- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.861
canım sen 15 olsun diyorsun aysen 20 dedi bence 7 mesaj yazalım cezaya kalmayalım daha az hem
ay bu çocuklar caliloludan ne anlıyorlar bıkmıyorlarda :82::82::82:
canım bende bir ara deneyim dedim kiraz saplarını birirktiriyordum bir ara biriksinde kaynatıp içeyim diye. mutfakta bir tabakta duruyordu. gittim baktım tabak boş. biri çöpe dökmüş. gittim içeri kiraz saplarını çöpe kim attı dedim babam ben onu çöp sandım dökeyim dedim demişti o günden beri hala yapcam ben onu
hııı bu kadınlar kıskandı bizim takımı demekk. tamam ama 30 mesaj çok yaaa.. bari azaltsakk.ama cezayı kaldırmamak açısından güzel fiir. kaptanım hergün güzel fikirlerle geliyosun maşallahhh..cezasız olmaaazzz..peki en çok paylaşım yapana ödül olacak mııı?kaptan 30 kere öpsün en çok konuşanı.he heeee.
kızçeleeer yarım saat yürüdüm öldüm yaaaah
sayımıda yaptım şimçikk
oo ortaaak izin demek hee bende diyorum gülçinin hiç sesi soluğu çıkmıyorr
kaptan naptın sen öle yaa lütfen bunu hep ceza alanlara danışsan bidemesela ben 30 kere yazıcam üstüste
20 yap bari veya daha az
kaptaaan temizlik sana yaramadı kaptaaaan
dettttt30 iyi
selam kızlarr....bi geçmişe bakem gelem.beni özleyen olmuş muu.
yanında zopada olsun muyaaaa
peki otomatik mesaj fln yokmu aceeeep
ay kocamın gelmesi çok iyi oldu yemeği yiyoruz hemen parka ordan alışverişimizi yapıyoruz yusuf yorulmuş oluyor evime yeni yeni adapte oluyoruz...
pedagog adem güneşi dinliyorum bu adama bayılıyorum kitaplarını okuyordum şimdi dinliyorum anne olmak isteyen herkese tavsiye ederim bide eğitimcilere
kızlar ben geldim yarına benimkine 5 30 a randevu aldım ..
bakalım ne dicek doktor ..
kaynanamda dellendirdi beni
diyoki işten çıkarmasalar bari
çalışamıyor beninmki dedim çıkarırlarsa çıkarsınlar ya dedim ondan önemlimi .. sağlığından ..
hiç oğlunun sağlığını düşünen yok borçları düşünüyor maşallaaah sanki onlar ödücek
kaynanamların bir kesme hamurları var nokta kadar
onu pişirip makarna gibi sonra yoğurt çırpıp koyuyolar dün tüm gün ondan yedim kase kase başka hiç bişi yemedim
ayran çorbası gibi yane bol bol yaparım kendime artık baya getirmiş kayananam
hem yağsız hem kalorisi az diyet yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?