Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın çıtırlaarrrben kocayı gönderdikten sonra yatıp uyumuşum. Allahtan hava serinde şimdi çıkabilecem yürüyüşüme. neler yedim şimdiye kadar 1 erik yedim. canım bişe istemiyo.ama şimdi yemezsem sonra ilk gördüğüme saldırırım biliyorum bu yüzden 1 dilim ekmek ve peynir yerim az sonra. bu aradaa eliptik bisiklet buldum 2. el bugün kargoya verecek adam. voit marka 130 a nasıl?

şekercim ben de aynı haftasonu.örnek bi listeyi sonradan ekledim mesajın arkasına.bu arada çok yorma kendini ya hele adet öncesi.çok ağrı çekersin ALlah korusun.Eh yani bi deben temizleyebilsem süper olcek ama bakalım.akşam 1 dilim yaş pasta yedim akşam yemeği yemedim.ama var ya ince bir dilim çikolatalı pasta 300 kaloriymiş yafffffbi de bu akşam misafirim var.erken gidip hem ikram hazırlayıp hem de evi temizlemem gerikiii yaaa.neyse Allahtan pratik şeyler yapcam mesela etimek tatlısı,mesela tavuklu mısırlı salata mesela milföy hamurundan yalancı pizzabakalım sanırım yine akşam yemeği yemiycem onun yerine bunlardan azar azar yiycem

günaydınnn çıtırr... görümcen gelip gitmişşş ayy kıyamam yaaa yazıkk kadına okadar yolu geldi ve geri gitti kalamadııı vah vahhh

günaydın canım.Valla benim bildiğim basenlere acayip ii geliyo ve selültler yok oluyo ama yorucu.bi 15 dakka bile terletiyomuş.dediğim gibi duyduğum bu.
Bu arada ben çıkıyorum canlar.akşam üzeri uğrayabilirsem gelriim.

günaydınnn çıtırr... görümcen gelip gitmişşş ayy kıyamam yaaa yazıkk kadına okadar yolu geldi ve geri gitti kalamadııı vah vahhh

1 gece kaldı ya yeter ona. 1 gece de olsa kendi sorumluluklarında kurtuldu ona çelmiştir.ytağını bile toplamamış yaa kuzu o kadr deyim saaa. çok sorumluluk sahibidir.

uffff fatoşumm bu saydıkların neyy böleee
sen nasıl yemeden durucan bacımm yaaa wallaa zor bi durumm ama yeme sakın ourmu geyt azimlisin çünki böle devam et canım arkadaşım benimm yaaa. benide motive etmiş oluyorsun wallaaa

pembe maskem geldi şimdi onu inceliyorum küçükmüş bu ya ben hemen bitiririm bunu alan geniş oluncaaa

aaa ne güzel değişik şelermiş. kız tavuklu mısırlı salata nasıl bişe kinemmm.

pembe maskem geldi şimdi onu inceliyorum küçükmüş bu ya ben hemen bitiririm bunu alan geniş oluncaaa

bence o çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yüze iyi geliyo. ihtiyacın varsa yüzüne sürebilin yoksa zaten pahalı devamlı kullanmak önemli olan en az 5 gün. 5 gün tüm vücuduna yetmeyebilüüü kiii.

1 gece kaldı ya yeter ona. 1 gece de olsa kendi sorumluluklarında kurtuldu ona çelmiştir.ytağını bile toplamamış yaa kuzu o kadr deyim saaa. çok sorumluluk sahibidir.

iyidee yawruumm bu kadın sen istanbula geldiğinde sanki hergün geliyormuşsun gibi davranmıştıı sümsük şeyyy eee tabi kendiside burda sulatnalar gibi hizmet görünce gitmek istenmedi tabiii normal bişey yanii. hay ben onunn ne diim yani yatağını bile toplamamasıı işte aalllll bukadarrr hanımefendi bi kadınn diyecek bişey bulamuıyorum. ama sende eğer oraya gidersenn sakınn kendini harap etme bak sakın diorumm yok bulaşık yıka v.s boşver yaa empati kur anlasınn birazz insanlık öğrensin larçç şeyyy

ayy çok gerginimm yaa adet olucam

yaa bende regl olmadım henüz. bu hafta olmam lazım inş.

güzel olmuştur yoğurdun bencede bende evde yapıyorum dışardan alınanlarda çok katkı maddesi var maalesef sevmiyorum onları
kendini fazla yorma bence bide tatilden gelince yapman gerekebilir çünkü evde ne kadar durulmasada tozlanıyo kalanınıda tatil dönüşü yap

o zman ben bi şimdi içeyimm sonrada akşama doğru içerim zaten günde 2 defa içiliyormuş yaa inşallh faydalı olur nazoo yaaa wallaaa artıkk zayıflamk istiyorum çünki

bende istiyorum kuzu aynaya bakınca içim kalkıyo istemiyorum artık ben bu yağları

yaa bende regl olmadım henüz. bu hafta olmam lazım inş.

aynennn canımm ben bide bu hafta cuma büyük ihtimalle izine çıkıyorum ve cumadan gidiyorum tatilee eğer olmazsam orda olucamm sıcakta daa denizde amannn amnnn hiç çekilmez kii :95::95::95::95::95:

bence o çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yüze iyi geliyo. ihtiyacın varsa yüzüne sürebilin yoksa zaten pahalı devamlı kullanmak önemli olan en az 5 gün. 5 gün tüm vücuduna yetmeyebilüüü kiii.

gülçin ben bunların 4 tanesini 100 tl ye aldım piyasada nekadarki biliyomusun

ikisini kullanırım ikisinide satarım diye düşünmüştüm ama çatlaklar için hepsi bana lazım olur herhalde satamıycam herhalde ben bunları

aynennn canımm ben bide bu hafta cuma büyük ihtimalle izine çıkıyorum ve cumadan gidiyorum tatilee eğer olmazsam orda olucamm sıcakta daa denizde amannn amnnn hiç çekilmez kii :95::95::95::95::95:

canım aspirin iç aspirin kanı sulandırır çok gelir ama çabucak biter hiç değilse tatile çıkana kadar bitsin yada azalsın

öhömmm :))

saat 12 itibari ile çayımı içicem bakalım tadı nasıl
orti duyurulur ara öğünüm bu benim

bu arada sabah ne mi yediiim
1 poğça azcıkın cevizli lokum 1 bardak çy
şimdide 1 bardak kola ve 6 galeta yicem inş galetalar ilgimi çekmiyor ama bakalım
sabahda kalkamadım yürüyüş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…