Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım öncelikle ellerine saglık.
Bu hareketleri yürüyüş ile degiştirebiliyormuyuz?
Sorum tuhaf gelmiş olabilir ama eşim yanlış hareket sonucu belinde fıtık oldu.
Doktor sadece yüzme ve yürüyüş önerdi.

Iyi değil kibristan gelen 2 öğrenci covidtten ölmüş basına yansıtmak yasakmış daha kötü oldum .
Sen nasılsın
Ya canım bide bu ölenlerin yakınları yokmu hiç sosyal medya da bi paylaşım yok.
Bu ölüleri ne yaptılar???
Aslını istersen hiçte iyi degilim eşimlede iyice kavga ettik.
Ama daha okulun açılmasına 34 gün var böyle devam edersem çok kilo alırım.

melisa- canım hareketten 20 tane yaptım sonra videosunu gönderirsin belki ona göre doğru yaparım diye bekledim ama benimde fırsatım olmadı
Bakamadm bi türlü canım ya aslında vidyosununda çok farklı olcağını sanmıyorum görüntü açıklayıcı ama yapma fırsatın varsa bulup yollayabilirim
Geçmiş olsun canım malum durumlardan dolayı çoğumuz evdeyiz yürüyüş yapçak imkanımızında moralimizinde olmadığını düşündüğüm için günlük olarak 2 haftadır listeye yürüyüş eklemedm ama diğer kızlarda yürüyüş yarışması isterse ekleyebilirim

caroline84 seni göremedim ne zamandır
Canım ya ben pek iyi değilim toparlayalım bi türlü.
Kızım 4 yaşında 3 çürük dişi var öyle heryerde yapılmıyor.
Bayıltıp alacaklar kaç zamandır ugraşıyorum geçen hafta gittik corana yüzünden bakmadılar oda aglayıp duruyor zaten bayıltıp yapmak için yine 3 ay sonraya gün veriyorlar.
3 çocuk bide eş iş yemek.

Ayarlarım hepten bozuldu ama aynada bi baktım kendime bu benmiyim???
Bu kötü günleri ++ artıya çevirmem gerek.

Yürüyüş benimde en sevdiğim şey ama malesef dışarı çıkamıyoruz bu günler bitince bol bol yürüyüş yapacam inş

Teşekkür ederim canım
Benim bandım var evde elğmden geldigince yürüyüş ten sonra hareketleride yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…