- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.861
Benim daha önce iş deneyimim olmadı malesef ülke şartlarından dolayı üç sene ugrasmama rağmen üni yede gidemedm ama terziyim naçizane
Eşimde elektikci
Kaynimgille ortak çalışıyoruz ama ayda 100 lira kazanıyoruz 50 si senin 50 si benim değil bildiğin ortada para ve ay sonu zor geliyor birşey alırken acaba onlar ne der diye geliyor aklına falan çok zor olmuyor böyle o yüzden ayrılmak istiyoruz ama ha diyince gidilmiyor da dünyanın da halı ortada
Yok canım bizim oralarda uzun elbise giyilir mesela ve kimse hazır almaz pantolon falan giyenler hariç ki onlarda çok az kesim genelde elbise ve kumaşını alan terziye koşar ama maalesef burda öyle değil orda olsam evdende olsa ayda yine üç beş kazanirdim ama olsun dikmek bana iyi geliyor sikildigim şeyleri değiştirip başka şekilde giyiyorum mesela oğluma birşeyler dikiyorum yada elimdeki kalan kumaşlarla falanBende ilerde hobi olarak dikmeyi çok istiyorum.
Hani diyolar bitti terzicilik herkes hazır alıyor ben katılmıyorum alıyon olmuyor yine gidip yaptırıyon halam terzi kızlarına neler dikiyor.
Eşimin bi arkadaşı elektirik işlerine bakıyordu kapattı dükkanı devam ediyor halen.
Gönlündeki gibi olur umarım
Hayırlısı olsun inşallah
Başka iznim kalmadı 1 yıl hamileligimde yattım. 2 yıl annelik iznimi aldım.Hayırlısı olsun canım ama ihtiyacın yoksa eğer ikizler büyüyene kadar da bekleseydin keşke
Canım ben iki ögün besleniyorum elimden geldiğince eger olmuyorsa küçük bi ara yapıyorum.Akşam yemeği nerdeeee
Mikemmeellll
Suclac hariç çok iyiiiiii
Bende de vardı regli olunca az toparladım bugün üşürmüş olabilirim.iyi işte kız ben seviniyorum nedense öyle oldumu ne çıksa kardır hesabı aksine bendede kabızlık var
Yap canımHAFTANIN BİRİNCİSİ TABİİ Kİ LULUUU94
Listenin devamını istiyo musunuz kızlar
Hoş geldin canım.Bende katilabilirmiyim aranıza
Hoşbuldum.... Evet uyarım adım Esra yaşım 33 boyum 1.55 kilom an itibariyle 68.700Hoş geldin canım.
1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Hedef kilon neydi ?Hoşbuldum.... Evet uyarım adım Esra yaşım 33 boyum 1.55 kilom an itibariyle 68.700
Hedef kilom 50 her gün 1 saat yürüyüş evde 30 dakika hareket (en az ) yediklerime özen göstericem tabiki bol bol su böyle düşünüyorumHedef kilon neydi ?
Nasıl bir yol izliyorsun
süper bende 54 olayım diyorum ama asıl hedefim 52 kilo hedeflerimiz yakın :)Hedef kilom 50 her gün 1 saat yürüyüş evde 30 dakika hareket (en az ) yediklerime özen göstericem tabiki bol bol su böyle düşünüyorum
cuma yarışlarına önceden katılmışmıydın.Sevindim.... dinlenme günüm pazar çünkü eşim evde olacak o gün yürüyüş ve Spor yapamam ama yediklerime yine özen gösteririm
anladım canım hayırlısı olsun çok doğru bir karar vermişsin . bende ilk kilolarımı tüp bebek yüzünden aldım sırası ile 3 tüp 1 aşılama 1 kimyasal sonrasında doğal yolla gebe kaldım kürtaj oldum elde var sıfır .Hayır ilk defa katılıyorum acemiyim yani... Bu arada 13 yıllık evliyim çocuğum yok tüp bebek denemeleri sırasında kilo aldım veremedim tekrar denemek istiyorum o yüzden zayıflamaya karar verdim
Bende 2 aşılama 2 tüp denedim olmadı herseyin hayırlısı doğru diyosun aslında stressiz olunca gerisi kendiliğinden geliyor...anladım canım hayırlısı olsun çok doğru bir karar vermişsin . bende ilk kilolarımı tüp bebek yüzünden aldım sırası ile 3 tüp 1 aşılama 1 kimyasal sonrasında doğal yolla gebe kaldım kürtaj oldum elde var sıfır .
artık kendim için kilo veriyorum stressiz olunca hızlandım sanırım.birde diyetisyene başladım geçen hafta salı günü
Hoşgeldin canımBende 2 aşılama 2 tüp denedim olmadı herseyin hayırlısı doğru diyosun aslında stressiz olunca gerisi kendiliğinden geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?