Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zmn cuma kesin net 62 olursun geliyor 5ler
EĞER listem haftalık 2 kilo gidecek şekilde olursa 61 olurum canım yarın kontrol vr belli olur önemli olan yağdan ne kadar gittiği şuan şişlikten pek anlmıyorum.
şaka gibi dimi yıllarva uğraşacağıma diyetisyene gitseydim vermiştim şimdiye

En azından verdiğin kilonun kıymetini bilirsin kolay vereydin belki hmm geri alırsın

tamam doğru mümkün oldukca organik beslenmek lazım dikkat edicem

Hayır ilk defa katılıyorum acemiyim yani... Bu arada 13 yıllık evliyim çocuğum yok tüp bebek denemeleri sırasında kilo aldım veremedim tekrar denemek istiyorum o yüzden zayıflamaya karar verdim
Canım bende tüp bebekle çok ugraştım.
Veren Rabbım inşallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Canım mutlaka sende araştırıyorsundur era testini duydunmu embriyo ispanyaya gidiyor sonra rahime en uygun vakit bulunuyor.

Günaydın kızlar tatil olunca pek giremiyorum ya işim bitmiyor çok canım sıkıldı evdekiler sürekli bişey istiyor kek börek aman ya stresten yemeye vericem kendimi yine çok korkuyorum malum strese girdikçe yiyenlerdenim şu tatili atlatsak kazasız belasız iyi olacak

İnşallah ya çok duzensizlesti bnde basliyayim dedim sağlık ocağına gidicem baslmadan bakam
en doğrusu canı benim.
Canım mutlaka sende araştırıyorsundur era testini duydunmu embriyo ispanyaya gidiyor sonra rahime en uygun vakit bulunuyor.
erayı duymadım ama bende döllenme olmuyor 3 tüpte sıfır transfer yaşadım.döllenmede çok çok düşüktü . bıraktım zaten tedavi her şeyi
kuzum 1 lokma al ekmek yerine koy çok direnirsen elinde patlar . şöyle düşün çocuklar güvende evdesiniz dışarı çıkmıyorsunuz. stres yapma canım.

Canım haklısın zaten çok direnmek daha fenaya patlıyor o yemedigim şeyi eninde sonunda yiyiyorum hemde daha fazla çare azıcık yemek yapacak bişey yok biraz sonra kek yapicam en azından çocuklarda sağlıklı yesin istiyorum işte siyez unlu pekmezli tereyağlı yapayım diyorum yada bol kuru meyveli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…