- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.201
Canim ya yogunluktan bakamadim ama bi daha ki haftalar cumalari kontrol icin burdayim, neyse ki zipzip ve hatice yetismisler
Valla yetiştiler sağolsunlar ben baya unutmuşumCanim ya yogunluktan bakamadim ama bi daha ki haftalar cumalari kontrol icin burdayim, neyse ki zipzip ve hatice yetismisler
Allah ne kadar değisikmiş tanıdık degil komşu degil nasıl güvenilirde verilir ki sen naptın canımBugun de ne oldu 1 saat kadar once kapiya bir tane kadin geldi tanimadigim icin eşime actirdim kapiyi abi yenge yokmu dedi çıktım
Elezigdan abimin yanina geldim dedi yemek yiyecegiz yere sermeye örtü yok yerler tozlu sofra varsa verebilirmisin dedi 2 tanede yastik yuzu istedi nereye tasindiniz diye sordum burada terzi var terzinin ilerisinde bir yeri tarif etti
Aklima P Pinarbartu nunkiler geldiyoksam bunlardami kaçtı geldi abisi degilde manitasiydi ki ozellikle abimin yanina geldim deyince 2 3 defa
Baya aksiyonlunmuş istedilerde vermemişlermi ya bu zamanda evlilik kolaymı öyle ha deyince Allah yardımcıları olsun herşey usülünce olsaymış daha güzel olurmuşGittiler gittilervarmış rızası da yaşı küçük 19 Muş ben 22 diye duyduydum bı an 18den küçük sandım duyunca dedm aha jandarma dayanxak kapıya ödüm koptu babası razı değilmiş ondan kaçmışlar cahillik işte Allah pişman etmez insallahhh
Verdim gitti canim tek olsam acmazdim kapiyi da eşime actirmistim yarin bir markete cikarim 10 gundur hic evden çıkmamıştım saga sola bakina bakina giderim bakalim görecekmiyim buralardaAllah ne kadar değisikmiş tanıdık degil komşu degil nasıl güvenilirde verilir ki sen naptın canım
Esim evde kuzum yillik izine cikti onumuzdeki ayin basina kadar evde bende o evde diye ona artırmıştım
Nr alakaymisbir daha açma olmazsa tırsarım
Aminnn .
Nereye gittiler kv ile mi yasicak cahillik valla
O kadar verdin yapma canim bak ne guzel ilerliyorsun senin bu zamana kadarki bildigim en düşük kilolarindasin yazik etmeBende salıdan beri abarttım durduramıyorum kendimi
Güzel vermişsin.listeye gelecek misin
Ben olsam korkardım geri yollardım neler oluyo artık haberlerde görüyoruz canım dikkat etmek lazım tek başına olsan açamazdın tabiAklima o da geldi ama neydi cozemedimgercekmi dedi kotu niyetli birimiydi kadin tek basinaydi bende evde tek olsam muhtemelen acmazdim tanimiyorum eşim var diye ona açtırdım oyle dedi kadin bende verdim gitti ust katada çıkmış üstteki gelin korkmus daha esi gelmemisti işten kapatmis kapiyi ona da ayni şeyi söylemiş
Zaten acmiyorum binanin kapisini bile canim zil caldimi ilk cama gidip asagi bakardim benim ust kattaki acinca direk kapiya gelmiş.Neyse hayrolsun bakalimBen olsam korkardım geri yollardım neler oluyo artık haberlerde görüyoruz canım dikkat etmek lazım tek başına olsan açamazdın tabi
Yazık kız başını yaktı haberi yok .Aynen beraber yasicaklar zaten çocuk yurt dışında xalisiyomus normalde
Buz genelde kapıyı açmayız kimseyeEsim evde kuzum yillik izine cikti onumuzdeki ayin basina kadar evde bende o evde diye ona artırmıştım
Çok stresliyim ya iş yetişmiyor her gün sokağa çıkıyorum. Eve girer girmez dezenfekte oluyorum banyo gargara sonra mutfak sonra sabah kosturmaca allah hepimizin yardımcısı olsun.O kadar verdin yapma canim bak ne guzel ilerliyorsun senin bu zamana kadarki bildigim en düşük kilolarindasin yazik etmeverecegim 3.5 kilo onun icinde listeye girmeyim dedim canim
Yag oranimda 29 kusir çıkmıştı 3 kilo versem 24 lere düşecek o da yeter bana
