- 14 Kasım 2001
- 21.417
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.538
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.561
birşey soracam ben gebe kalmak için uğraşıyorumda sıkıntı olmaz değilmi ?
62 kiloyum, 55 hedefim ama şartlar nerde yazıyor göremedimHosgeldin canim ❤❤ kilomu hedefini bildirirsen bsslayabiliriz
Hadi başlayalım :))Hosgeldinnnnn
Ekleyeliiimmm
e hadi gel
Canim.bende emziriyorum gerci artik sonuna geldik ama ilk 10aylikti basladigimda kac aylik beben
Son kilar en zor giden kilolar
Bisicik degilmis hemen veririz
buyur gel caniiim
Azicik mis listeye girmeden halledriz bize kstilirsan
Hosgeldin cnm keyfi alinsn kilolsr diyosunberaber zayıflarız
Baska takimdaysan git burdan
İyiyim kuzum ayni devam cok kilo aldm benvermeye calisiyorum
Cnm besin kaliteni dusurmeden guzel diyet yaoabikiriz beraber sezeryan degilsn soorda yapabilirsin
Korkunun ecele faydasi yoookk
Canim sütun de azalma oluyosa bi ksc ay daha beklesen daha iyi sankibol su rezene çayı az karbonhitrat ve bol sebze ❤
Zayiflama arkadaslari ❤ heo beraber zayifliyoruzz
Ne dmk unutmak bu ciddi bi isbsslayalm beraber bakalm unutuck misinnnn
Hosgeldn caniiimmm
Canim.bende emziriyorum gerci artik sonuna geldik ama ilk 10aylikti basladigimda kac aylik beben
Geçmiş olsun sanırım kovit? Bende atlattım aynen bel ve sırt ağrısı hep var bazen korkuyorum yinemi oldum diyeÇok teşekkür ederim, iyiyim iyiyim. Sadece sırt ağrıları bitmedi. O da kimsede geçmiyormuş...
Benide alınTakım arkadaşları aranıyor.....
Geçmiş olsun sanırım kovit? Bende atlattım aynen bel ve sırt ağrısı hep var bazen korkuyorum yinemi oldum diye ☹
O da bişey mi ben 15 kilo aldım 48 dim en son 63 düm tartıldığımdaKızlar beni de alın evlendikten sonra 10 kilo aldım veremedim ya 5 kilo versem bile rahatlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?