- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.401
benim ki alışıkAy istemsiz gulesim geldiadam da korkuyodur tabi ortalık mikrop kayniuo dışarıda çıkıyorsan eger
valla bravo
Eh işte hiç yoktan iyigeçmedi ama napiyo bu diye bı baktı
spor falan yapıyor musun peki eczanede üstünde çamaşır ve ayakkabı olacak birde birşeyler yemiş olcaksın fazla çıkarsın keşke tartını da getirseydin canım kontrollü olurdun en azındanYüzümde bir irileşme yok. Üçümüz olunca iki öğün yiyoruz. Ben de anlamadım.
Pantolonumu giyerken belimi sıkmıyor. Bu kadar kalacağımı hiç düşünemedim. Virüs olayı yüzünden kimsede gelmiyor beni de çarşıya yollamıyorlar. Sipariş veriyorum. Onlar getirip gidiyor. Sıkıntıdanda ölüyorum. Havalar güzel olsa bahçeye inicem. Tarla yapıcaktım. Ona da yollamıyorlar. Marmarisimi de özledim. Ay çok dertliyim çok.spor falan yapıyor musun peki eczanede üstünde çamaşır ve ayakkabı olacak birde birşeyler yemiş olcaksın fazla çıkarsın keşke tartını da getirseydin canım kontrollü olurdun en azından
Tubi naber tubi nasılsın tubi?kızlar günaydın
Evet yaa spor yapiyom bide yeni hareketler ya meraktan az da olsa yapiyo insanbenim ki alışık
aslında iyi oldu bu liste işi
TÜnaydın canımkızlar günaydın
63 canım 62 ucundan süpriz yaptıPantolonumu giyerken belimi sıkmıyor. Bu kadar kalacağımı hiç düşünemedim. Virüs olayı yüzünden kimsede gelmiyor beni de çarşıya yollamıyorlar. Sipariş veriyorum. Onlar getirip gidiyor. Sıkıntıdanda ölüyorum. Havalar güzel olsa bahçeye inicem. Tarla yapıcaktım. Ona da yollamıyorlar. Marmarisimi de özledim. Ay çok dertliyim çok.
Bu arada 62 kiloya inmene çok sevindim. Durumunda okuyunca çok mutlu oldum.
dimi yeni hareket olunca insan merak ediyoprEvet yaa spor yapiyom bide yeni hareketler ya meraktan az da olsa yapiyo insan
Kızlar anneannem yaptığım her yemeğe hastane yemeği olmuş diyor. Ama genede yeniyor diyip yiyor. Tuz hiç koymuyorum. Yağ desen kokutuyorum. Tam komediyim. Kuzenim çerez alsana diyor, getireyim mi diyor. Yok yok ben yersem onlarda yer onlara zararlı deyip aldırmıyorum. Burada baya baya arındım. Eskiden tutku yerdim. Şimdi nerde hazır paketli şeyler getirsinler kedilere yemek yok deyip onlara ufalıyorum. Dedemde ver ver diyor. Görmeniz lazım bizi. İki yaşlı insanla yaşamakta ayrı bir heyecanmış.
Sorma ya yarın yine aynı hiç silmemis gibi hissediyorum ellerim mahvoldu sinirlerim zaten harapKoltukları kapıları sildim niye bitmiyo bu işler ya
Valla ne pişmiş izSorma ya yarın yine aynı hiç silmemis gibi hissediyorum ellerim mahvoldu sinirlerim zaten harapUşak'ta da ölen olmuş dün
Başın sağolsun canım. Maşallah bizim ailede dedemin annesi bile yaşıyor. Kadın 106 yaşında.TÜnaydın canım
63 canım 62 ucundan süpriz yaptı
dimi yeni hareket olunca insan merak ediyopr
tadını çıkar canım nene ve dede ile vakit geçiriyorsun keşke benimkilerde yaşasa bende onlarla zaman geçirebilem
Eve giren çıkan oldu mu tabi kuzu bnm geçen misafir vardı da wc bı gun domestosladim duruladim vallaBizim evde de öyle. Sürekli çamaşır sil süpür çırp bitmiyor. Biri geliyor. Huraaa her şeyi tekrar yıka.
Dolapta yada bak limon zencefil yapıp kavanozda saklıyorumKizlar yaş zencefili nasıl muhafaza ediyosunuz buzlukta mi sakliyosunuz
Benimde yalmam lazım söylediğim kadar yapsam biterdi yarısıKoltukları kapıları sildim niye bitmiyo bu işler ya
Sağol canım.Başın sağolsun canım. Maşallah bizim ailede dedemin annesi bile yaşıyor. Kadın 106 yaşında.
Olsun olsun süpriz yapması demek bu hafta ona da elveda demen olsun canım.
Iyiyim kuzum sen nasilsinTubi naber tubi nasılsın tubi?
Ay vallla duzenim mahvoldu sabaha karsi yatip 11 de kalkiyoruzTÜnaydın canım
63 canım 62 ucundan süpriz yaptı
dimi yeni hareket olunca insan merak ediyopr
tadını çıkar canım nene ve dede ile vakit geçiriyorsun keşke benimkilerde yaşasa bende onlarla zaman geçirebilem
Hadi ya bende erken uyuyorum 7.3p gibi uyanıyorum isten 3.30 gibi çıkıyorum .Iyiyim kuzum sen nasilsin
Ay vallla duzenim mahvoldu sabaha karsi yatip 11 de kalkiyoruz
Evet ben dolapta saklıyorum hiçbir şey olmuyor. Hatta kapalı bir kavanozun varsa daha iyi onun içinde muhafaza edebilirsin. Dolabın kenarına koyduğun zaman kurumaya başlıyor.Kizlar yaş zencefili nasıl muhafaza ediyosunuz buzlukta mi sakliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?