Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kizlaarrr napiyosunuzzz hastalığım geçmiş bulunmakta bı öksürük kaldı
Geçmis olsun canım. Sinirden kuduruyorum. Birde regli oldum. Sancıdan gece yatamadım hiç.
Dünkü menüm
Sabah yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir çay

Ara kahve 1 parça çikolata ama kakao oranı çok yuksek bitter gibiydi

Akşam bamya yemeği bol salata
Bitterdir o canım güzel menü afiyet olsun

Bizim de böyle listeler yapmamız gerekiyo bize hatırlattıgin için teşekkürler canım
Soruota kabul etmesi gerekmez miydi
Geçmis olsun canım. Sinirden kuduruyorum. Birde regli oldum. Sancıdan gece yatamadım hiç.

Bitterdir o canım güzel menü afiyet olsun
Sakın sakin kuzu misafirler gidince evde güzel bı spor yap sonra duşa gir enerjini stresini atarsın

Bende arayınca hayır diyemiyorum.
Hafta içi zaten çalışıyorum hafta sonu benim olsa.
Sabah zaten çocuklar kalktı erkenden sonrada öglen eltimin kızı aradı bende akşama kadar evi temizledim.
Gecede geç gittiler.

Sorma ya sinirim ağladım yeminle .
Ben istemiyorum arkadaş ya yorgunum ev alt.ust bana 10 da haber ediyor ancak 16 da görüştük. Pazar günü benim kimseyi istemiyorum.
Uygun değilsen kabul etmeyeceksin canım ben evde tikildim kendileri gezdiler dışarda içtik ben sinirlenince en son zaten regli oldum gece ağrılarla uyandım.
Kuzum sende hayırı öğren sana da yazık
Dün kahvaltı 11.00
2 yumurta, 3 ceviz ve zeytin bir parça peynir
2 kuru kayısı

Suyumu oturup bol bol içtim 2.5 litre

Akşam 18,00
1 tabak kabak, yogurt, salata

Akşama kadar temizlik ve 200 tane ip atladım.
Afiyet olsun canım güzel menü

Çalışan insan zaten bı hafta sonu var dinlenmek istiyo anlayışlı olmaları gerekiyo gelenlerin de

İnşallah canım olmuyorum umutsuz ama bazen böyle geliyor buhran
Ben buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim haliyle ailemede sık gidemiyorum oda etkiliyor tabi

Ay canım kıyamam o senin için zordur onu çok iyi anlıyorum.
İnşallah en yakın zamanda sende eşinde işinizi bulursunuz.

Branşınız ne?

Canım çocuklarıma annem bakıyor 3 taneler.
Bu dönemde derslerim 4 gün oldu.
Cuma da kaynanama yalvar yakar bırakıyoruz cuma hastayım dedi.
Cumartesi gezmeye geldiler gerisini sen düşün.

Canım hiç lafın altında kalmam ama böyle taktıkça inan daha kötü oluyor 11yıllık evliyim.

Öyle küsünce 1 aydan önce agzımı bıçak açmıyor.
Bende artık dögüşmek yerine Olurunu arıyorum.

Yok eşinde gezmeye gitmeyip sana yardım etseydi daha güzel olurdu.

Çalışan insan zaten bı hafta sonu var dinlenmek istiyo anlayışlı olmaları gerekiyo gelenlerin de
Onlar mesaj attı atlat dedim eşime tüm sıkıntı eşimden kaynaklı tüm planım bozuldu bugüne dair.
Eşim evdeydi onlar geleceklerdi ben surat yapıp susunca dışarı çağırdı beraber gittik.
Valla sen yolunu bulmuşsun ben daha bulamadım. Bizde çocukta yok sevgili gibi yaşıyoruz diyorum kendime bazen
Senin kv de de fenaymış desene sevmem böyle insanları

Olurunu bulamazsan senden gidiyor.

Küsünce konuşsam barışalım desem hiç yanaşmaz ya baktım konuşmuyomu bende olıruna bıraktım.

Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
(ben tüp bebek tedavisi ile çok ugraştım.)

ahahaha
sırlarımızı ifşa etmişim
size paylaşım alanından üye yollamak için takım linkinizi almıştım demek sizin takımda kalmışım
sevgiler

Hayırlısı diyorum artık canım.
Bende çok uğraştım bu sene bıraktım çok yoruldum. Kendime döndüm artık.
Okumuştum sende bayağı uğraşmışsın

İşte bu yüzden işi bıraktım bende oğlun doğunca kimseye minnet edemem kreşe bakıcıya da güvenemem diye en iyisi çalışmamak dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…