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2607169
İyi akşamlar kızlar
Akşam 19.16
Tarhana çorbası
Domatesli Bulgur pilavı
2 kaşık konserve domates sosu
Mücver
Salata
Acıbiber
Yoğurt
Iyi cesaret etmişsin canım valla ben verirken düşünürdüm inş gelir canım geri yaptığın iyiliği suistimal etmezlerVerdim gitti canim tek olsam acmazdim kapiyi da eşime actirmistim yarin bir markete cikarim 10 gundur hic evden çıkmamıştım saga sola bakina bakina giderim bakalim görecekmiyim buralarda
Anladım canım sen acmasanda başkası acıyor işte tabi hirlisi var hırsızı var benimde öyle kapıya gelmişti kapının deliğinden baktım tek başınaydım birde paspal bir kadın açmadım birisi açmış işte korktum ama eşim zannetmiştim ilk tam açıyorken vazgeçtim kim o bile demedim ısrarla çaldı ve sonunda gitti insan boslugunada geliyor allah korusun bizi öylelerinden ne diyelimZaten acmiyorum binanin kapisini bile canim zil caldimi ilk cama gidip asagi bakardim benim ust kattaki acinca direk kapiya gelmiş.Neyse hayrolsun bakalimAma benimde aklimda kaldi hala ara ara aklima geliyor aceba dogru mu soyluyordu neydi diye
Saol canım gel beraber olsunYazık kız başını yaktı haberi yok .
Allah pişman etmesin ne diyelim.
Buz genelde kapıyı açmayız kimseye
Komşuluk yok burda zaten gelecek olan da arıyor zaten .o yüzden hiç açmam.
Eşin salgından dolayı mı çıktı izne canım.
Çok stresliyim ya iş yetişmiyor her gün sokağa çıkıyorum. Eve girer girmez dezenfekte oluyorum banyo gargara sonra mutfak sonra sabah kosturmaca allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aynen 2 3 kilo için girmek olmaz strese de giriyor insan listede .
Afiyet olsun canım
Benimde 3 kilom var listeye hiç bulaşmasaymışım iyiymiş bak bir türlü veremiyorum şimdi birde eve kapandık iyice stres oldum canım çocuklar mutfaktan çıkmıyor of ya bu listeden geri çıkamıyor muyum öyle birşey olmazmi çok ters oldu benim için herşeyYazık kız başını yaktı haberi yok .
Çok stresliyim ya iş yetişmiyor her gün sokağa çıkıyorum. Eve girer girmez dezenfekte oluyorum banyo gargara sonra mutfak sonra sabah kosturmaca allah hepimizin yardımcısı olsun.
Afiyet olsun canım
Sorma ya kaç gündür nerdeyse kaynar suyla her gördüğüm yeri temizlemekten artık ellerim çatladı kaşınıyor halbuki daha mutfak dolapları var camlar falanValla şimdi eve dip köşe temizliğe basliyayim hafta sonu onu halledeyim pazartesi de spora başlamaya niyetim var ama önce temizlik
Evet salgindan dolayi.Yazık kız başını yaktı haberi yok .
Afiyet olsun canım
Insallah canim allah iyilerle karsilastirsin hepimiziIyi cesaret etmişsin canım valla ben verirken düşünürdüm inş gelir canım geri yaptığın iyiliği suistimal etmezler
Amin canımEvet salgindan dolayi.
amin canim ama elden birsey gelmiyor dikkat edebildigimiz kadar ediyoruz bende hic evden cikmadim esim sadece markete cikiyordu gelincede ust bas degisip ellerini yıkıyor sonra dezanfektan falan benimde pek keyfim yok haberlere baktikca ama bir sekilde devam ediyorum
Insallah canim allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Kızlar bu menüyü 3 gün yapicam aynısı yani diyetisyenden aldim instada paylaşmış inşallah işe yarar yarında menüm aynı o yüzden tekrardan yazmıyorumBugün
Kahvaltı meyveli yulaf lapası 10 fındık 1 bardak sütle
Öğle yeşil mercimekli kinoali bol yeşillikli salata
Ara 1 bardak kefir yarim muzla kakaolu smoothie
Akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak kabak sote 1 bardak ayran
60 smo squat @diyetlikadn
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?