Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zeytinyağlı taze fasulyemi verme herkes çok beğenir biraz farklı yapıyorum ben

soğanları ince halka halka doğruyosun tencerenin altına yayıyosun
sonra 2 domtaes soyup doğruyosun
üstüne hamsi tava yapar gibi fasulyeleri diziyosun bölemeden sadece uçlarını ayıklayıp
sonracıma
dizidikten sonra onun üstüedede iki domates doğruycan tuzunu 1 yemek kaşığı şekeri zeytinyağını gezdircen baharatlarını atıcan ne istersen ben tuzot atıyorum güzle oluyo
birde et bulyonu parçalayıp üzerine atıyorum fasulyelerin
tencerenin ortasında boşluk kalıyo tabi dizince oraya ufak ufak patates doğrayı koyuyorum
az bieaz su koyup pişiriyorum suyu çektikçe koyarsın
acayip lezzetli oluyo
kısık ateşte pişir ama

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben insna görmek istemedikçe misafir akınına uğruyorum
eşimin halası aradı o da istbla polis oğlunun yanıan gezmeye gelmiş buraya geleceklermiş galiba
kaynanama telde diyoki ayşenide çok özledim göreyim bir :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

çok sevilemk iyi bişey değilmiş anladım

aynen kuzu bu konuda seninle hemfikirm
öylee ilk görüşte aşklar filmlerde.......

dershanede ihityacı olan derslere girersin kuzu..özelders kasar yaa. şahsen.
aaa öyle bi şansım var mı.

selamlar kızçeler nassınız bakalım

doktordan geldik bel fıtığından şüphelenmiyorum romatizma olabilir fizik tedaviye gideceksin dedi
onunda randevular dolu gösteriyo hep nası yapcem bilmiyorum

çokkk geçmiş olsun. bence bunların tek nedeni kilo falan filan değil temizlik hastası olman.çünkümeee hergün hergün indir kaldır indir kaldır eşyaları bel de iflas ediyo sonra

öznurum goncam işemi başlıyon kuzu

gülçin ne aleti aldın bacımmm

kimin kocası ameliyat oluyo :44::44:

biri beni aydınlatsın

başlıycam inş.

yaaa var ya ilk yorum öldürdü beni.tam gerginlikle hepsini okurken birden senin yourm geldi koptumm süpersinnn.
özet zaten süper olmuş ona dicek bişey yok.tam kupalık
şimdik gelelim yorumlarairrasa acil şifalar,eliptik bisikletle bol sporlu günler.hayırlı olsun.memnunsan ne mutlu.aam çok yorucu deeee miiiiiii:)
fadikim yaaa accık beklemede kal bence.belki tanışmaya gidince bişeyler ters gider.bi de bence ailenin diğer fertlerinin gerçek fikrini yanlızken ve de sakinken öğren.ve beraber program yapın.biz bunu yapamadık.ALlah yaşatmasın benim kardeşim çok ters bi zamanda kendi ve eski eşinin inadına evlendi.ve 1,5 sene sonra boşandılar.benim düğünümden 15 gün sonra((o kadar kötü bi dönemdi ki ne sevinebiliyom ne üzülebiliyom saçma sapan bi dönemdi.ani tepki vermeden onu sevdiğinizi ve düşündüğünüzü belli ederk gidin inş daha ii olur...
öznurum kesinlikle bu mudahale konusunda haklısın hadi evli veya sözlü vs.olsa bi resmiyet olsa neyse de şimdiden ne oluyo yaniii((
aaa iiki özet geçmişin.esranın eşinin görevi hayırlı olsun.ben es geçmişim bunu.kusura bakma esra
ayyyşeeeennn bu geceyi dışarda geçirseler olma mı kızzz:)ya da belim ağrıyo die 2 gün kendini dinlenmeye alsan olma mı?ya ii gene kendi annen kızmıyo.benimki bi duysa misafir için sağlıktan olduğumu acayip fırça yerim.netekim dün akşam ki misafir beni çok zorladı.6.30 da evdeydim.mototr taktım resmen.9 da hem temizlik,hem ikramlar hem de yemekler bittiydi ama sonra ne oldu bütün gece belim ağrıdı.ayağa kalkarken bile iki büklümm oluyodum akşam da çok şükür geçti.bu arada benim geçen bi kere daha tuttu öle.resmen bel fıtığı gibi.doktora gittik.sinirsel dedi eşimin yanında.ki o zaman da son 3 gün saçma sapan nedenlerden dolayı gergindik bi de akrabalardan dolayı sıkıntılıydık.sonra kas gevşetici ve ağrı kesici ile geçti 5günde.inş öle geçici bişeydir de kurtulursunnn

