Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşimde oldu canım baya zor günler geçirdik.
Ben spora gidiyordum Doktar vücuda zarar vermeyen sadece yürüyüş ve yüzme dedi.
Anladım canım çok çok geçmiş olsun tekrardan valla dışarı çıksak olmuyor içeri girsek olmuyor of of ne yapacağımızı şaşırdık yürüyüş için baya tehlikeli zaman ne yapılabilir ki acaba sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım

***14.Takım 667.Etap ***

SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94
( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5//%)
tgb1907 (68.1//%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)

14.takim ortalaması:
Diğer takimlarada bakındım çoğu sabit verenlerde benim gibi gram gram

Hadi ya bende erken uyuyorum 7.3p gibi uyanıyorum isten 3.30 gibi çıkıyorum .
Düzenim mahvoldu evde çalışmak iyi olmuyor mu.
Tartıldın mı hiç nasıl gidiyor
Evden calismak baslarda zordu ama simdi alistim
İyiyim bende canım.
Uyku düzenin niye bu kadar bozuldu yapma böyle vücut direncini düşürür.
Esimde evde canim netflixe taktik sabaha kadar film izliyoruz

***14.Takım 667.Etap ***

Luluuu94
Pinarbartu ( 57.5//%)
tgb1907 (68.1//%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)

14.takim ortalaması:
Yaa benim bugun persembe sanip detoks yapacak olmam ve sabah kuzenimden gelen cuma mesaji ile şok'a ugramam

Günün Finali
1. Mochachocolate 150
1. Eso27eso 150

2. Diyetlikadn 100
3. Luluuu94 20
Bugün sırada HİGH KNEES varrr fotoğrafını paylaşıcam dizleri basen hizasına kadar kaldırabildiğimiz kadar yukarıya kaldırıyoruz zıplayarak yerimizde sayıyoruz her adımı bir sayı olarak hesaplayın kolay gelsinn

Canim cok iyi veriyosun niye moral bozuyorsun beni karantina yaakti resmen veremiyorum ama almiyorum da neyse ki
En azından 54--53 kere kadar haftada bir kilo gitseydi ama benden kaynakli tâbi moralim bozulunca bir yerde yemesem bir yerde azda olsa atıyorum ağzıma

Günaydın kizlar ben artidayim hemde 500gr anlamıyorum dikkat ediyorum normalde giderdi az az sabit kaldığım çok nadir olurdu ama diyet yaparken artıda olmakta
Regl olmadın dimi daha ondan mı ki canım ben kesin beni gecmissindir diyordum yada ödem yapacak bir şeyim yedin?
Test yaptıysan ve hamile değilsen bence maydanoz limon suyu iç canım adetinide söker belki

***14.Takım 667.Etap ***

Luluuu94
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)

14.takim ortalaması:
Kızlar günaydın iyi kilo vermeler
SchonerDuft P Pinarbartu ben artk hazırım ve listeye girmek istiyorum kızlar bugüm kilom 63.6 nasıl oluyor şimdi listeye şuan mı haftayamı adım yazılıyor kızlar 63.6 ile başlangıcımı yapıp beni de alın ev taşıma ,corena derken yediklerim yeter artık acil düzene giriyorum

Son düzenleme:
En azından 54--53 kere kadar haftada bir kilo gitseydi ama benden kaynakli tâbi moralim bozulunca bir yerde yemesem bir yerde azda olsa atıyorum ağzıma
Canım sen yine iyisin ben bir gün artı çıkıyorum bir gün eksi tutturamadım gitti hepimizin morali iyi değil şu günler ama kendimize gelip önümüze bakmalıyız hep evdekiler biseyler istiyo mesela bende ağzıma atıyorum akşam yemezdim eskiden şimdi yemeye başladım çocuklar sıkıldı of şu illet gitsede kurtulsak evde savaş yapıyoruz resmen

Aynen canım sorma benim eşim istemez sürekli ama yine canım sıkıldı mi boş geliyor herşey TV'ye bakarken iki üç güne bir kahve ister o kadar o içince bende içiyorum yanında gelsin çikolatalar gitsin bisküviler öyle işte
Gecen sene bugünler ailemin yanına gitmek için bilet alıyordum telasim vardı söyle yaparız böyle yaparız gitmek için gün sayıyordum şimdi ay mı saymam gerekiyor yoksa senemi onuda bilemiyorum annem şeker hastası ya bişey olursa diye ödüm kopuyor bilmiyorum ya düşünmemeye çalışıyorum ama bir yerde patlak veriyor illaki
Rabbim inşallah kurtarır bizi bu illetten korktuklarimizdan emin eyle Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…