- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.541
şekercim ben de aynı haftasonu.örnek bi listeyi sonradan ekledim mesajın arkasına.bu arada çok yorma kendini ya hele adet öncesi.çok ağrı çekersin ALlah korusun.Eh yani bi deben temizleyebilsem süper olcek ama bakalım.akşam 1 dilim yaş pasta yedim akşam yemeği yemedim.ama var ya ince bir dilim çikolatalı pasta 300 kaloriymiş yafffffoo süperr canımm bende öyle yapimm bakalım bi kalori sepetini bi düzenliyim bakalım tekrardann zaten çayda aldımm bakalım inşallhh . hafta sonum çok yoğundu fatoşumm ya temizlik yaptımm tatile gisicem ya gitmeden bvi temizliuyim dedim ama bititm zaten belim ağrıyoo yaaa adet olsam bii :97::97::97::97::97::97:
sen nasılsın bakalımm anlattt şekrerr
günaydın çıtırlaarrrben kocayı gönderdikten sonra yatıp uyumuşum. Allahtan hava serinde şimdi çıkabilecem yürüyüşüme. neler yedim şimdiye kadar 1 erik yedim. canım bişe istemiyo.ama şimdi yemezsem sonra ilk gördüğüme saldırırım biliyorum bu yüzden 1 dilim ekmek ve peynir yerim az sonra. bu aradaa eliptik bisiklet buldum 2. el bugün kargoya verecek adam. voit marka 130 a nasıl?
günaydın çıtırlaarrrben kocayı gönderdikten sonra yatıp uyumuşum. Allahtan hava serinde şimdi çıkabilecem yürüyüşüme. neler yedim şimdiye kadar 1 erik yedim. canım bişe istemiyo.ama şimdi yemezsem sonra ilk gördüğüme saldırırım biliyorum bu yüzden 1 dilim ekmek ve peynir yerim az sonra. bu aradaa eliptik bisiklet buldum 2. el bugün kargoya verecek adam. voit marka 130 a nasıl?
günaydınnn çıtırr... görümcen gelip gitmişşş ayy kıyamam yaaa yazıkk kadına okadar yolu geldi ve geri gitti kalamadııı vah vahhh
şekercim ben de aynı haftasonu.örnek bi listeyi sonradan ekledim mesajın arkasına.bu arada çok yorma kendini ya hele adet öncesi.çok ağrı çekersin ALlah korusun.Eh yani bi deben temizleyebilsem süper olcek ama bakalım.akşam 1 dilim yaş pasta yedim akşam yemeği yemedim.ama var ya ince bir dilim çikolatalı pasta 300 kaloriymiş yafffffbi de bu akşam misafirim var.erken gidip hem ikram hazırlayıp hem de evi temizlemem gerikiii yaaa.neyse Allahtan pratik şeyler yapcam mesela etimek tatlısı,mesela tavuklu mısırlı salata mesela milföy hamurundan yalancı pizza bakalım sanırım yine akşam yemeği yemiycem onun yerine bunlardan azar azar yiycem
şekercim ben de aynı haftasonu.örnek bi listeyi sonradan ekledim mesajın arkasına.bu arada çok yorma kendini ya hele adet öncesi.çok ağrı çekersin ALlah korusun.Eh yani bi deben temizleyebilsem süper olcek ama bakalım.akşam 1 dilim yaş pasta yedim akşam yemeği yemedim.ama var ya ince bir dilim çikolatalı pasta 300 kaloriymiş yafffffbi de bu akşam misafirim var.erken gidip hem ikram hazırlayıp hem de evi temizlemem gerikiii yaaa.neyse Allahtan pratik şeyler yapcam mesela etimek tatlısı,mesela tavuklu mısırlı salata mesela milföy hamurundan yalancı pizza bakalım sanırım yine akşam yemeği yemiycem onun yerine bunlardan azar azar yiycem
pembe maskem geldi şimdi onu inceliyorum küçükmüş bu ya ben hemen bitiririm bunu alan geniş oluncaaa
1 gece kaldı ya yeter ona. 1 gece de olsa kendi sorumluluklarında kurtuldu ona çelmiştir.ytağını bile toplamamış yaa kuzu o kadr deyim saaa. çok sorumluluk sahibidir.
pembe maskem geldi şimdi onu inceliyorum küçükmüş bu ya ben hemen bitiririm bunu alan geniş oluncaaa
iyidee yawruumm bu kadın sen istanbula geldiğinde sanki hergün geliyormuşsun gibi davranmıştıı sümsük şeyyy eee tabi kendiside burda sulatnalar gibi hizmet görünce gitmek istenmedi tabiii normal bişey yanii. hay ben onunn ne diim yani yatağını bile toplamamasıı işte aalllll bukadarrr hanımefendi bi kadınn diyecek bişey bulamuıyorum. ama sende eğer oraya gidersenn sakınn kendini harap etme bak sakın diorumm yok bulaşık yıka v.s boşver yaa empati kur anlasınn birazz insanlık öğrensin larçç şeyyy
ayy çok gerginimm yaa adet olucam
kızlar hafta sonunu şöyleee özetliyimm BİTTİM MAHVOLDUM RESMENN TEMİZLİK YAPMAKTANN VE HALA BİTMEDİ BUGÜN DEVAM EDİCEM GİDİNCEEEEE.....
odalrın şeklini değiştirdim v.ss bend etakıntı oldu artıkk sürekli aynı şekilfde kaldıkları zaman sıkılıyorum yaa ama tatile gitmeden 2 kezzz yaz temizliği yaptımm . veee ilk defa yoğurt mayaladım yaaa ama çokta gğüzel olmuşşş :78::78::78::78::78:
bu arada inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum adet olucam ve göğüs... ağrıyo çokk fena bu ay nie böle oldu anlamadım kii
sabah kahvaltım
1 dilim b.peynir
3 tane zeytin
ufak çeri domates
3dilim ekmek
1. bardakta kahvaltım meyva suyu
o zman ben bi şimdi içeyimm sonrada akşama doğru içerim zaten günde 2 defa içiliyormuş yaa inşallh faydalı olur nazoo yaaa wallaaa artıkk zayıflamk istiyorum çünki
yaa bende regl olmadım henüz. bu hafta olmam lazım inş.
bence o çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yüze iyi geliyo. ihtiyacın varsa yüzüne sürebilin yoksa zaten pahalı devamlı kullanmak önemli olan en az 5 gün. 5 gün tüm vücuduna yetmeyebilüüü kiii.
bence o çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yüze iyi geliyo. ihtiyacın varsa yüzüne sürebilin yoksa zaten pahalı devamlı kullanmak önemli olan en az 5 gün. 5 gün tüm vücuduna yetmeyebilüüü kiii.
aynennn canımm ben bide bu hafta cuma büyük ihtimalle izine çıkıyorum ve cumadan gidiyorum tatilee eğer olmazsam orda olucamm sıcakta daa denizde amannn amnnn hiç çekilmez kii :95::95::95::95::95:
gülçin ben bunların 4 tanesini 100 tl ye aldım piyasada nekadarki biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?