Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah ne kadar değisikmiş tanıdık degil komşu degil nasıl güvenilirde verilir ki sen naptın canım

Baya aksiyonlunmuş istedilerde vermemişlermi ya bu zamanda evlilik kolaymı öyle ha deyince Allah yardımcıları olsun herşey usülünce olsaymış daha güzel olurmuş

Allah ne kadar değisikmiş tanıdık degil komşu degil nasıl güvenilirde verilir ki sen naptın canım
Verdim gitti canim tek olsam acmazdim kapiyi da eşime actirmistim yarin bir markete cikarim 10 gundur hic evden çıkmamıştım saga sola bakina bakina giderim bakalim görecekmiyim buralarda

Bende salıdan beri abarttım durduramıyorum kendimi
Güzel vermişsin.listeye gelecek misin
O kadar verdin yapma canim bak ne guzel ilerliyorsun senin bu zamana kadarki bildigim en düşük kilolarindasin yazik etme verecegim 3.5 kilo onun icinde listeye girmeyim dedim canim
Yag oranimda 29 kusir çıkmıştı 3 kilo versem 24 lere düşecek o da yeter bana

Ben olsam korkardım geri yollardım neler oluyo artık haberlerde görüyoruz canım dikkat etmek lazım tek başına olsan açamazdın tabi

Ben olsam korkardım geri yollardım neler oluyo artık haberlerde görüyoruz canım dikkat etmek lazım tek başına olsan açamazdın tabi
Zaten acmiyorum binanin kapisini bile canim zil caldimi ilk cama gidip asagi bakardim benim ust kattaki acinca direk kapiya gelmiş.Neyse hayrolsun bakalim Ama benimde aklimda kaldi hala ara ara aklima geliyor aceba dogru mu soyluyordu neydi diye

Aynen beraber yasicaklar zaten çocuk yurt dışında xalisiyomus normalde
Yazık kız başını yaktı haberi yok .
Allah pişman etmesin ne diyelim.
Esim evde kuzum yillik izine cikti onumuzdeki ayin basina kadar evde bende o evde diye ona artırmıştım
Buz genelde kapıyı açmayız kimseye
Komşuluk yok burda zaten gelecek olan da arıyor zaten .o yüzden hiç açmam.
Eşin salgından dolayı mı çıktı izne canım.
Çok stresliyim ya iş yetişmiyor her gün sokağa çıkıyorum. Eve girer girmez dezenfekte oluyorum banyo gargara sonra mutfak sonra sabah kosturmaca allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aynen 2 3 kilo için girmek olmaz strese de giriyor insan listede .
Eki Görüntüle 2607169
İyi akşamlar kızlar
Akşam 19.16
Tarhana çorbası
Domatesli Bulgur pilavı
2 kaşık konserve domates sosu
Mücver
Salata
Acıbiber
Yoğurt
Afiyet olsun canım

Verdim gitti canim tek olsam acmazdim kapiyi da eşime actirmistim yarin bir markete cikarim 10 gundur hic evden çıkmamıştım saga sola bakina bakina giderim bakalim görecekmiyim buralarda
Iyi cesaret etmişsin canım valla ben verirken düşünürdüm inş gelir canım geri yaptığın iyiliği suistimal etmezler

Anladım canım sen acmasanda başkası acıyor işte tabi hirlisi var hırsızı var benimde öyle kapıya gelmişti kapının deliğinden baktım tek başınaydım birde paspal bir kadın açmadım birisi açmış işte korktum ama eşim zannetmiştim ilk tam açıyorken vazgeçtim kim o bile demedim ısrarla çaldı ve sonunda gitti insan boslugunada geliyor allah korusun bizi öylelerinden ne diyelim

Saol canım gel beraber olsun

Benimde 3 kilom var listeye hiç bulaşmasaymışım iyiymiş bak bir türlü veremiyorum şimdi birde eve kapandık iyice stres oldum canım çocuklar mutfaktan çıkmıyor of ya bu listeden geri çıkamıyor muyum öyle birşey olmazmi çok ters oldu benim için herşey

Menüm
Sabah çeyrek ekmek peynir tost yağsız
Öğlen 5,6 kepekli galeta meyve suyu
Aksam sular kesikti yemek yapamadım klasik kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek ile bide kaçamak yaptım bir kucuk çikolata yedim Türk kahvesiyle bu kadar 2,litre su 1 litresi detoks suyu yeşil elma limon tarçınlı

Valla şimdi eve dip köşe temizliğe basliyayim hafta sonu onu halledeyim pazartesi de spora başlamaya niyetim var ama önce temizlik
Sorma ya kaç gündür nerdeyse kaynar suyla her gördüğüm yeri temizlemekten artık ellerim çatladı kaşınıyor halbuki daha mutfak dolapları var camlar falan

Evet salgindan dolayi.
amin canim ama elden birsey gelmiyor dikkat edebildigimiz kadar ediyoruz bende hic evden cikmadim esim sadece markete cikiyordu gelincede ust bas degisip ellerini yıkıyor sonra dezanfektan falan benimde pek keyfim yok haberlere baktikca ama bir sekilde devam ediyorum

Iyi cesaret etmişsin canım valla ben verirken düşünürdüm inş gelir canım geri yaptığın iyiliği suistimal etmezler
Insallah canim allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Amin canım

Kızlar bu menüyü 3 gün yapicam aynısı yani diyetisyenden aldim instada paylaşmış inşallah işe yarar yarında menüm aynı o yüzden tekrardan yazmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…