- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.221
Süpersiniz kızlar bende 150 yaptım yazmayı unuttumÇok teşekkürler katılımlarınız için kızlar yarın daha da çoğalarak devam edelim sporumuzaGünün Finali
1. Sena zeynep 300
2. Tgb1907 250
3. Eso27eso 200
3. Diyetlikadn 200
4. Pinarbartu 10
Yarın WALL SİT yapıyoruz skorumuzu dakika saniye cinsinden bildiriyoruz.
Resmi aşağıya bırakıyorum hepimize kolay gelsinn
Eki Görüntüle 2607219
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Bunda rekorum 57 saniyeydi. Bakalım yarın 20 saniye yapabilcem mi?Çok teşekkürler katılımlarınız için kızlar yarın daha da çoğalarak devam edelim sporumuzaGünün Finali
1. Sena zeynep 300
2. Tgb1907 250
3. Eso27eso 200
3. Diyetlikadn 200
4. Pinarbartu 10
Eki Görüntüle 2607219
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Şuan bende niye listeye girdim diyorum ama girmeseydim bir 65 olurdum sanırım. 1 2 hafta idare et canım spor vakti ayarla canım evdekilerle herşey den az az ye başka türlü atlatamayız bu dönemi evden uzaktayım ama bende öyleyimBenimde 3 kilom var listeye hiç bulaşmasaymışım iyiymiş bak bir türlü veremiyorum şimdi birde eve kapandık iyice stres oldum canım çocuklar mutfaktan çıkmıyor of ya bu listeden geri çıkamıyor muyum öyle birşey olmazmi çok ters oldu benim için herşey
Afiyet olsun canım.Menüm
Sabah çeyrek ekmek peynir tost yağsız
Öğlen 5,6 kepekli galeta meyve suyu
Aksam sular kesikti yemek yapamadım klasik kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek ile bide kaçamak yaptım bir kucuk çikolata yedim Türk kahvesiyle bu kadar 2,litre su 1 litresi detoks suyu yeşil elma limon tarçınlı
Haberlerden daha kötü durum canım duydugum kadarı ile teşhis konulmayan ölen çok insan var malesef.Evet salgindan dolayi.
amin canim ama elden birsey gelmiyor dikkat edebildigimiz kadar ediyoruz bende hic evden cikmadim esim sadece markete cikiyordu gelincede ust bas degisip ellerini yıkıyor sonra dezanfektan falan benimde pek keyfim yok haberlere baktikca ama bir sekilde devam ediyorum
Insallah canim allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Yap bakalım ne kadar vereceksin. Menü güzel ve doyurucuKızlar bu menüyü 3 gün yapicam aynısı yani diyetisyenden aldim instada paylaşmış inşallah işe yarar yarında menüm aynı o yüzden tekrardan yazmıyorum
Tekrar yenilerim listeyi ama 12ye kadar unutmadan yazmaya çalış canımSüpersiniz kızlar bende 150 yaptım yazmayı unuttum
Karın ve iç bacak daha çok canımBunda rekorum 57 saniyeydi. Bakalım yarın 20 saniye yapabilcem mi?
Makas hareketini 40 yaptım canım. Hareketi doğru yapınca yanan bölgeler hem üst bacak ve karın mı oluyor sizde en çok nereler zorlandı.
Bakalım canım yapicam hatta 6 gün aynı menü yapabikecekmiyim bilmiyorum bugün 3.günŞuan bende niye listeye girdim diyorum ama girmeseydim bir 65 olurdum sanırım. 1 2 hafta idare et canım spor vakti ayarla canım evdekilerle herşey den az az ye başka türlü atlatamayız bu dönemi evden uzaktayım ama bende öyleyim
Afiyet olsun canım.
Görünmüyorsun nasılsın
Haberlerden daha kötü durum canım duydugum kadarı ile teşhis konulmayan ölen çok insan var malesef.
Yap bakalım ne kadar vereceksin. Menü güzel ve doyurucu
Bende 100 yaptım yazmayı unutmuşumSüpersiniz kızlar bende 150 yaptım yazmayı unuttum
Az yapmak hiç yapmamaktan iyidirÇok teşekkürler katılımlarınız için kızlar yarın daha da çoğalarak devam edelim sporumuzaGünün Finali
1. Sena zeynep 300
2. Tgb1907 250
3. Eso27eso 200
3. Diyetlikadn 200
4. Pinarbartu 10
Eki Görüntüle 2607219
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Aynen öyleAz yapmak hiç yapmamaktan iyidir
10 taneyi benim kızım yapiyoAz yapmak hiç yapmamaktan iyidir
Canım bu her gune spor cok iyi oldu zaten evdeyim bişey yaptigimda yok bari bunları yapayımAynen öylelistemizin dolgunluğu beni duygulandırdı şimdi magcki ekleyip tekrar paylaşıcam
Ahahaaha harbiden ben yaparken benm oğlanda bi 10tane yapmıştır10 taneyi benim kızım yapiyo
Aynen canım ya benmde çok hoşuma gidiyo az az da olsa çalıştırırız kaslarımızıCanım bu her gune spor cok iyi oldu zaten evdeyim bişey yaptigimda yok bari bunları yapayım
Günaydın canım herkesin miraç kandilli mübarek olsunGünaydın Müslüman Kardeşlerim
Miraç Kandiliniz Mübarek olsun
Günaydın Bizi Okuyan Dünya Vatandaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?