- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.521
selam kızlaaarr. nabersiizz. yaa dün haberde altın ile hapından birisi felç olmuş 1 kişide ölmüş. onları görünce benim herifte xls medicalime el koydu. napim saklayamadım. okaaad param boşa gitti. zaten işe de yarayacak gibi gelmediydi. öle işte. sizde ne var ne yok.
eline sağlık irrasım03.07.2011 GÜNLÜK MESAJ SAYILARI
Aynalar 11
irras 11
çatlak kemmik 10
nazco 9
prenses88 9
fattma83 8
tritofan 8
roseberry 8 :78:
urbi seher 5
aysen34 izinli
emidaf izinli
pinkcat87 izinli
kızlaaar çok sessiziz çok az konuşuyoruz nerdesiniz yaaaa
kimsecikler yok emme ossun,yarın eşim iş başı yapacak.inş hazırlıklarını yaptık oğlan uyuyor bende pert bi vaziyette uzandım sabah 6 da kalkıcam yatmam lazım ama uykum yok,yarın sabah psikolog için randevu alıcam aytekinin getirdiği bir dünya eşya var onlar yıkanacak ütülenecek ev çarşamba pazarı gibi allah sağlık versinde hallolur...
kızııım daha erken diilmi senin spor salonu için sağlık problemlerin devam ediyo nasıl spor yapçankikızlar şu son hafta öyle dağıldım ki anlatamam biran önce toparlanmalıyım artık evimdeyim önce heryer dip köşe temizlenecek ama önce toparlanacak bu hafta eşim şu diyetisyenden randevu alsın hemen gidiyorum sonra kalçam için emar ve doppler çekilecek artık kortizon olmak istemiyorum....
sonra spor salonuna 3 aylık üyelik alıyorum daha sonra kendiliğinden gelir....
fadiiik geçmişlemi boğuşuyosun hala kuzum nasılsın
nasıl geçti hafta sonun
ben işteyim bu hafta çalışçam ay nasıl zor geldi sabah kalkıp gelmek bir iki ayda hemen tembelleşivermişim
günaydıınnnn,eşimi işe yolladım beraber kahvaltı yaptık ben nesfit yedim oğlan uyuyor beli ağrıyor birazdan yatıcam yusufla beraber kalkarım....
evettt bu mesajlada 7 olmuş oluyoo
hehe şimdiden en birinci benimmmbu arada gelebeğğğmi göremedim nerdekine?
kızlar herkese günaydın.
bi geçmişe bakıp geliyorum hemen...
selamlar canlar
kaynanamlar çrşmba akşamı gidecekler ben ancak prşmbe gelirim haber vereyim dedim
çok şkr son 2 gün
günaydınnn annemmm nazomm :78::78::78::78::78:
valla geçmişle boğuldum resmen ama bitti çok şükür. sen işe başlıcakmışsın bu hafta aa kıyamam yaa zor gelicek şimdi gitmek ama olsun be nazooo napıcann iş olsunda
aaaa
bu arada nazocumm gittim çay aldım bugün kendime lip.. hhehehehelimonlusunu aldım da ben bunu aç karnına mı içicem anlamdım?
selamlar canlar
kaynanamlar çrşmba akşamı gidecekler ben ancak prşmbe gelirim haber vereyim dedim
çok şkr son 2 gün
canımcım dikkat et kendine.selamlar canlar
çok şkr son 2 gün
süperr tatlım aç tok farketmiyo sanırım benim ne zaman aklıma geldi o zaman içiyorum yanlız aç içince sanki açlığımı bastırmış gibi hissediyorum psikolojik olabilir tabiki
hadi çok şükür sık dişini az kalmış ama ben sana bi türlü ortak olduğumuzu söyleyemedim hala haberin yok sanırsam senin
:
kızlar tekrardan günaydın yaaa.aniden çıkabilirim haberiniz olsun.bu arada fadikimgeçmişin hepsini okumuş olman beni çok sevindirdi
haftasonu nasıldı kız nalta bakem.bu arada ortim ben 6 öğüne başladım ve 1300 kalori.zamanla da indiricem kaloriyi bakalım bi d eböle deniycem.örnek bi lsite yazıyım.genelde bu şekilde beslenmeye çalışıyom.100 kaloiri kadar da boşluğum oluyo.onu da günlük küçük bi kaçamak canım ne çekiyosa ona ayırdım onu yiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?