Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çokkk iyi olmuş

evettt bu mesajlada 7 olmuş oluyoo
hehe şimdiden en birinci benimmm bu arada gelebeğğğmi göremedim nerdekine?

günaydıınnnn,eşimi işe yolladım beraber kahvaltı yaptık ben nesfit yedim oğlan uyuyor beli ağrıyor birazdan yatıcam yusufla beraber kalkarım....

eline sağlık irrasım
oooooo orti naber yaaaa?çok özledim beeee.nirde kaldın yaffff.sanırsam geçmişe takılıyon ama olsun gelince sürpriz olar sana ayzdıklarım

hayırlı olsun tatlım eşinin yeni işi inş herşey iyi olur
kolay gelsin canım

kızııım daha erken diilmi senin spor salonu için sağlık problemlerin devam ediyo nasıl spor yapçanki
:26::26:

fadiiik geçmişlemi boğuşuyosun hala kuzum nasılsın
nasıl geçti hafta sonun
ben işteyim bu hafta çalışçam ay nasıl zor geldi sabah kalkıp gelmek bir iki ayda hemen tembelleşivermişim

fadiiik geçmişlemi boğuşuyosun hala kuzum nasılsın
nasıl geçti hafta sonun
ben işteyim bu hafta çalışçam ay nasıl zor geldi sabah kalkıp gelmek bir iki ayda hemen tembelleşivermişim

günaydınnn annemmm nazomm :78::78::78::78::78:
valla geçmişle boğuldum resmen ama bitti çok şükür. sen işe başlıcakmışsın bu hafta aa kıyamam yaa zor gelicek şimdi gitmek ama olsun be nazooo napıcann iş olsunda
aaaa
bu arada nazocumm gittim çay aldım bugün kendime lip.. hhehehehe limonlusunu aldım da ben bunu aç karnına mı içicem anlamdım?

günaydıınnnn,eşimi işe yolladım beraber kahvaltı yaptık ben nesfit yedim oğlan uyuyor beli ağrıyor birazdan yatıcam yusufla beraber kalkarım....

canım geçmişte okudum eşinn işi hayırlı olsun rabbim onu bu işte kalıcı yapsın sen mutlu ol üzülme daha bu arada eşine kahvaltı hazırlaman süper yaaa çoğu kadın hazırlamıyo ama bizim kızlar hariçç tabikii

evettt bu mesajlada 7 olmuş oluyoo
hehe şimdiden en birinci benimmm bu arada gelebeğğğmi göremedim nerdekine?

geldimm kuzuuu geldimm yettim gayrii sanada kızdımmm yaa tl. no var sende ahh be kuzu msj atsaydın ya bana işle alakalı olarak canını sıkma yaa gelde bak onu bi konuşalım olar mı

kızlar herkese günaydın.
bi geçmişe bakıp geliyorum hemen...

günaydınn ortimm geçmişe bkamkatan denk düşemedik ama msjını gördümm

sabah kahvaltımı yaziim
yarım simit 1 kk peynir
1 litre su

hafta sonu çok kaçırdım hafta içi şimdi toparlamam lazım az yiyiceem

selamlar canlar
kaynanamlar çrşmba akşamı gidecekler ben ancak prşmbe gelirim haber vereyim dedim

çok şkr son 2 gün

ayşemm canımmm yaa şafak sayıyorum valla sonn 3 günn uff gel artık yaa gitsin kaynananlarr wallaa
SABAHLARIN SULTANII GELLL ARTIKKK:78::78::78::78::78:

BU ARADA DUALARIN İÇİN ÇOK SAĞOL CANIMM OKADAR MUTLU OLDUM Kİ ANLATAMAM ALLAH RAZI OLSUN CANIM ......

kızlar hafta sonunu şöyleee özetliyimm BİTTİM MAHVOLDUM RESMENN TEMİZLİK YAPMAKTANN VE HALA BİTMEDİ BUGÜN DEVAM EDİCEM GİDİNCEEEEE.....
odalrın şeklini değiştirdim v.ss bend etakıntı oldu artıkk sürekli aynı şekilfde kaldıkları zaman sıkılıyorum yaa ama tatile gitmeden 2 kezzz yaz temizliği yaptımm . veee ilk defa yoğurt mayaladım yaaa ama çokta gğüzel olmuşşş :78::78::78::78::78:
bu arada inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum adet olucam ve göğüs... ağrıyo çokk fena bu ay nie böle oldu anlamadım kii
sabah kahvaltım
1 dilim b.peynir
3 tane zeytin
ufak çeri domates
3dilim ekmek
1. bardakta kahvaltım meyva suyu

süperr tatlım aç tok farketmiyo sanırım benim ne zaman aklıma geldi o zaman içiyorum yanlız aç içince sanki açlığımı bastırmış gibi hissediyorum psikolojik olabilir tabiki

selamlar canlar
kaynanamlar çrşmba akşamı gidecekler ben ancak prşmbe gelirim haber vereyim dedim

çok şkr son 2 gün

hadi çok şükür sık dişini az kalmış ama ben sana bi türlü ortak olduğumuzu söyleyemedim hala haberin yok sanırsam senin

selamlar canlar

çok şkr son 2 gün
canımcım dikkat et kendine.
kızlar tekrardan günaydın yaaa.aniden çıkabilirim haberiniz olsun.sabah bi tel geldi apar topar evden çıktım.bi iş vardı müteahhitle ona koşturdum ama boşuna panikmiş:))bu arada fadikim geçmişin hepsini okumuş olman beni çok sevindirdi
haftasonu nasıldı kız nalta bakem.bu arada ortim ben 6 öğüne başladım ve 1300 kalori.zamanla da indiricem kaloriyi bakalım bi d eböle deniycem.örnek bi lsite yazıyım.genelde bu şekilde beslenmeye çalışıyom.100 kaloiri kadar da boşluğum oluyo.onu da günlük küçük bi kaçamak canım ne çekiyosa ona ayırdım onu yiyom.
sabah 1 dilim çok tahıllı,1 çay bardağı süt,1 karper peynir,dom.salatalık.
1.ara 2 galeta.
öğlen sulu yemek ya da etten bir pordiyon,4-5 kaşık pilav ya da makarna,1 bardak ayran ya da cacık ya da yarım bardak yoğurt.
2.ara 1 meyve
3.ara 1 haşlanmış yumurta
akşam çorba,1 dilim ekmek veya 1 tabak sulu yemek,1 dilim ekmek,yanına bol yeşil salata az yağlı
4.ara 1 bardak süt yanına 2 dilim karpuz veya 2 porsiyon meyve.
akşam yatmadan da yeşil çay içiyom 1 büyük fincan.bi de gün içinde 1-2 büyük fincan tüketmeye çalışıyom.
ama malesef yine spor yok yaaa(da ben de e-walkerla 20-25 dakka yapmaya çalışıyom gün aşırı.bakalım bu nasıl gelcek

Son düzenleme:

o zman ben bi şimdi içeyimm sonrada akşama doğru içerim zaten günde 2 defa içiliyormuş yaa inşallh faydalı olur nazoo yaaa wallaaa artıkk zayıflamk istiyorum çünki

oo süperr canımm bende öyle yapimm bakalım bi kalori sepetini bi düzenliyim bakalım tekrardann zaten çayda aldımm bakalım inşallhh . hafta sonum çok yoğundu fatoşumm ya temizlik yaptımm tatile gisicem ya gitmeden bvi temizliuyim dedim ama bititm zaten belim ağrıyoo yaaa adet olsam bii :97::97::97::97::97::97:
sen nasılsın bakalımm anlattt şekrerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…