Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yüzümde bir irileşme yok. Üçümüz olunca iki öğün yiyoruz. Ben de anlamadım.
spor falan yapıyor musun peki eczanede üstünde çamaşır ve ayakkabı olacak birde birşeyler yemiş olcaksın fazla çıkarsın keşke tartını da getirseydin canım kontrollü olurdun en azından

spor falan yapıyor musun peki eczanede üstünde çamaşır ve ayakkabı olacak birde birşeyler yemiş olcaksın fazla çıkarsın keşke tartını da getirseydin canım kontrollü olurdun en azından
Pantolonumu giyerken belimi sıkmıyor. Bu kadar kalacağımı hiç düşünemedim. Virüs olayı yüzünden kimsede gelmiyor beni de çarşıya yollamıyorlar. Sipariş veriyorum. Onlar getirip gidiyor. Sıkıntıdanda ölüyorum. Havalar güzel olsa bahçeye inicem. Tarla yapıcaktım. Ona da yollamıyorlar. Marmarisimi de özledim. Ay çok dertliyim çok.
Bu arada 62 kiloya inmene çok sevindim. Durumunda okuyunca çok mutlu oldum.

Kızlar anneannem yaptığım her yemeğe hastane yemeği olmuş diyor. Ama genede yeniyor diyip yiyor. Tuz hiç koymuyorum. Yağ desen kokutuyorum. Tam komediyim. Kuzenim çerez alsana diyor, getireyim mi diyor. Yok yok ben yersem onlarda yer onlara zararlı deyip aldırmıyorum. Burada baya baya arındım. Eskiden tutku yerdim. Şimdi nerde hazır paketli şeyler getirsinler kedilere yemek yok deyip onlara ufalıyorum. Dedemde ver ver diyor. Görmeniz lazım bizi. İki yaşlı insanla yaşamakta ayrı bir heyecanmış.

kızlar günaydın
TÜnaydın canım
63 canım 62 ucundan süpriz yaptı
Evet yaa spor yapiyom bide yeni hareketler ya meraktan az da olsa yapiyo insan
dimi yeni hareket olunca insan merak ediyopr

tadını çıkar canım nene ve dede ile vakit geçiriyorsun keşke benimkilerde yaşasa bende onlarla zaman geçirebilem

Başın sağolsun canım. Maşallah bizim ailede dedemin annesi bile yaşıyor. Kadın 106 yaşında.
Olsun olsun süpriz yapması demek bu hafta ona da elveda demen olsun canım.

Koltukları kapıları sildim niye bitmiyo bu işler ya
Benimde yalmam lazım söylediğim kadar yapsam biterdi yarısı
Başın sağolsun canım. Maşallah bizim ailede dedemin annesi bile yaşıyor. Kadın 106 yaşında.
Olsun olsun süpriz yapması demek bu hafta ona da elveda demen olsun canım.
Sağol canım.
Bizimkilerde 100 e yakındı canım neneler 100 ü gördü sanırım

Iyiyim kuzum sen nasilsin

Ay vallla duzenim mahvoldu sabaha karsi yatip 11 de kalkiyoruz
Hadi ya bende erken uyuyorum 7.3p gibi uyanıyorum isten 3.30 gibi çıkıyorum .
Düzenim mahvoldu evde çalışmak iyi olmuyor mu.
Tartıldın mı hiç nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…