Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olur neden olmasın ya da kendine pankek yap içine pekmez bal sür ye o da bir seçenek

Ayy dimi okullar tatil oldu çocuklar evdeyken çok tehlikeli bnce

Canım demekki diyetisyenin sana uygun olan beslenme şeklini hazırlayabilmiş.
Yoksa devam edemezdin.

Tek başıma besleniyo olsam inan daha çok kilo verilir. Ama evde bi ben şişmanım zaten yemiyolar yesinler diye neler yapıyoruz.

Çare bulmanıza çok sevindim recaa ediyorum diyetimize sadık kalalım az yiyelim ,kilo verelim kaptanı delirtmeyelm

Haftalık Spor Listemiz

Pazartesi Jumping jacks
SalıKöprü hareketi
Çarşamba Side lunch
Perşembe Sumo squat
Cuma Makas hareketi
Cumartesi Wall sit
Pazar Plank jacks

Hareketlerimiz bunlar kızlar
Günlük olarak hareketlerimizi resimli olarak açıklıcam lütfen herkes 1 2 tane de olsa katılım sağlasın bizde iyileşiyoruz bende katılıcam
Evett ne spor yapsam derdine sonn bugün JUMPİNG JACKS yapıyoruzz

SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
tugbaFB
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84

Tek başıma besleniyo olsam inan daha çok kilo verilir. Ama evde bi ben şişmanım zaten yemiyolar yesinler diye neler yapıyoruz.
Evet canım ya kesinlikle ben tek kaldigimda çok güzel veriyorum çocukların yüzünden bir bakmışım ne var ne yok yemişim
bk ondan yap kahvaltıya kendine mis gibi

aynen canım 1.haftam bakalım yarın ne dicek
Tam da onu düşünmüştüm yarın kahvaltıda sağlıklı pankek yapicam canım

Canım daha iki gün önce yaptım evde yarışı çürümüş iyice olgunlaşmış muz vardı değerlendirmek adına 1 yumurta kırdım azcik kabartma tozu vanilya ve kakao ekledim bir kasıkta hindistan cevizi tozu (eklemesende olur kıvamı iyiydi benimkinin) ve normal pankek gibiydi tatlıydı beş tane çıktı dene istersen

Oooo süper bı liste oglusu uyutup hmm başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…