- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.821
burdayım nazom yaa walla ben anlamadım bana bi haller oldu gittii
sabah durduk yere ağlamaya başladım tam yarım sat susmadan nie böle oldum ben yaaaa
yorulmuşsundur canım artık bide tatil beklentin varya zor geçer zaman tatile bi git ortamın bi değişsin sende değişiceksin bak gör kendini daha iyi hissediceksin insanın bi kendini resetlemesi gerekiyo arada yoksa herşey çok birikiyor sonra
evet doğru bii gözlem nazomm yaa çok yoruldum artıkkk en son hayatımı 2,5 sene önce resetlemiştimm tekrar bi ihtiyacım var sanırımm hayatımı düzene koymam gerek saldım iyice kendimi
online olan arkadaslar nasilsiniz? kaptancigim nasilsin?? nasil gidiyor tatilin??
irras dukan diyetini sormustum canim? cevap verdinmi gormedim yada kacirdim? ben diyete baslamak istiyorum dukan diyetine. ama kitabim yok acaba kitabini okumadan yapabilirmiyim ki??
eşimin kötü amellerine alet olmadan kaçtım elinden,küstü yattı oğlunun yanına bende içemediğim yeşilçayımı içiyorum...
05.07.2011 günlük mesaj sayıları
Aynalar 24
rosebbery 8
çatlak kemmik 25
tritofan 17 :82:
irras 12
fattma83 10
urbi seher 9
aysen34 11
emidaf 18
pinkcat izinli
prenses 5
nazco 0
tünaydınlar kuzular
bugün erkenden kalktım abim geldi kahvaltı ettik beraber
akşamada misafirlerim gidiyo çok şkr diğer misafirlerde gelmedi
bu arada annen kızmıyo demişsin fatoşcum anneme belimin ağrıdığını doktora gittiğimi bile söylemedim boş yere üzülmesin ki annemde bel fıtığından çekiyo
çok şkr fıtık değilmiş zaten
zaten kaynanamlar geldi geleli öyle dip köşe temizlik yapmadım hiç kendimi yormamak için sadece günlük sil süpür yaptım artık akşamdan yıkatmaya başlarım herşeyi yarında dip köşe dezenfekte ederim...
kaynanamların bir kesme hamurları var nokta kadar
onu pişirip makarna gibi sonra yoğurt çırpıp koyuyolar dün tüm gün ondan yedim kase kase başka hiç bişi yemedim
ayran çorbası gibi yane bol bol yaparım kendime artık baya getirmiş kayananam
hem yağsız hem kalorisi az diyet yemeği
kızlarr yaa bu kayınvaldem beni delirticeeek
pert durumdayım bu gün nasıl geçicek bilmiyorum dükkan yoğun oluyo ben hem sistit olmuşum kıvranıyorum bide üstüne regl oldum ikisi birden ölüyorum hangisinin ağrısını çekçem bilemedim bi avuç ilaç içtim sabah ama banamısın demedi midemde bulanıyo offf offf ayyyyy
aman bee bıktım ben bu kadından yahuuu allahım en yakın zamanda kendi evimi versin bana yarabbim yaa aç olsam da olur yeterki ben olayım
eşimle yine dünden beri konuşmuyoruz
zaten gerildim iyice birde onun afrasını tafrasını çekemiyorum tabi kaynana olunca birbirimize çemkiremiyoruz sus pus iyi oluyo aslında birbirimizi susarak yiyoruz
burdayım nazom yaa walla ben anlamadım bana bi haller oldu gittii
sabah durduk yere ağlamaya başladım tam yarım sat susmadan nie böle oldum ben yaaaa
sağol fadikim hep bu klima yüzünden ama onsuzda uyunmuyo gece bizim oda bii sauna
allahım bu kaynanalar ne sinir şeylerya bide utanmadan komşuyla dedikodu yapıyo allah sabır versin bacım
sağol canım sabah eczaneden bi antibiyotik bide antiseptik aldım azcık iyi geldi galiba akşamda içince dahaiyi olurum inş
gittimi sizinkiler? rahata erdinmi biraz? allah kavuştursun diimmi yoksa uzun bi süre kavuşturmasada olurmu !!!!
sağol canım bende bi geçmiş yapım dedim anam 20 sayfa birbuçuk günde gelen gidenden tamda okuyamadım atlaya atlaya işte
anam okadar pilavı nasıl yapçan kız aşçılar gibi bravo valla sana çok beceriklisin boşuna yakanı bırakmıyo bu insanlar senin herkeze lazımsın
canım okadar sıkma canını herşey olcağına varır herkez kaderindekini yaşar vardır bi hayır yanlız bence bu akşam git kardeşinlegözünle gör kızı kardeşinide karşına alma sakın sakin sakin inada bindirmeden hallet herşeyi hiç değilse nişan süresini biraz uzun tutma konusunda ikna et aileni zamanla olup olmucanı herkez anlar sizin oğlanda az yavaş olsun bakem bu yaşta ne bu acele
doğru diyosun annem yaa ben bi allah izin verirse taile bi gidim kafamı dinleyimm o zman rahatlıcam heralde herşeyden sıkıldım walla yok sınavdı okuldu v.s v.s
naber aslıcım nasılsın sende yorulmuşsun güle güle kirletsin babaannen
yaww canımcım o hamur çok minnak bişi birde kocaman tencereye sadece bir bardak konuluyo
çok masum gibi gelmişti oysa bana
eşimlede konuşmamın belirli bir nedeni yok sadece anası burdayken afrasında geçilmedi bende kavga edemedim sustummmm
bakalım şimdi ne yapacak daha ne kadar daha konuşmuycaz
sağol canım inş babannem dua etti alalh gönlünüze göre versin diye bil bakalım nasıl dua ettim bende
canım bende severim o hamuru ama malesef masum değil işte
eşin annesi gelince çocuk olası tuttu galiba merak etme akşama geri büyür
kızlar bugünkü menüm
sabah 11 gibi yaptım
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
kk kadar tulum peyniri
3 zeytin
2-3 tane sucuk
1 tatlı kaşığı reçel
ara
bir dilim kavun
16 da yemek yedim çok yoruldum çok açıktım o yüzden abarttım :26:
2 kepçe çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık taze fasulye
salata
3 dilim karpuz
3 dilim ekmek
kızlar bizim şu ceza olayı var ya rahatsız olanlar olunca paylaşım alanına yazdım neden rahatsız oluyorsunuz diye kendi içinizde halledin diyorlar cezaya kalanları ezberledik diyorlar canım sıkıldı bişeyde yazmak istemedim boşver aslı dedim tartışmaya gerek yok dedim
bu yüzden bu ceza şeklini değiştirmeyi düşünüyorum. 7 mesaj yazmayanlar bizim takıma üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım kelimesini ayrı ayrı 30 kere yazsın. bir mesajda 30 kere yazmayacak. 30 mesaj yazacak her mesajda üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacak. bu yazdığı mesajlar günlük mesajdan sayılmayacak tabi. ne dersiniz kızlar. böylelikle diğer takımların konuşmalarına izin vermeyiz. hemde cezayı kaldırmış olmayız. eskisi kadar belki etkili olmayabilir ama bu durumda çok hoşumuşa gitmez. 30 çok diyebilirsiniz ama amaç caydırıcı olması değil mi? ne diyorsunuz kızlar.
kızlar kiraz sapı kaynatıp içicem
sabah akşam aç karnınamı içmem gerekiyo başliyim bugünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?