Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada saat 1 30 da yeğeni doktora götürücem gene tahlilleri çıkıcak
4 dede eşimi götürücem
gece anca gelirim kızlar

bu arada sabah ne mi yediiim
1 poğça azcıkın cevizli lokum 1 bardak çy
şimdide 1 bardak kola ve 6 galeta yicem inş galetalar ilgimi çekmiyor ama bakalım
sabahda kalkamadım yürüyüş için

kızlar ben geldim yeğeni doktora götürdüm kasığı ağrıyomuşş

geçmiş olsun gizemm
bu arada bence kolaiçme çünki koladaki şeker çok fazla ve ianlılmaz kilo yapıyor

kızlar ben geldim accık yazıp çıkcam
aaa ne güzel değişik şelermiş. kız tavuklu mısırlı salata nasıl bişe kinemmm.
canım var ya benim favorim o.şölekine yarım göbek marulu doğruyon,sonra bi göğüsü haşlayıp dideliyon.üzerine 1küçük konserve mısır döküyon.sonracıma 6-7 kornişon doğruyon.sonracıma sarımsaklı yoğurt hazırlıyon 1 kase.içine 1 yemek kaşığı mayonez döküyon sarımsaklı yoğurdun.sonra onu döküyon salatanın üstüne ve karıştırıyosun.süper oluyo.ben mayonezsiz ya da az mayonezli yapıp akşam yemeği olarak yiyorum.ekmek bile istemiyo yanına.

öhömmm :))

saat 12 itibari ile çayımı içicem bakalım tadı nasıl
orti duyurulur ara öğünüm bu benim
yaf kardeş o nasıl bi kaloridir ki ara öğün yapıyon?fadikim az kalori alma sakın.sonra vücudun kitlenir...

bu arada saat 1 30 da yeğeni doktora götürücem gene tahlilleri çıkıcak
4 dede eşimi götürücem
gece anca gelirim kızlar
canım benim ya.senin gibi insan.herkesin derdine koşturuyon resmen.Geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin...

ya fadikim bu gün amma garip oldu forumdaki halim.bi giriyom bi çıkıyom yaff:))iki konuşamadık.şimdi de eşim çağırıyo.öğle yemeği için çıkıyom.sonra yine uğrarım inş.

adam hemen kargoya vermiş eliptük püsükletimi:81: :81:

bende o yüzden yürüyüşe çıkmadım ne olur ne olmaz gelir de evde olmam tekrar uğraşamam zaten arabam da yok ansı getirim küü. neyse evde spor yapmam lazımm.

yediklerimi yazayım. efenimm

sabah kalkınca 1 erik
öğlene doğruydu sanırsam
3 kare dilim tam buğday ekmeği biraz peynir domates 3 zeytin
1 saat olmadan 1 bardak ayran.

az önce yarım bardak kakaolu süt 1 küp şekerli

henüz su olayına girmedim ama 2.5 lt içmeyi hedefliyorum.

şimdi popomu kaldırıp spor yapma zamanıııııııı

canım hayırlı olsun.yanlız ısınmadan yapma bence.çok zorlu bi alet.epey faydalı oluyomuş.bizim ark.lar öle diodu.şeker ben kaçıyom şimdi.bi abi var iş varmış elinde ona bakcaz,sonra ordan eve.misafirlere hazırlık ve de temizlik kısmı.çok çalışmam lazım çoookkkakşama da giremeyebilirim kızlar.haberiniz ola.

slm kızlar nasılsınız
bende bir durgunluk var anlamadım havalar ısınmaya başlıyor ondan mı sıcağı hiç sevmem çok rahatsız eder beni
sizlerde ne var ne yok bakalım
geçmişe bakıp geliyorum

kolay gelsin canım artık inş herşey yoluna girer sende rahat bir nefes alırsın

ellerine sağlık canım

kız sen nerelrdesinn.. anam yaz gelsin su içeyim dedin şimdide sıcağı sevmem deyon. seni öperim valla. ya gerçekten sne nerelerdeydin. neler yapıyosun ankaralarda.ne yaptın ne yedin bugün. yürüyüşe çıktın mı ankarada mutlaka park vardır yürüyecek. ya bizim orda da varmış ben gelmeden 2 gün önce farkettim yürüyüş yolu varmış upuzun. gidince orda yürürüm inş.

selamlar canlar
kaynanamlar çrşmba akşamı gidecekler ben ancak prşmbe gelirim haber vereyim dedim

çok şkr son 2 gün

az kaldı canım ha gayeett

hayırlı olsun canım güle güle kullan güzel güzel gitsin kilolar

canım dün gece uyku tutmadı 4 de yattım sabah uyandım yarım salatalık yedim sonra uyudum ve yeni kalktım :26:
evet ben su içmiyorum bunu farkettim ve artık şişe aldım yanıma gözümün önünde dursunda içeyim dedim
artık kahvaltı mı oldu, öğle mi oldu, ara mı oldu bilemem ama uyanınca biraz önce
bir kepçe nohut
4 kaşık pilav
2 dilim ekmek yedim
yürüyüş yolu var ama gündüz asla çıkamam güneş gerçekten çok rahatsız eder beni düşer bayılırım
birazdan banyo yapcam ondan önce lessi yapacam ama ben callanetics yapsam daha iyi ama 1 saat bir video o hareketler öldürür beni ama onu yapmaya çalışacam incelmek için

kaptan hoş geldin bende aynıı senin durumundayım kaptan ama tak etti valla bu hafta cumayı beklemden çıkıcam tatile okadar sıkılıyorum ki ruhum daralıyo resmenn. o yuzdenn seni çokk iyi anlıyorum:78::78::78::78::78:

herkes çok dağıldı yaaa aslında yaz aylarındayız daha çok hırs yapmamız gerekirken serdik iyice. yaz aylarında böyleysek kış aylarını hiiççç düşünemiyorum

yaz aylarında maalesef azim düşüyor çünkü daha çok dışarda oluyoruz tatil vs.derken diyetler fossss oluyor ama bu hafta toparlanıcaz inş..

aayyy ne güzel malesef ben tatile gidemiyoomm maddi durumlardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…