- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.741
bende menümü veriyim canım
sabah 1 yumurta peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
öğle 1 kase domates çorbası biraz kaşar peynirli 5 kaşık yağsız makarna 2 tane köfte
ara öğün çubuk kraker
akşam 1 kepçe mercimek çorbası salata 2 dilim ekmek
ara öğün üzüm
bugünde çok mu yemişim ya baya tokum bu haftada kilo vermek istiyorum amaaaa
yediklerimin farkında değilim öfke krizleri geçiriyorum.
normalde bugün sağlık raporlarını teslim etmem gerekirken,ablamın sevgilisi yüzünden yarına sarktı onuda geçtim adam yarın sabah imzalanır anca diyomuş.. yahuu 12 de teslim etmiş olmam lazım onuuuuuu:95::95::95:
canım ya üzme kendini olmuş bi kere herşey olacağına varır
inş 12 den önce alırsın raporunu
inş.biraz önce taban puanlara baktım içime öküz oturdu cnm sıkıldı iyice çok yüksek geldiler bana
bence cok yememisin ama herhangi bir diyet uyguluyormusun ? yoksa yediklerinimi dikkat ediyorsun canim?
seni kendime çok benzetiyorum canım biliyor musun bende herşeye kafayı takar olmayacak, bitmeyecek, yetişmeyecek diye diye kendimi helak ederim
biraz rahat ol canım şimdiden sen kaybetmeyi göze alıyorsun biraz güven kendine
yok canım diyet uygulayamıyorum ben öyle programlı yemek yiyemiyorum dikkat ediyorum ancak ama sıkı bir diyet uygulamam gerekiyor farkındayım
evet eger hedef belirlersen daha iyi kilo verirsin, ve diyet sec kendine onu uygulamaya calis. umarim istedigin kiloya en kisa zmaanda ulasirsin.
yediklerimin farkında değilim öfke krizleri geçiriyorum.
normalde bugün sağlık raporlarını teslim etmem gerekirken,ablamın sevgilisi yüzünden yarına sarktı onuda geçtim adam yarın sabah imzalanır anca diyomuş.. yahuu 12 de teslim etmiş olmam lazım onuuuuuu:95::95::95:
ablanın sevgülüsü ile rapor arasında bağlantı kuramadım kii bennn.
gülçin gülçin gülçin seni görüyorum altta nasılsın canım
yaptın mı aysenin verdiği tarifi
zeytinyağlı taze fasulyemi verme herkes çok beğenir biraz farklı yapıyorum ben
soğanları ince halka halka doğruyosun tencerenin altına yayıyosun
sonra 2 domtaes soyup doğruyosun
üstüne hamsi tava yapar gibi fasulyeleri diziyosun bölemeden sadece uçlarını ayıklayıp
sonracıma
dizidikten sonra onun üstüedede iki domates doğruycan tuzunu 1 yemek kaşığı şekeri zeytinyağını gezdircen baharatlarını atıcan ne istersen ben tuzot atıyorum güzle oluyo
birde et bulyonu parçalayıp üzerine atıyorum fasulyelerin
tencerenin ortasında boşluk kalıyo tabi dizince oraya ufak ufak patates doğrayı koyuyorum
az bieaz su koyup pişiriyorum suyu çektikçe koyarsın
acayip lezzetli oluyo
kısık ateşte pişir ama
ııı şeydi rehabiliteyle ilgiliydi sanırsam,fizyoretapistmiydi neydi hakket:26:
kızlar merhaba ben geldimmm ..
kocayı işe gönderdim sonundaaa geldiiim ..
hiç istekleri bitmiyor yaa hastayken daha bi kaprisli otursam hemen bişi istiyo ayakta dikilicektim yeminle ..
doktor ammeliyat dedi ama biz özele gitmiştik çok tuttu taş kırmaa 1 , 700 dediler ameliyata ne derler soramadım
şimdi istanbulun anadolu yakasında güzel bi doktor araştırıyorum araştırma hastanesine götüreyim diye düşünüyorum ..
muayenesine gideriz doktorun varsa sonrada hastanede olur ameliyatını ..
muayene de daha çok ilgileniyorlAr sanki üff ne etcem ben yaaa ..
gilaburu varmış taşları eeritiyormuş onu aldım onu ayarladım verdim yanına böbrek taşı için çay da aldım ona yolladım işe haplarınıda verdim
üff üüff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?