- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.461
Yeter daha ne olsun canımBitti çünkü başka iş yapmadım ,
BörekEşim börek istedi onu yaptım ,o firindayken yemek yesem iyi olcak yoksa bu açlıkla baya yerim
Ay evettt listeler hazırlanacak aday listesinde bildirim yapmayan var mıydı kuzu akşam bakayım da hazırlarım hazır dursun sabaha diğeri zaten kolayBendr kek yaparım dedim eşime ama vazgeçtim yarın tartı günü.
Olduğuna kadar amaaannYeter daha ne olsun canım
Yemegimi yedim çayımı uçuyorumBörektehlikeli sular canım dikkat et yemegini yesen aynen iyi olacak canım
Afiyet olsun canım benim yemekler pişiyor daha eve triliçe yaptım kendimde bakıştım öyleYemegimi yedim çayımı uçuyorumyarın için kahve yanına minik kakaolu toplar yaptım şekersiz yağsız çok güzel gozukuyo
Var diye biliyorum canım listeyi görmem lazım bu hafta girecek kimse yok zaten ... bko üzgün görünüyor kapatmış sanırımAy evettt listeler hazırlanacak aday listesinde bildirim yapmayan var mıydı kuzu akşam bakayım da hazırlarım hazır dursun sabaha diğeri zaten kolay
Olduğuna kadar amaaann
Bnde borekle şimdilik bakistim ama yarın kahvaltıda yerimAfiyet olsun canım benim yemekler pişiyor daha eve triliçe yaptım kendimde bakıştım öyle
O zmn tm zaten geneli geçen hafta başladı sanırım şu bı bakayimVar diye biliyorum canım listeyi görmem lazım bu hafta girecek kimse yok zaten ... bko üzgün görünüyor kapatmış sanırım
Aynen canım ikisi aktif caroline çocuklar evde belki ondan gelmiyordur.SchonerDuft aktif olmayanlar 2hafta oncesindenmis ama eso27eso M mochachocolate 1 hafta daha beklicek önümüzdeki haftada bu şekilde aktif olursaaallaarrrr listedeelleerr duyuruuluuuurrrr
Bnde borekle şimdilik bakistim ama yarın kahvaltıda yerim
O zmn tm zaten geneli geçen hafta başladı sanırım şu bı bakayim
Birşey olmazsa buralardayım canım sıkıntı yokSchonerDuft aktif olmayanlar 2hafta oncesindenmis ama eso27eso M mochachocolate 1 hafta daha beklicek önümüzdeki haftada bu şekilde aktif olursaaallaarrrr listedeelleerr duyuruuluuuurrrr
Allah korusun ya paranoyak olduk zatenBirşey olmazsa buralardayım canım sıkıntı yok
Valla paranoyak olduk ülkece amin canım allah hepimizi korusunAllah korusun ya paranoyak olduk zaten
DimiValla paranoyak olduk ülkece amin canım allah hepimizi korusun
Çok güzel görünüyor afiyetolsunEki Görüntüle 2609390
Akşam 17.30
Lahana sarması biber dolması( kıymalı cevizli harç yaptım pirinç bulgur kullanmadım)
Iç harçtan kalan biraz kıyma
Havuç rendesi
Yoğurt
Saol canım gel beraber olsun allah korusun canım inş birşeyi yoktur bu arada gözlerinde maşallah iyi görmüşsünDimiateş basıp duruyor sürekli
Bugün belediyeye biri bindi hastanenin önünden kâğıtta 38.04 yazıyordu eyvah bu pozitif kesin diye nasıl korktumsanki salacaklar da pozitifi
Çok güzel görünüyor afiyetolsun
Kocaman yazıyordu yaaSaol canım gel beraber olsun allah korusun canım inş birşeyi yoktur bu arada gözlerinde maşallah iyi görmüşsün
Inş başka birşeydir canımKocaman yazıyordu yaane olduğunu anlamadım sıra değil di ona eminim
Insallah canımInş başka birşeydir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?