canım artık hak oldu yarın uzanarak geçireceksin gününü.yaaa böle olmaz sürekli ikram tabiki güzel şey ama bazen anne ben yoruldum ve de belim ağrıyo de ve uzan lütfen ayşenim.diğer türlü sen gergin oluyon ağrıdan dolayı.bu sefer insan eşiyle de geriliyo.bi de nasılsa akraba seni görmeye gelmiş.sen uzanırken de görür senin gül cemalinikayınvalidenin yaşı uygunmu eli iş tutuyosa ve aranız o yönden iise ondan rica et yarın için.anne başımın üstünde yerleri var gelsinler.fakat ben biraz uzanıcam ara ara.gücüm bu kadarına yetiyo desen kise sana neden bize hizmet etmedin demez.

houyyy fatoşun sesini duydumm rahatladım yahuuuu
aaayy ben deeee:78:ya bana senin sesin çok tanıdık geliyo bilion mu fadikim?bi de şu huyuna bayılıyom ne kadar moralin bozuk olursa olsun accık bile olsa gülümseyebiliyon espriye yaaafff..canım arkadaşım ne zaman istersenn.hatta uyanlar versin ara ara arayak birbirimizi.hep daha hzılı oluyo valla teselli

ya tam veda etcektim ama zaten herkeşler gitttmiişşşş(ne oldu yaaa(beni niye aranıza almiiinizzzz şesuttttt:)))şaka bi yana ben bu günkü iznimi iptal ettim kaptancım ama yarın izinli olmak istiyorum.
bu arada şimdiye kadar yediklerimi ilave ediim.bi de bi öneri öğle yemeğine çiğ köfte dürüm yiyin hem kaloriis çok aşırı dil.dürüm yedim psikolojisi ile epey tok tutyo sizi. hem de hafifi acı olduğu için karın doyuruyo.
[1] Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 çiğköfte ile) 1 adet 262
[2] SUSAMLI GALETA-UZUN 2 adet 90
[3] Sosisli Milföy Börek 1.5 ADET 247.5
Toplam : 599.5 kal.
şimdilik bu kadar.sanrıım bu gece geç yatacağım.o yüzden anca tamamlarım.dua edin de yarına çıkarabiliyim işi.hadi çok öptüm herkeşleri....

sağol canım arkadaşım benim o senin iyiliğin valla motive oluyorum bi alo demnle bile

öldüm bittim bütün evi süpürdüm sildim tozunu aldım ev işi bana göre değil
kızkardeşim akıllılık etti o babamla alışverişe gitti banada temizlik düştü :95::95::95:

kızlar merhaba ben geldimmm ..
kocayı işe gönderdim sonundaaa geldiiim ..
hiç istekleri bitmiyor yaa hastayken daha bi kaprisli otursam hemen bişi istiyo ayakta dikilicektim yeminle ..
doktor ammeliyat dedi ama biz özele gitmiştik çok tuttu taş kırmaa 1 , 700 dediler ameliyata ne derler soramadım
şimdi istanbulun anadolu yakasında güzel bi doktor araştırıyorum araştırma hastanesine götüreyim diye düşünüyorum ..
muayenesine gideriz doktorun varsa sonrada hastanede olur ameliyatını ..
muayene de daha çok ilgileniyorlAr sanki üff ne etcem ben yaaa ..
gilaburu varmış taşları eeritiyormuş onu aldım onu ayarladım verdim yanına böbrek taşı için çay da aldım ona yolladım işe haplarınıda verdim
üff üüff

:)))))
kaptanceyzim kaç kardeşsiniz

3 kardeşiz canım en büyükleri benim

geçmiş olsun canım inş bir an önce ameliyat olurda eşinde sende kurturursun

gülçin gülçin gülçin seni görüyorum altta nasılsın canım
yaptın mı aysenin verdiği tarifi

geçmiş olsun kuzum.

bendede var o sıkıntıı
annemle konuştum şimdi doktorların hepsi prof dedim
yaaa dedim burda onlar 400 den aşa kapı açmıyolar dedi bıçak parasıda istiyolar dedi
üff yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…