Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bendede var o sıkıntıı
annemle konuştum şimdi doktorların hepsi prof dedim
yaaa dedim burda onlar 400 den aşa kapı açmıyolar dedi bıçak parasıda istiyolar dedi
üff yaaa

töbeee... sankim kurban kesiyolar ne bıçak parası yahuu

gçmiş olsun canım ya hastalık en nazlı dönemleri erkeklerin
umarım güzel bir yerde tedavi olur ama araştırma hastaneleri daha iyi oluyor bence neticede ordaki proflar daha tecrübelidir çok hastaları oluyor

kızlar ve öznur başta olmak üzere diceklerini hepsini bi yere topla öyle yaz ne öyle 10 parçaya böle böle yazıon

aysen sevilen gelin kaynanadan ve akrabalardan çok çeker bu bir gerçek sevilmezsen gelmezlerdi sevilmek başa bela malesef
misafirler gelincede kaybetme kendini devam diyete onlara yaptığın güzel yemeklerden az ye cnm

selam arkadaslar bugunki menum:

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

8. gün

canım ya ne güzel ben bıktım liste uygulamaktan böyle önüme getirseler diyet menüleri ben yesem hazırlamak zor geliyor ama sen süpersin tebrik edrm

catlak_kemmik, ablanin durumuna uzuldum gercekten, arada yas farki cok, ablan daha gencligin baharinda, adamda 40 yasinda nerdeyse, bazi seyleri yasamis cocgu bile var. yani bu ablalar biraz kardes sozu ve birazda anne sozu dinleseler ne olur sanki???

emidaf, sende uzulme kardesin iicn, bence yasi kucuk daha 22yasinda, hemen evlenmez ustelik 2,3 kez gorustugu kizla, okadar kolay degil yani. Morelini bozma, sakin davran ki erkek kardesin iddaya bindirmesin evlilik isini.

8. gün

bende menümü veriyim canım
sabah 1 yumurta peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
öğle 1 kase domates çorbası biraz kaşar peynirli 5 kaşık yağsız makarna 2 tane köfte
ara öğün çubuk kraker
akşam 1 kepçe mercimek çorbası salata 2 dilim ekmek
ara öğün üzüm
bugünde çok mu yemişim ya baya tokum bu haftada kilo vermek istiyorum amaaaa

yediklerimin farkında değilim öfke krizleri geçiriyorum.

normalde bugün sağlık raporlarını teslim etmem gerekirken,ablamın sevgilisi yüzünden yarına sarktı onuda geçtim adam yarın sabah imzalanır anca diyomuş.. yahuu 12 de teslim etmiş olmam lazım onuuuuuu:95::95::95:

sakinleş birtanem sakinler boşver ablanıı abla bu arada sorun çıkarır sonra çözer boşver
inşşş zamanında teslim edersin yaa

kızlar ben dahaa akşam yemeği yemedim :26:
halamlar babannemdeler uğrayabilirler belki yemeğe kalırlar diye yemedim kaldım bu saate

sabah 2 küçük kurabiye yemiştim

öğle ( evdekilerin kahvaltı saaati )
5 çatal patates kızartması
3 zeytin
kk kadar peynir
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

ara meyve

1.5 litre su içtim yine iyi içtim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…