Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çocuk yoktu Allah'tan tabiki her şekilde dikkat etmek lazım. Çok canlar yanıyor. Psikolojiler harap oldu Allah yardımcımız olsun
Aynen canım zaten stresli bir ülkeyiz geçim derdi yetmedi bide corona çıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun doktorlarımıza saglık çalışanlarımıza polisimize askerlerimize bu ülke icin tüm çalışanlarımıza sabır versin yardımcısı olsun yarabbim bu şartlarda çalışmakta çok zor ama mecburiyetler var malesef

Allah'ım bu durumda bile gelen giden eksik olmuyor bu insanlarda korkmuyor canım
Gerçekten ya şaşırıyorum bu insanlara ne misafirliği millet evinden çıkamazken kim hasta bilemezsinki karşıdakini de riske atıyorsun ben annemin babamın yanına dahi gidemiyorum onlar uzakta ama eşim annesine bişey vermek için gidiyor kapıdan eve bile girmiyor böyle bilinçsiz devam edersek işimiz zor bana misafir gelse hiç kusura bakmasınlar eve almam

Günün Finali
1. Eso27eso 100
1. Diyetlikadn 100

2. Mochachocolate 50
2. Pinarbartu 50

Bugün sırada kol egzersizi varr

Hareketimiz bu yarım ya da bi kiloluk su şişesiyle yapılabilir ya da dambılla tek uymanız gereken ağırlığı indirirken kolları yaymamak dirsekler omuz genişliğini geçmicek kolay gelsinnnnn

Canım bunun videosu varmı

Aynen canım biz bu kadar dikkat ederken bana bişey olmaz kafasındalar abartıyor oluyor bide bozulanlar var niye bozuluyorsa anlamış degilim bu zamanda ne kimseye giderim ne kabul ederim bende bişey varsa onlara onlarda varsa bana bulaştırmanın alemi yok sonuçta

Kesinlikle canım her iki tarafida riske atmamak lazım sonuçta belki bende var ben hafif atlatırken karşıdaki çok ağır atlatacak yada tam tersi bunları düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…