- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.921
olur neden olmasın ya da kendine pankek yap içine pekmez bal sür ye o da bir seçenekCanım haklısın zaten çok direnmek daha fenaya patlıyor o yemedigim şeyi eninde sonunda yiyiyorum hemde daha fazlaçare azıcık yemek yapacak bişey yok biraz sonra kek yapicam en azından çocuklarda sağlıklı yesin istiyorum işte siyez unlu pekmezli tereyağlı yapayım diyorum yada bol kuru meyveli
Ayy dimi okullar tatil oldu çocuklar evdeyken çok tehlikeli bnceGünaydın kızlar tatil olunca pek giremiyorum ya işim bitmiyor çok canım sıkıldı evdekiler sürekli bişey istiyor kek börek aman ya stresten yemeye vericem kendimi yine çok korkuyorum malum strese girdikçe yiyenlerdenim şu tatili atlatsak kazasız belasız iyi olacak
Evet canım pankeki çok severimolur neden olmasın ya da kendine pankek yap içine pekmez bal sür ye o da bir seçenek
Malesef canım sormaAyy dimi okullar tatil oldu çocuklar evdeyken çok tehlikeli bnce
Hoşgeldin canımHoşbulduk
EĞER listem haftalık 2 kilo gidecek şekilde olursa 61 olurum canım yarın kontrol vr belli olur önemli olan yağdan ne kadar gittiği şuan şişlikten pek anlmıyorum.
şaka gibi dimi yıllarva uğraşacağıma diyetisyene gitseydim vermiştim şimdiye
Bnm de 50 var ama zor tabidoğum kontrol hapına baslicam bu ay inşallah kilo aldırmaz
Teşekkür ederim canım Hoşbuldum.
Günaydın kızlar tatil olunca pek giremiyorum ya işim bitmiyor çok canım sıkıldı evdekiler sürekli bişey istiyor kek börek aman ya stresten yemeye vericem kendimi yine çok korkuyorum malum strese girdikçe yiyenlerdenim şu tatili atlatsak kazasız belasız iyi olacak
bk ondan yap kahvaltıya kendine mis gibiEvet canım pankeki çok severim
aynen canım 1.haftam bakalım yarın ne dicekCanım demekki diyetisyenin sana uygun olan beslenme şeklini hazırlayabilmiş.
Yoksa devam edemezdin.
Valla iğne yi denicektm ama cesaret edemedim ona yorumları baya kötü en iyisi hap diye düşündümCanım keşke başka bir yöntemle korunsan.
Dogum kontrol hapı bana çok zarar verdi.
Yıllarca kullandım evlenmeden önce Pkos için kullandım.
Çare bulmanıza çok sevindimkızlar selam iş yoğunluğum çok fazla uğrayamadım burayakızıma bakmak için annemler geldiler ama diyetime sadık kalıcam P Pinarbartu iyi ki beni listeye almışın yoksa bende bu hafta diyet hak getirirdi
Pazartesi | Jumping jacks |
Salı | Köprü hareketi |
Çarşamba | Side lunch |
Perşembe | Sumo squat |
Cuma | Makas hareketi |
Cumartesi | Wall sit |
Pazar | Plank jacks |
Evet canım ya kesinlikle ben tek kaldigimda çok güzel veriyorum çocukların yüzünden bir bakmışım ne var ne yok yemişimTek başıma besleniyo olsam inan daha çok kilo verilir. Ama evde bi ben şişmanım zaten yemiyolar yesinler diye neler yapıyoruz.
Tam da onu düşünmüştüm yarın kahvaltıda sağlıklı pankek yapicam canımbk ondan yap kahvaltıya kendine mis gibi
aynen canım 1.haftam bakalım yarın ne dicek
Al benden de o kadarKızlar nasılsınız bugün diyet falan hak getire regli de gecikiyor herhalde stresten
Biran önce kendime gelmem lazım
Canım daha iki gün önce yaptım evde yarışı çürümüş iyice olgunlaşmış muz vardı değerlendirmek adına 1 yumurta kırdım azcik kabartma tozu vanilya ve kakao ekledim bir kasıkta hindistan cevizi tozu (eklemesende olur kıvamı iyiydi benimkinin) ve normal pankek gibiydi tatlıydı beş tane çıktı dene istersenEvet canım ya kesinlikle ben tek kaldigimda çok güzel veriyorum çocukların yüzünden bir bakmışım ne var ne yok yemişim
Tam da onu düşünmüştüm yarın kahvaltıda sağlıklı pankek yapicam canım
Herşey boş gibi geliyor nedenseAl benden de o kadar
Oooo süper bı listeHaftalık Spor Listemiz
Pazartesi Jumping jacks Salı Köprü hareketi Çarşamba Side lunch Perşembe Sumo squat Cuma Makas hareketi Cumartesi Wall sit Pazar Plank jacks
Hareketlerimiz bunlar kızlar
Günlük olarak hareketlerimizi resimli olarak açıklıcam lütfen herkes 1 2 tane de olsa katılım sağlasın bizde iyileşiyoruz bende katılıcam
Evett ne spor yapsam derdine sonn bugün JUMPİNG JACKS yapıyoruzz
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
tugbaFB
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?