- 4 Ocak 2020
- 2.687
- 7.093
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.501
Tekrar hoşgeldin CNm tm madem bekliyoruz menülerini yorumlarını kilo ne alemdeeeeeKaptanım kusura bakmayın corana yüzünden eve tam adepte olamadım dahası önceki hafta evde degildim.
İnşallah yarın tam menülerimle burdayım.
Anladım canım çok çok geçmiş olsun tekrardan valla dışarı çıksak olmuyor içeri girsek olmuyorEşimde oldu canım baya zor günler geçirdik.
Ben spora gidiyordum Doktar vücuda zarar vermeyen sadece yürüyüş ve yüzme dedi.
Diğer takimlarada bakındım çoğu sabit verenlerde benim gibi gram gram***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5//%)
tgb1907 (68.1//%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)
14.takim ortalaması:
Evden calismak baslarda zordu ama simdi alistimHadi ya bende erken uyuyorum 7.3p gibi uyanıyorum isten 3.30 gibi çıkıyorum .
Düzenim mahvoldu evde çalışmak iyi olmuyor mu.
Tartıldın mı hiç nasıl gidiyor
Esimde evde canim netflixe taktik sabaha kadar film izliyoruzİyiyim bende canım.
Uyku düzenin niye bu kadar bozuldu yapma böyle vücut direncini düşürür.
Yaa benim bugun persembe sanip detoks yapacak olmam***14.Takım 667.Etap ***
Pinarbartu ( 57.5//%)
tgb1907 (68.1//%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)
14.takim ortalaması:
Canim cok iyi veriyosun niye moral bozuyorsunDiğer takimlarada bakındım çoğu sabit verenlerde benim gibi gram gram
Sunumunu cok seviyorum canimEki Görüntüle 2609070
Sabah 12.00
Kaşarlı menemen
Zeytin peynir
Ceviz fındık
Elma ayva
Maydanoz dereotu
Çay
Eki Görüntüle 2609072
Akşam 19.00
Kurufasulye
Bulgur pilavı
Salata
Turp
Acıbiber
En azından 54--53 kere kadar haftada bir kilo gitseydi ama benden kaynakli tâbi moralim bozulunca bir yerde yemesem bir yerde azda olsa atıyorum ağzımaCanim cok iyi veriyosun niye moral bozuyorsunbeni karantina yaakti resmen veremiyorum ama almiyorum da neyse ki
Regl olmadın dimi daha ondan mı ki canım ben kesin beni gecmissindir diyordumGünaydın kizlar ben artidayim hemde 500granlamıyorum dikkat ediyorum normalde giderdi az az sabit kaldığım çok nadir olurdu ama diyet yaparken artıda olmakta
Kızlar günaydın iyi kilo vermeler***14.Takım 667.Etap ***
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)
14.takim ortalaması:
Canım sen yine iyisin ben bir gün artı çıkıyorum bir gün eksi tutturamadım gitti hepimizin morali iyi değil şu günler ama kendimize gelip önümüze bakmalıyız hep evdekiler biseyler istiyo mesela bende ağzıma atıyorum akşam yemezdim eskiden şimdi yemeye başladım çocuklar sıkıldı of şu illet gitsede kurtulsak evde savaş yapıyoruz resmenEn azından 54--53 kere kadar haftada bir kilo gitseydi ama benden kaynakli tâbi moralim bozulunca bir yerde yemesem bir yerde azda olsa atıyorum ağzıma
Aynen canım sorma benim eşim istemez sürekli ama yine canım sıkıldı mi boş geliyor herşey TV'ye bakarken iki üç güne bir kahve ister o kadar o içince bende içiyorum yanında gelsin çikolatalar gitsin bisküviler öyle işteCanım sen yine iyisin ben bir gün artı çıkıyorum bir gün eksi tutturamadım gitti hepimizin morali iyi değil şu günler ama kendimize gelip önümüze bakmalıyız hep evdekiler biseyler istiyo mesela bende ağzıma atıyorum akşam yemezdim eskiden şimdi yemeye başladım çocuklar sıkıldı of şu illet gitsede kurtulsak evde savaş yapıyoruz resmen
Canim 5 li kilolarda ideal olan 500 gramddir moral bozma bu sürecte kilo vermen bile müthısEn azından 54--53 kere kadar haftada bir kilo gitseydi ama benden kaynakli tâbi moralim bozulunca bir yerde yemesem bir yerde azda olsa atıyorum ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?