Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hergün kaçta menu yazıcam

Bende 2 aşılama 2 tüp denedim olmadı herseyin hayırlısı doğru diyosun aslında stressiz olunca gerisi kendiliğinden geliyor...
nasip neyse onu yaşıyoruz alıştım ben artık üzülüyorum ama yapacak birşeyim de yok .
allah emeklerinin karşılığını versin.
bu mevsimde ıspanak brokoli yemeni önerebilirim.( bende yumurta kalitesi kötüydü ) çörek otu yağı ve harnup pekmezi bire bamya ben bu 3 ile hamile kalmıştım birde hergün yürüyorduk eşimle

Önerin için teşekkür ederim mutlaka yapicam

Amin inşallah... Birde Bu dediklerini nasıl kullanicam onuda söylersen çok mutlu olurum

Amin inşallah... Birde Bu dediklerini nasıl kullanicam onuda söylersen çok mutlu olurum
ne demek canım .
yağı sabah aç karnına 1 bardak suya damlatıyordum 7 8 damla kadardı . pekmezi de sabah içiyordum hatta tahin ile de yiyebilirsin susam da faydalı 1 yk şeklinde tüket

Karatay yapiyosun canım sende bende çok yaptım ama yumurtadan biktigim için bırakmıştım ara ara yapıyorum artık

Tamam. Çok sağol neye niyet neye kısmet oldu Allah razı olsun senden daha önce de çok şeyler denedim ama bunu ilk defa yapıcam
AKLIMA GELENLERİ yazarım ben bunun için iyetisyene de gitmiştim. tavuk önerilmiyor hormonlu olduğu için . elinden geldiğince yeme bana dr yasaklamıştı 1 seneden fazla yemedik eşimle .
senden de canım umrım sen faydasını görürsün

Cırcır oldum midem bulanıyordu kusmayınca diğer taraftan gitti
rahatlatiyo ama
Bende katilabilirmiyim aranıza
Hoşgeldin caniiim okudum yazdiklarini umarım sağlıkla kilo verirsin burda bizimle beraber
Hoşbuldum.... Evet uyarım adım Esra yaşım 33 boyum 1.55 kilom an itibariyle 68.700
Hedefin 50 sanırım boyuna tam gider diye düşündüm bnde ilk okuyunca bide sporda yapiyomussun fıstık gibi olursun valla
P Pinarbartu kilo kontrolüm 62.70 canım
Cuma 63 teydin dimi eksidesin yani valla bu cuma da baaya ekside olcn bu gidişle
Hep eşimin yüzünden o sütlaç
Hep onlar yüzünden zaten hep

63lerdeydim ama tam hatırlamıyorum. şuan regli şişliğimde var ellerim acıyor daha aşağıdayımdır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…