- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.621
Sorma ya bebekken çok seviyordu başından aşağı su akinca hele kikir kikir gülüyordu şimdi feryat figanAllahim çocuk büyütürken en zorlandigim seylerden biri banyo yaptırmak gercektenkosa kosa gidiyo banyoya aglaya aglaya cikiyo yuzune su degdi bi savasmaya basliyoruz acayip kalori yakiyorm bence
Etkileniyo insan bnde esime kahveyi alıştırdmAyyy bende içmezdim kahvaltı da bir bardak oda belkiiii, tabi benim içmem çay kolik bir eşle başladı sonra şekersiz çayın tadını alınca da devam etti
Yerim onuSorma ya bebekken çok seviyordu başından aşağı su akinca hele kikir kikir gülüyordu şimdi feryat figanbide reklamlar dan öğrenmiş te geçen gün anne bana doğal kaynak (Dalin) alın diyordu var hâlbuki
Bahara kalmaz inceciksinGüncel kilom 71.4 hedef 60
Anne mutlu ben de öyle olsam tebrik ederim maşallah yemin ediyorum bak çok ciddiyim kıskandım maşallah diyorum.Bir adet haşlanmış yumurta evet ben normalde de çok iştahlı değilim şu sıralar bana yeter
Zaten 58 kiloyum yaTakım arkadaşları aranıyor.....
Evet yaaİnsan suphelemiyo dimiben rahatim şükür
eski halimde bende aşırı yerdim aç olmasam bile yerdim ama kilo verdikçe emeklerim ziyan olmasın diye yediklerimi azaltmayı başardımAnne mutlu ben de öyle olsam tebrik ederim maşallah yemin ediyorum bak çok ciddiyim kıskandım maşallah diyorum.
Şu pis boğazımı bir bırakabilsem zaten manken olacağım
Daha bugun test yaptirdim nihayet sonuc bekliyorum ama iyiyim elhamdulillah senin sinav ne zaman?ok canım bende onu sorayım dedim sana ya da tubiye haber etsem olur mu cuma günü ya da perşembe günü perşembe çok telaşlı olacam buraya giremeyebilirim ama söz pazardan itibaren burdayım düzenli olarak spor listesine de devam ederiz yoğunluğum azalıyor son günler
iyiyim sn nasılsın . hastaydın sanki sonuç ne oldu
Emzirme kilo verdiriyormuş. Ama bol su icip şekerden uzak durmak gerekiyormuş. Ebe bir yakinim var o demişti.Eskıden 10. Takımdayım ve on kilo vermıştım şimdide doğum yaptım emziriyorum kılo verebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?