- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.701
sinirlenmekte haklısın canım hem yaşı küçük hayde yaşını geçtik diyelim ama daha 2 defa görmüş ve uzakta biriyle evlilik planlamak ne derece doğru bunu oan güzel bir dille anlat
o kadar adını koymak istiyorsa hanımefendi aralarında bir yüüzk taksınlar
hee oldu söz nişan oldu aileler arasında sonuçta hemen evlenecek değiller ya
yaww bu evlilik işini çocuk oyuncağı sanıyo herhalde bu insnalar
ben 3 sene konuştum eşimle ama hala acaba daha erkenmi evlenmek için diyodum
amaninnnn kendimi pek bi kaplumbağa gördüm bu konuda :86::86::86:
aaa öyle bi şansım var mı.dershanede ihityacı olan derslere girersin kuzu..özelders kasar yaa. şahsen.
selamlar kızçeler nassınız bakalım
doktordan geldik bel fıtığından şüphelenmiyorum romatizma olabilir fizik tedaviye gideceksin dedi
onunda randevular dolu gösteriyo hep nası yapcem bilmiyorum
öznurum goncam işemi başlıyon kuzu
gülçin ne aleti aldın bacımmm
kimin kocası ameliyat oluyo :44::44:
biri beni aydınlatsın
konuyla alakasız ama bu eliptik çok yorucuymuş yaaa.ama heryeri çalıştırıyor.
öznurcumm ablanın hayatı. o seçimini yaptıysa yapacak bişe yok. ama sen onu gözlemleyerek kendine daha doğru bi eş seçeceksin emin ol..
yaaa var ya ilk yorum öldürdü beni.tam gerginlikle hepsini okurken birden senin yourm geldi koptumm süpersinnn.ayşen sen bana bir sebze yemeği sölersen bende sana olayları özet geçeriim:)ne yemek yapcam bilemedim yaa.
neyse ameliyat olacak olan irrasın kocası.
ben eliptik püsüklet aldım. güzel bişe. ramazana yatırım iftardan sonra dışarı çıkamayama için evde spor.
evlenecek olan 2 kişi var gibi. fadiğin kardeşi 1 aydır bi kızla görüşüyomuş. evlenmke istiyomuş. fadiğin gönlü yok tabi haliyle küçük çocuk 22 yaşında.
sonraa öznurun ablasının sevgiliside az maçoymuş.. öznura filan karışıyomuş. öle işte öznurda işe girecek.hemde dersaneye yazılacak.
esranın kocası geldi bi hastaneye ftr uzmanı olarak başladı.istersen ona git nede olsa esranın referansıyla gidersen daha çok ilgilenebilir.işte onda da o telaş.
kız benim geçen 1 gün görümcem geldi kaldı. ben seni çok iyi anladım. 20 gün kalsa çıldırırdım. birde 3 öğün yemek hazırla filan demi çok zor bacımmm Allahtan sen isyankar bi insan değilsin.
canım artık hak oldu yarın uzanarak geçireceksin gününü.yaaa böle olmaz sürekli ikram tabiki güzel şey ama bazen anne ben yoruldum ve de belim ağrıyo de ve uzan lütfen ayşenim.diğer türlü sen gergin oluyon ağrıdan dolayı.bu sefer insan eşiyle de geriliyo.bi de nasılsa akraba seni görmeye gelmiş.sen uzanırken de görür senin gül cemaliniayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben insna görmek istemedikçe misafir akınına uğruyorum
eşimin halası aradı o da istbla polis oğlunun yanıan gezmeye gelmiş buraya geleceklermiş galiba
kaynanama telde diyoki ayşenide çok özledim göreyim bir :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
çok sevilemk iyi bişey değilmiş anladım
aaayy ben deeeehouyyy fatoşun sesini duydumm rahatladım yahuuuu
canım artık hak oldu yarın uzanarak geçireceksin gününü.yaaa böle olmaz sürekli ikram tabiki güzel şey ama bazen anne ben yoruldum ve de belim ağrıyo de ve uzan lütfen ayşenim.diğer türlü sen gergin oluyon ağrıdan dolayı.bu sefer insan eşiyle de geriliyo.bi de nasılsa akraba seni görmeye gelmiş.sen uzanırken de görür senin gül cemalinikayınvalidenin yaşı uygunmu eli iş tutuyosa ve aranız o yönden iise ondan rica et yarın için.anne başımın üstünde yerleri var gelsinler.fakat ben biraz uzanıcam ara ara.gücüm bu kadarına yetiyo desen kise sana neden bize hizmet etmedin demez.
aaayy ben deeee:78:ya bana senin sesin çok tanıdık geliyo bilion mu fadikim?bi de şu huyuna bayılıyom ne kadar moralin bozuk olursa olsun accık bile olsa gülümseyebiliyon espriye yaaafff..canım arkadaşım ne zaman istersenn.hatta uyanlar versin ara ara arayak birbirimizi.hep daha hzılı oluyo valla teselli
burdayım kaptan kardeşimle konuşuyodum ağlıyorum zaten sinirlerim ne hale gelmiş artıkk yaa..
öldüm bittim bütün evi süpürdüm sildim tozunu aldım ev işi bana göre değil
kızkardeşim akıllılık etti o babamla alışverişe gitti banada temizlik düştü :95::95::95:
:)))))
kaptanceyzim kaç kardeşsiniz
kızlar merhaba ben geldimmm ..
kocayı işe gönderdim sonundaaa geldiiim ..
hiç istekleri bitmiyor yaa hastayken daha bi kaprisli otursam hemen bişi istiyo ayakta dikilicektim yeminle ..
doktor ammeliyat dedi ama biz özele gitmiştik çok tuttu taş kırmaa 1 , 700 dediler ameliyata ne derler soramadım
şimdi istanbulun anadolu yakasında güzel bi doktor araştırıyorum araştırma hastanesine götüreyim diye düşünüyorum ..
muayenesine gideriz doktorun varsa sonrada hastanede olur ameliyatını ..
muayene de daha çok ilgileniyorlAr sanki üff ne etcem ben yaaa ..
gilaburu varmış taşları eeritiyormuş onu aldım onu ayarladım verdim yanına böbrek taşı için çay da aldım ona yolladım işe haplarınıda verdim
üff üüff
geçmiş olsun kuzum.kızlar merhaba ben geldimmm ..
kocayı işe gönderdim sonundaaa geldiiim ..
hiç istekleri bitmiyor yaa hastayken daha bi kaprisli otursam hemen bişi istiyo ayakta dikilicektim yeminle ..
doktor ammeliyat dedi ama biz özele gitmiştik çok tuttu taş kırmaa 1 , 700 dediler ameliyata ne derler soramadım
şimdi istanbulun anadolu yakasında güzel bi doktor araştırıyorum araştırma hastanesine götüreyim diye düşünüyorum ..
muayenesine gideriz doktorun varsa sonrada hastanede olur ameliyatını ..
muayene de daha çok ilgileniyorlAr sanki üff ne etcem ben yaaa ..
gilaburu varmış taşları eeritiyormuş onu aldım onu ayarladım verdim yanına böbrek taşı için çay da aldım ona yolladım işe haplarınıda verdim
üff üüff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?