- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.481
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah 2 yumurtadan Omlet domates 5 zeytin
Öğlen bir kase yoğurt çorbası
Aksam patates salatası 3 litre su içtim daha başka bişey yemem yatana kadar
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım güzel menü
Canım kimsenin piskolojisi pekte iyi degil.Kızlar benim virüsten dolayı psikolojimde diyetim de mahfoldu
Iyi değil kibristan gelen 2 öğrenci covidtten ölmüş basına yansıtmak yasakmış daha kötü oldum .Canım kimsenin piskolojisi pekte iyi degil.
Ne yaptın toparlayabildinmi?
Bende hiç iyi degilim ama yiyerek sorunu çözemiycem.
Canım öncelikle ellerine saglık.Evettt yarın RUSSAİN TWİST yapıyoruzGünün Finali
1. Mochachocolate 200
1. Diyetlikadn 200
2. Eso27eso 100
3. Magick 10
 Eki Görüntüle 2608261 Eki Görüntüle 2608262 Eki Görüntüle 2608263
Hareket şu şekilde dirsekleri yere her dokunduruşumuzu bi sayı olarak hesaplayalım
Yüksek skorlar bekliyorum hepinizdenn
Kolay gelsinn
SchonerDuft
P Pinarbartu
@magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
@htc71
@tgb1907
@ucukgenclik
@Buki_89
@BKO
@Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Ya canım bide bu ölenlerin yakınları yokmu hiç sosyal medya da bi paylaşım yok.Iyi değil kibristan gelen 2 öğrenci covidtten ölmüş basına yansıtmak yasakmış daha kötü oldum .
Sen nasılsın
Bakamadm bi türlü canım ya aslında vidyosununda çok farklı olcağını sanmıyorum görüntü açıklayıcı ama yapma fırsatın varsa bulup yollayabilirimmelisa- canım hareketten 20 tane yaptım sonra videosunu gönderirsin belki ona göre doğru yaparım diye bekledim ama benimde fırsatım olmadı
Geçmiş olsun canım malum durumlardan dolayı çoğumuz evdeyiz yürüyüş yapçak imkanımızında moralimizinde olmadığını düşündüğüm için günlük olarak 2 haftadır listeye yürüyüş eklemedm ama diğer kızlarda yürüyüş yarışması isterse ekleyebilirimCanım öncelikle ellerine saglık.
Bu hareketleri yürüyüş ile degiştirebiliyormuyuz?
Sorum tuhaf gelmiş olabilir ama eşim yanlış hareket sonucu belinde fıtık oldu.
Doktor sadece yüzme ve yürüyüş önerdi.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 2 yumurtadan Omlet domates 5 zeytin
Öğlen bir kase yoğurt çorbası
Aksam patates salatası 3 litre su içtim daha başka bişey yemem yatana kadar
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir canımCanım öncelikle ellerine saglık.
Bu hareketleri yürüyüş ile degiştirebiliyormuyuz?
Sorum tuhaf gelmiş olabilir ama eşim yanlış hareket sonucu belinde fıtık oldu.
Doktor sadece yüzme ve yürüyüş önerdi.
Canım ya ben pek iyi değilim toparlayalım bi türlü.caroline84 seni göremedim ne zamandır
Yürüyüş benimde en sevdiğim şey ama malesef dışarı çıkamıyoruz bu günler bitince bol bol yürüyüş yapacam inşBakamadm bi türlü canım ya aslında vidyosununda çok farklı olcağını sanmıyorum görüntü açıklayıcı ama yapma fırsatın varsa bulup yollayabilirim
Geçmiş olsun canım malum durumlardan dolayı çoğumuz evdeyiz yürüyüş yapçak imkanımızında moralimizinde olmadığını düşündüğüm için günlük olarak 2 haftadır listeye yürüyüş eklemedm ama diğer kızlarda yürüyüş yarışması isterse ekleyebilirim
Canım maasallah nazar değmesinEki Görüntüle 2609298
Uyanınca
2 bardak Ilık limonlu su
Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
Konserve domates sosu
Ceviz fındık
Portakal ayva
Dereotu roka
Çay
Kahvaltıdan sonra
Türk kahvesi
@BKO hesap kapanmis
@Ebru muhafaza cuma bildirim yapmış sonrasında hiç yazmamis
caroline84 aktif degil
eso27eso pardon aktif olcakmis ❤❤
M mochachocolate aktttiiiffff❤
Saol canımCanım maasallah nazar değmesin
Teşekkür ederim canımBakamadm bi türlü canım ya aslında vidyosununda çok farklı olcağını sanmıyorum görüntü açıklayıcı ama yapma fırsatın varsa bulup yollayabilirim
Geçmiş olsun canım malum durumlardan dolayı çoğumuz evdeyiz yürüyüş yapçak imkanımızında moralimizinde olmadığını düşündüğüm için günlük olarak 2 haftadır listeye yürüyüş eklemedm ama diğer kızlarda yürüyüş yarışması isterse ekleyebilirim
Eşimde oldu canım baya zor günler geçirdik.Çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?