- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.681
kaptancım hemen yazıp çıkcam.işler yoğunlaştı 2 gün bugün ve yarın izin istiyorum.çok öptüm diete devam.çok yazmayın anca okurum
2-3 sene olcak çok bunaldım ya neden bizim düzenli bi aile yapımız yokçok mükemmel soruzsuz bi yaşam bekleyemem ama en azından gerginlik ve stress hergün olmasa. acilen başka şehire gitmem lazım. bu sene çok çalışcam ama full time da nasıl çalışırım bilmiyorum. seneye sınava girmem yaşım geçiyo
hiç iyi bişi diil kaptanceyzim
neyse konu değiştiriyim.
normalde bugün iş için belgeleri teslim edip yarın başlamam gerekiyodu ama
sağlık şeysileri daha elimde olmadığı için gidemedim. tam ben arıycakken kadın aradı belgeleri getirmediniz diye durumu açıkladım. yarın getirin diğer arkadaşlarl beraber başlatalım dediler.
bu arada hem ilgili,hem fiyatı uygun dershaneler hangileri? bi an önce dershanelerede bakmam lazım. acaba diyorum full time çalışırsam dershanede zorlanırım. özel ders mi alsam diyorum oda çok pahalı tutar houyy napcem ben
huuuu kızlar
öznur fadik gülçin aşağıdakiler ses verinn yahuuuu
burdayım kaptan kardeşimle konuşuyodum ağlıyorum zaten sinirlerim ne hale gelmiş artıkk yaa..
niye ağlıyon kız ne oldu kardeşinmi evlenecek ondanmı geçmişe bakıyorum ama geri geri gidince anlamak zor oluyo
boşver stres yapma kendine ne yaparsak kendimize yapıyoruz yaaaa boş koy canım
öznurum goncam işemi başlıyon kuzu
gülçin ne aleti aldın bacımmm
kimin kocası ameliyat oluyo :44::44:ay
biri beni aydınlatsın
aynen öyle kuzumm yaa kendime yapıtyorum bak sinirden başım ağrıyoo ne hali varsa görsünnn
ayşen sen bana bir sebze yemeği sölersen bende sana olayları özet geçeriim:)ne yemek yapcam bilemedim yaa.
neyse ameliyat olacak olan irrasın kocası.
ben eliptik püsüklet aldım. güzel bişe. ramazana yatırım iftardan sonra dışarı çıkamayama için evde spor.
evlenecek olan 2 kişi var gibi. fadiğin kardeşi 1 aydır bi kızla görüşüyomuş. evlenmke istiyomuş. fadiğin gönlü yok tabi haliyle küçük çocuk 22 yaşında.
sonraa öznurun ablasının sevgiliside az maçoymuş.. öznura filan karışıyomuş. öle işte öznurda işe girecek.hemde dersaneye yazılacak.
esranın kocası geldi bi hastaneye ftr uzmanı olarak başladı.istersen ona git nede olsa esranın referansıyla gidersen daha çok ilgilenebilir.işte onda da o telaş.
kız benim geçen 1 gün görümcem geldi kaldı. ben seni çok iyi anladım. 20 gün kalsa çıldırırdım. birde 3 öğün yemek hazırla filan demi çok zor bacımmm Allahtan sen isyankar bi insan değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?