüm kaldı dışarı da dolanacaktim kiyafet deneyecektim.hepsi kaldı.
Olsun canım umutsuz olma nasip kısmet.26 canım ama öncelikle eşime arıyoruz banada uygun bir iş olursa bende çalışacağım inşallah ama
İnşallah canım olmuyorum umutsuz ama bazen böyle geliyor buhranOlsun canım umutsuz olma nasip kısmet.
Sorma ya sinirim ağladım yeminle .Bizim de böyle listeler yapmamız gerekiyo bize hatırlattıgin için teşekkürler canım
Soruota kabul etmesi gerekmez miydi
Sakın sakin kuzu misafirler gidince evde güzel bı spor yap sonra duşa gir enerjini stresini atarsın
Uygun değilsen kabul etmeyeceksin canım ben evde tikildim kendileri gezdiler dışarda içtik ben sinirlenince en son zaten regli oldum gece ağrılarla uyandım.Bende arayınca hayır diyemiyorum.
Hafta içi zaten çalışıyorum hafta sonu benim olsa.
Sabah zaten çocuklar kalktı erkenden sonrada öglen eltimin kızı aradı bende akşama kadar evi temizledim.
Gecede geç gittiler.
Afiyet olsun canım güzel menüDün kahvaltı 11.00
2 yumurta, 3 ceviz ve zeytin bir parça peynir
2 kuru kayısı
Suyumu oturup bol bol içtim 2.5 litre
Akşam 18,00
1 tabak kabak, yogurt, salata
Akşama kadar temizlik ve 200 tane ip atladım.
Çalışan insan zaten bı hafta sonu var dinlenmek istiyo anlayışlı olmaları gerekiyo gelenlerin deSorma ya sinirim ağladım yeminle .
Ben istemiyorum arkadaş ya yorgunum ev alt.ust bana 10 da haber ediyor ancak 16 da görüştük. Pazar günü benim kimseyi istemiyorum.
Uygun değilsen kabul etmeyeceksin canım ben evde tikildim kendileri gezdiler dışarda içtik ben sinirlenince en son zaten regli oldum gece ağrılarla uyandım.
Kuzum sende hayırı öğren sana da yazık
Afiyet olsun canım güzel menü
İnşallah canım olmuyorum umutsuz ama bazen böyle geliyor buhran
Ben buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim haliyle ailemede sık gidemiyorum oda etkiliyor tabi
Sorma ya sinirim ağladım yeminle .
Ben istemiyorum arkadaş ya yorgunum ev alt.ust bana 10 da haber ediyor ancak 16 da görüştük. Pazar günü benim kimseyi istemiyorum.
Uygun değilsen kabul etmeyeceksin canım ben evde tikildim kendileri gezdiler dışarda içtik ben sinirlenince en son zaten regli oldum gece ağrılarla uyandım.
Kuzum sende hayırı öğren sana da yazık
Afiyet olsun canım güzel menü
Onlar mesaj attı atlat dedim eşime tüm sıkıntı eşimden kaynaklı tüm planım bozuldu bugüne dair.Çalışan insan zaten bı hafta sonu var dinlenmek istiyo anlayışlı olmaları gerekiyo gelenlerin de
Eşim evdeydi onlar geleceklerdi ben surat yapıp susunca dışarı çağırdı beraber gittik.Canım çocuklarıma annem bakıyor 3 taneler.
Bu dönemde derslerim 4 gün oldu.
Cuma da kaynanama yalvar yakar bırakıyoruz cuma hastayım dedi.
Cumartesi gezmeye geldiler gerisini sen düşün.
Canım hiç lafın altında kalmam ama böyle taktıkça inan daha kötü oluyor 11yıllık evliyim.
Öyle küsünce 1 aydan önce agzımı bıçak açmıyor.
Bende artık dögüşmek yerine Olurunu arıyorum.
Yok eşinde gezmeye gitmeyip sana yardım etseydi daha güzel olurdu.
Onlar mesaj attı atlat dedim eşime tüm sıkıntı eşimden kaynaklı tüm planım bozuldu bugüne dair.
Eşim evdeydi onlar geleceklerdi ben surat yapıp susunca dışarı çağırdı beraber gittik.
Valla sen yolunu bulmuşsun ben daha bulamadım. Bizde çocukta yok sevgili gibi yaşıyoruz diyorum kendime bazen
Senin kv de de fenaymış desene sevmem böyle insanları
ahahahaBizim de böyle listeler yapmamız gerekiyo bize hatırlattıgin için teşekkürler canım
Soruota kabul etmesi gerekmez miydi
Sakın sakin kuzu misafirler gidince evde güzel bı spor yap sonra duşa gir enerjini stresini atarsın
Hayırlısı diyorum artık canım.Olurunu bulamazsan senden gidiyor.
Küsünce konuşsam barışalım desem hiç yanaşmaz ya baktım konuşmuyomu bende olıruna bıraktım.
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
(ben tüp bebek tedavisi ile çok ugraştım.)
İşte bu yüzden işi bıraktım bende oğlun doğunca kimseye minnet edemem kreşe bakıcıya da güvenemem diye en iyisi çalışmamak dedim..Canım çocuklarıma annem bakıyor 3 taneler.
Bu dönemde derslerim 4 gün oldu.
Cuma da kaynanama yalvar yakar bırakıyoruz cuma hastayım dedi.
Cumartesi gezmeye geldiler gerisini sen düşün.
Canım hiç lafın altında kalmam ama böyle taktıkça inan daha kötü oluyor 11yıllık evliyim.
Öyle küsünce 1 aydan önce agzımı bıçak açmıyor.
Bende artık dögüşmek yerine Olurunu arıyorum.
Yok eşinde gezmeye gitmeyip sana yardım etseydi daha güzel olurdu.
Nasılsa düşünceliahahaha
sırlarımızı ifşa etmişim
size paylaşım alanından üye yollamak için takım linkinizi almıştım demek sizin takımda kalmışım
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?