- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.881
Hoşbuldum az kalmış ilk hedefe bende bugün Bismillah dedim ve burasi çıktı karşıma çok memnunumHoşgeldin canım
Bende 26 yaşındayım 58 kiloyum hedef 53 şimdilik
Hergün kaçta menu yazıcamcuma yarışlarına önceden katılmışmıydın.
cuma günleri öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapman lazım . pazartesi kontrol günümüz. hergün menü yazma zorunluluğu var .
2 hafta sonunda listeye girme hakkın olcak canım kaptanımız P Pinarbartu
nasip neyse onu yaşıyoruz alıştım ben artık üzülüyorum ama yapacak birşeyim de yok .Bende 2 aşılama 2 tüp denedim olmadı herseyin hayırlısı doğru diyosun aslında stressiz olunca gerisi kendiliğinden geliyor...
Önerin için teşekkür ederim mutlaka yapicamnasip neyse onu yaşıyoruz alıştım ben artık üzülüyorum ama yapacak birşeyim de yok .
allah emeklerinin karşılığını versin.
bu mevsimde ıspanak brokoli yemeni önerebilirim.( bende yumurta kalitesi kötüydü ) çörek otu yağı ve harnup pekmezi bire bamya ben bu 3 ile hamile kalmıştım birde hergün yürüyorduk eşimle
Amin inşallah... Birde Bu dediklerini nasıl kullanicam onuda söylersen çok mutlu olurumnasip neyse onu yaşıyoruz alıştım ben artık üzülüyorum ama yapacak birşeyim de yok .
allah emeklerinin karşılığını versin.
bu mevsimde ıspanak brokoli yemeni önerebilirim.( bende yumurta kalitesi kötüydü ) çörek otu yağı ve harnup pekmezi bire bamya ben bu 3 ile hamile kalmıştım birde hergün yürüyorduk eşimle
Hep eşimin yüzünden o sütlaçAkşam yemeği nerdeeee
Mikemmeellll
Suclac hariç çok iyiiiiii
günaydın tatlı kız .
akşam ya da ertesi gün sabah yazıyoruz canımHergün kaçta menu yazıcam
ne demek canım .Amin inşallah... Birde Bu dediklerini nasıl kullanicam onuda söylersen çok mutlu olurum
Karatay yapiyosun canım sende bende çok yaptım ama yumurtadan biktigim için bırakmıştım ara ara yapıyorum artıkCanım ben iki ögün besleniyorum elimden geldiğince eger olmuyorsa küçük bi ara yapıyorum.
Canan Karatay hocamı çok begeniyorum.
Hiç takip ettinmi bilmiyorum Ayşegül Çoruh yu takip ettinmi.
Saat 5 ten sonra yemek yediginizde vücudunda neler oldugunu bilseniz yemezsiniz diyor.
Tamamdirgünaydın tatlı kız .
afiyet olsun
akşam ya da ertesi gün sabah yazıyoruz canım
Çok teşekkür ederim hemen not ediyorum tedaviye baslamadan uygulayacağım inşallahne demek canım .
yağı sabah aç karnına 1 bardak suya damlatıyordum 7 8 damla kadardı . pekmezi de sabah içiyordum hatta tahin ile de yiyebilirsin susam da faydalı 1 yk şeklinde tüket
tedviden 1 ay önce uygulamay bşla canım etkisi hemen olmuyor çünkü folik asit gibi düşünÇok teşekkür ederim hemen not ediyorum tedaviye baslamadan uygulayacağım inşallah
Tamam. Çok sağol neye niyet neye kısmet oldu Allah razı olsun senden daha önce de çok şeyler denedim ama bunu ilk defa yapıcamtedviden 1 ay önce uygulamay bşla canım etkisi hemen olmuyor çünkü folik asit gibi düşün
AKLIMA GELENLERİ yazarım ben bunun için iyetisyene de gitmiştim. tavuk önerilmiyor hormonlu olduğu için . elinden geldiğince yeme bana dr yasaklamıştı 1 seneden fazla yemedik eşimle .Tamam. Çok sağol neye niyet neye kısmet oldu Allah razı olsun senden daha önce de çok şeyler denedim ama bunu ilk defa yapıcam
Cırcır oldummidem bulanıyordu kusmayınca diğer taraftan gitti
Hoşgeldin caniiim okudum yazdiklarini umarım sağlıkla kilo verirsin burda bizimle beraberBende katilabilirmiyim aranıza
Hedefin 50 sanırım boyuna tam gider diye düşündüm bnde ilk okuyunca bide sporda yapiyomussun fıstık gibi olursun vallaHoşbuldum.... Evet uyarım adım Esra yaşım 33 boyum 1.55 kilom an itibariyle 68.700
Cuma 63 teydin dimi eksidesin yani valla bu cuma da baaya ekside olcn bu gidişleP Pinarbartu kilo kontrolüm 62.70 canım
Hep onlar yüzünden zaten hepHep eşimin yüzünden o sütlaç
Gunaydiiiinnnn
63lerdeydim ama tam hatırlamıyorum. şuan regli şişliğimde var ellerim acıyor daha aşağıdayımdır belkirahatlatiyo ama
Hoşgeldin caniiim okudum yazdiklarini umarım sağlıkla kilo verirsin burda bizimle beraber ❤
Hedefin 50 sanırım boyuna tam gider diye düşündüm bnde ilk okuyunca bide sporda yapiyomussun fıstık gibi olursun valla
Cuma 63 teydin dimi eksidesin yani valla bu cuma da baaya ekside olcn bu gidişle
Hep onlar yüzünden zaten hep
O zmn cuma kesin net 62 olursun63lerdeydim ama tam hatırlamıyorum. şuan regli şişliğimde var ellerim acıyor daha aşağıdayımdır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?