Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende ilerde hobi olarak dikmeyi çok istiyorum.
Hani diyolar bitti terzicilik herkes hazır alıyor ben katılmıyorum alıyon olmuyor yine gidip yaptırıyon halam terzi kızlarına neler dikiyor.

Eşimin bi arkadaşı elektirik işlerine bakıyordu kapattı dükkanı devam ediyor halen.
Gönlündeki gibi olur umarım
Hayırlısı olsun inşallah

Yok canım bizim oralarda uzun elbise giyilir mesela ve kimse hazır almaz pantolon falan giyenler hariç ki onlarda çok az kesim genelde elbise ve kumaşını alan terziye koşar ama maalesef burda öyle değil orda olsam evdende olsa ayda yine üç beş kazanirdim ama olsun dikmek bana iyi geliyor sikildigim şeyleri değiştirip başka şekilde giyiyorum mesela oğluma birşeyler dikiyorum yada elimdeki kalan kumaşlarla falan 14-15 yaşlarında başladım dikmeye iyikide ogrenmisim

Amin inşallah canım Allah razı olsun

Hayırlısı olsun canım ama ihtiyacın yoksa eğer ikizler büyüyene kadar da bekleseydin keşke
Başka iznim kalmadı 1 yıl hamileligimde yattım. 2 yıl annelik iznimi aldım.
1 yilda 5 yıl memuriyetime aldım.
Başka hakkım kalmadı.
Okul bi açıdan iyi oluyor ne giycem diye düşünüyorum.

Akşam yemeği nerdeeee

Mikemmeellll

Suclac hariç çok iyiiiiii
Canım ben iki ögün besleniyorum elimden geldiğince eger olmuyorsa küçük bi ara yapıyorum.
Canan Karatay hocamı çok begeniyorum.
Hiç takip ettinmi bilmiyorum Ayşegül Çoruh yu takip ettinmi.
Saat 5 ten sonra yemek yediginizde vücudunda neler oldugunu bilseniz yemezsiniz diyor.

Hedef kilom 50 her gün 1 saat yürüyüş evde 30 dakika hareket (en az ) yediklerime özen göstericem tabiki bol bol su böyle düşünüyorum
süper bende 54 olayım diyorum ama asıl hedefim 52 kilo hedeflerimiz yakın :)
sporunda muhteşem dinlenme günün var mı

Sevindim.... dinlenme günüm pazar çünkü eşim evde olacak o gün yürüyüş ve Spor yapamam ama yediklerime yine özen gösteririm
cuma yarışlarına önceden katılmışmıydın.
cuma günleri öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapman lazım . pazartesi kontrol günümüz. hergün menü yazma zorunluluğu var .
2 hafta sonunda listeye girme hakkın olcak canım kaptanımız P Pinarbartu

Hayır ilk defa katılıyorum acemiyim yani... Bu arada 13 yıllık evliyim çocuğum yok tüp bebek denemeleri sırasında kilo aldım veremedim tekrar denemek istiyorum o yüzden zayıflamaya karar verdim
anladım canım hayırlısı olsun çok doğru bir karar vermişsin . bende ilk kilolarımı tüp bebek yüzünden aldım sırası ile 3 tüp 1 aşılama 1 kimyasal sonrasında doğal yolla gebe kaldım kürtaj oldum elde var sıfır .
artık kendim için kilo veriyorum stressiz olunca hızlandım sanırım.birde diyetisyene başladım geçen hafta salı günü

Bende 2 aşılama 2 tüp denedim olmadı herseyin hayırlısı doğru diyosun aslında stressiz olunca gerisi kendiliğinden geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…