- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.841
canım bende bir ara deneyim dedim kiraz saplarını birirktiriyordum bir ara biriksinde kaynatıp içeyim diye. mutfakta bir tabakta duruyordu. gittim baktım tabak boş. biri çöpe dökmüş. gittim içeri kiraz saplarını çöpe kim attı dedim babam ben onu çöp sandım dökeyim dedim demişti o günden beri hala yapcam ben onu
valla bende bugün abarttım gibi yawww
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
öğle
yumurtasız menemen yarım tabak
3 dilim ekmek
akşam
3 kaşık patlıcan oturtma
1 dilim ekmek
4 kaşık pilav
1 dilim karpuz
ahanda şimdide küçük kornetto 171 kaloriymiş
bu hafta kesin artı olucam yarın oruçmu tutsam acep
valla benimde bugün geçmişe bakınca canım sıkıldı benim yaptığım yoruma karşı
tartışmaya gerek yok ben rahatsızlık duydum yazıdm yazmış birisiiiiiiiiii
hiç cezaya kalmadım ama yinede çok zoruma gitti yazılanlar doğrusu
bence uygun canım 30 değilde belki 20 olur
20 yide yazmak insanı gıcık debilir iyi düşünmüşsün
kız öznur naptın halledebildinmi işlerini
ouyyy gelebeğmmm..kıyamam ki ben sana.hatırladığım kadarıyla yarın başlıyodu dimi izin?doğru diyosun annem yaa ben bi allah izin verirse taile bi gidim kafamı dinleyimm o zman rahatlıcam heralde herşeyden sıkıldım walla yok sınavdı okuldu v.s v.s
öldüm bittim
babanneme gittik kızlar temizliğe evini badana yaptırdı halamlar sağolsun işin çoğunu yapmışlar ama geri kalanıda kardeşimle beni öldürdü
gşimdi geldik eve hemen bi bakayım dedim kızlar napıyor
allaha şükür sağ salim gönderdim misafirleri
abimle dondurma yiycez şimdi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım pc min karşısında sigara keyfi yapmayı özlemişim yawww
baban haklı canım daha neler görecekler biz bu zayıflama yolunda olduğumuz sürece
baktım şimdide 40 50 kiraz sapını 3 bardak suda 10 dk demleyip sabah aç karnına yarım çay bardağı için yazıyo
çok az geldi bana yaww hem ben gecede içeyim diyorum
birde benimkiler henüz kuru değil taze yapsam nolarr aceppp
ouyyy ne gündü... hallettim kuzum . sabah telaş yaptım aradım gelebeğğğmii saolsun uğraştı bnm için.bugün teslim ettim işte bir sürü evrak falan imzalattırdılar. pazartesi başlıyorumm
bi kaç hafta önce sıkıldığından bahsediyodun kaptanceyzim bi an önce evime gitsem dediğini hatırlıyorumbbu temizlik olaylarından sonra fikrin değiştimii
benimde canım dondurma istiyor şeytana uysam mı diye düşünüyorum valla
bizi anca ölüm orucu baklar canım
insan diğer takımlara yazmakta çekiniyordu bir mesajda olsa
ama kendi takımımızda olunca yazmak o kadar zor gelmeyecek bize
o yüzden sayıyı yüksek tutarsak caydırıcı olur diye düşündüm ben
sevindim canım hallolduğana hayırlı olsun tekraradan
yok canım memnunum evde olmaktan ama bir daha temizlik olmasa sevinirim gerçi daha bizim bayram temizliğimiz var
kızlar bizim şu ceza olayı var ya rahatsız olanlar olunca paylaşım alanına yazdım neden rahatsız oluyorsunuz diye kendi içinizde halledin diyorlar cezaya kalanları ezberledik diyorlar canım sıkıldı bişeyde yazmak istemedim boşver aslı dedim tartışmaya gerek yok dedim
bu yüzden bu ceza şeklini değiştirmeyi düşünüyorum. 7 mesaj yazmayanlar bizim takıma üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım kelimesini ayrı ayrı 30 kere yazsın. bir mesajda 30 kere yazmayacak. 30 mesaj yazacak her mesajda üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacak. bu yazdığı mesajlar günlük mesajdan sayılmayacak tabi. ne dersiniz kızlar. böylelikle diğer takımların konuşmalarına izin vermeyiz. hemde cezayı kaldırmış olmayız. eskisi kadar belki etkili olmayabilir ama bu durumda çok hoşumuşa gitmez. 30 çok diyebilirsiniz ama amaç caydırıcı olması değil mi? ne diyorsunuz kızlar.
ayaklarım zonk zonk zonkluyo ya
esrayı görüyorum aşağıda
canım nasılsın
aman bee bıktım ben bu kadından yahuuu allahım en yakın zamanda kendi evimi versin bana yarabbim yaa aç olsam da olur yeterki ben olayım
kitap okuyum dedimmm ondan da sıkıldım ben iyi değilim demek ki kitap okumaktan sıkılıyorsam eğer durumum vahimmm
deprosyondayım .................
benimde canım dondurma istiyor şeytana uysam mı diye düşünüyorum valla
bizi anca ölüm orucu baklar canım
insan diğer takımlara yazmakta çekiniyordu bir mesajda olsa
ama kendi takımımızda olunca yazmak o kadar zor gelmeyecek bize
o yüzden sayıyı yüksek tutarsak caydırıcı olur diye düşündüm ben
ouyyy ne gündü... hallettim kuzum . sabah telaş yaptım aradım gelebeğğğmii saolsun uğraştı bnm için.bugün teslim ettim işte bir sürü evrak falan imzalattırdılar. pazartesi başlıyorumm
ouyyy gelebeğmmm..kıyamam ki ben sana.hatırladığım kadarıyla yarın başlıyodu dimi izin?
bi kaç hafta önce sıkıldığından bahsediyodun kaptanceyzim bi an önce evime gitsem dediğini hatırlıyorumbbu temizlik olaylarından sonra fikrin değiştimii
yaşasınnnn... oh beeeçok özledik seniğğğ ama yine gidiyomuşsun
yaaaaa neden insanlar bu kadar tuhaf oldu artık anlamıyorum benim üzüldüğüm bu kadınlar ya anne yada anne olmaya aday kadınlar bu goistlkle nasıl çocuk yetiştiecekler merak ediyorum allah hepimize güzel ahlaklar nasip etsin.......
anam bacım sende 30 mesaj nettün yaaaa 15 olsun bari
iyiyim canım,yemek yedik şimdi yusufta calilolu izliyor ama bir yandanda dışarı çıkmak istiyor belki birazdan çıkarız
sen şeytana uyma
az önce onca şeyi yedikten sonra tartıldım 800 gram artı çıtkım :84::84::84::84::84:
bana uyar canım nasılsa çene bol bende cezaya kalmıyom
sen şeytana uyma
az önce onca şeyi yedikten sonra tartıldım 800 gram artı çıtkım :84::84::84::84::84:
bana uyar canım nasılsa çene bol bende cezaya kalmıyom
canım hayırlı olsun işin ama artık sık giremezsin sende
bende sizi özledim yavrimmmmmmm
yok canım gidicem 2 gün yokum pazar akşamına en geç evdeyim
kızlar ben çıkıyorum biraz dinleneyim gelirim yine öpüyorum sizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?