- 4 Ocak 2020
- 2.684
- 7.088
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.901
EĞER listem haftalık 2 kilo gidecek şekilde olursa 61 olurum canım yarın kontrol vr belli olur önemli olan yağdan ne kadar gittiği şuan şişlikten pek anlmıyorum.O zmn cuma kesin net 62 olursungeliyor 5ler
En azından verdiğin kilonun kıymetini bilirsinEĞER listem haftalık 2 kilo gidecek şekilde olursa 61 olurum canım yarın kontrol vr belli olur önemli olan yağdan ne kadar gittiği şuan şişlikten pek anlmıyorum.
şaka gibi dimi yıllarva uğraşacağıma diyetisyene gitseydim vermiştim şimdiye
tamam doğru mümkün oldukca organik beslenmek lazım dikkat edicemAKLIMA GELENLERİ yazarım ben bunun için iyetisyene de gitmiştim. tavuk önerilmiyor hormonlu olduğu için . elinden geldiğince yeme bana dr yasaklamıştı 1 seneden fazla yemedik eşimle .
senden de canım umrım sen faydasını görürsün
bilirim valla kafamda bir 54 var bakalım yağ oranı belirleyecekEn azından verdiğin kilonun kıymetini bilirsinkolay vereydin belki hmm geri alırsın
Bnm de 50 var ama zor tabibilirim valla kafamda bir 54 var bakalım yağ oranı belirleyecek
Sagol fistik gunaydingünaydın tatlı kız .
afiyet olsun
akşam ya da ertesi gün sabah yazıyoruz canım
Gunaydin canimGunaydiiiinnnn❤
Aldırmaz canım dikkat ediyorsun zatenBnm de 50 var ama zor tabidoğum kontrol hapına baslicam bu ay inşallah kilo aldırmaz
İnşallah ya çok duzensizlesti bnde basliyayim dedim sağlık ocağına gidicem baslmadan bakamAldırmaz canım dikkat ediyorsun zaten
Hoşbulduk
Evet ben Plank yapamadım ama ipsiz atlamayı evi süpürüken 20 20 yaptım.HAFTANIN BİRİNCİSİ TABİİ Kİ LULUUU94
Listenin devamını istiyo musunuz kızlar
Hoşgeldin canımBende katilabilirmiyim aranıza
HoşbuldukHoşgeldin canım
Canım bende tüp bebekle çok ugraştım.Hayır ilk defa katılıyorum acemiyim yani... Bu arada 13 yıllık evliyim çocuğum yok tüp bebek denemeleri sırasında kilo aldım veremedim tekrar denemek istiyorum o yüzden zayıflamaya karar verdim
Amin inşallah isteyen ugrasan herkese nasip etsin AllahCanım bende tüp bebekle çok ugraştım.
Veren Rabbım inşallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
nasip neyse onu yaşıyoruz alıştım ben artık üzülüyorum ama yapacak birşeyim de yok .
allah emeklerinin karşılığını versin.
bu mevsimde ıspanak brokoli yemeni önerebilirim.( bende yumurta kalitesi kötüydü ) çörek otu yağı ve harnup pekmezi bire bamya ben bu 3 ile hamile kalmıştım birde hergün yürüyorduk eşimle
en doğrusu canı benim.İnşallah ya çok duzensizlesti bnde basliyayim dedim sağlık ocağına gidicem baslmadan bakam
erayı duymadım ama bende döllenme olmuyor 3 tüpte sıfır transfer yaşadım.döllenmede çok çok düşüktü . bıraktım zaten tedavi her şeyiCanım mutlaka sende araştırıyorsundur era testini duydunmu embriyo ispanyaya gidiyor sonra rahime en uygun vakit bulunuyor.
kuzum 1 lokma al ekmek yerine koy çok direnirsen elinde patlar . şöyle düşün çocuklar güvende evdesiniz dışarı çıkmıyorsunuz. stres yapma canım.Günaydın kızlar tatil olunca pek giremiyorum ya işim bitmiyor çok canım sıkıldı evdekiler sürekli bişey istiyor kek börek aman ya stresten yemeye vericem kendimi yine çok korkuyorum malum strese girdikçe yiyenlerdenim şu tatili atlatsak kazasız belasız iyi olacak
Canım haklısın zaten çok direnmek daha fenaya patlıyor o yemedigim şeyi eninde sonunda yiyiyorum hemde daha fazlaen doğrusu canı benim.
erayı duymadım ama bende döllenme olmuyor 3 tüpte sıfır transfer yaşadım.döllenmede çok çok düşüktü . bıraktım zaten tedavi her şeyi
kuzum 1 lokma al ekmek yerine koy çok direnirsen elinde patlar . şöyle düşün çocuklar güvende evdesiniz dışarı çıkmıyorsunuz. stres yapma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?