Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle A

ben oyle birsey duymadim malesef yardimci olamicam, ama nasil birsey oldugunu yazarsaniz ogrenmis olurum:)

canim ya sen ayrildinmi takimdan yoksa iznemi ciktin ? ne oldu ben orayi kacirmisim ozur dilerim.

eger yapabilirsen regl olmadan pirinc lapasi yap istersen hem siskinligi aliyor hemde kilo verdiyor .

aslıcım bu diyetle 1 haftada 1040 gr kesin ama daha fazlada gider dedi...inşallah öyle olur,kendimi oruçlu gibi hissediyorum ve çok şükür açlık yaşamıyorum

Canim ya cok heycanliyim , ins iyi sonuclar alirsin. Bir hafta bakalim nasil gecicek? ben orucluyken daha iyi geciyor, ama diyetteyken nedense halsiz oluyorum neden acaba:))

slm yine ben yine kimse yok

bari menümü yazayım

sabah
salatalık
doamtes
3 zeytin
kk kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 havuç

akşam
3 kaşık pilav
1 tane karnıyarık
bir kase cacık

selamlar kızlar evime geldim çok şkr
yorucu olsada eğlenceli geçti kahveler içildi balkonda fallar bakıldı
bayada kalabalıktık bol bol gırgır şamata yaptık iyi geldi bana
ama tek kötü şey en son dün sabah 7 de uyanmıltım o saatten beri 10 dk bile uyumadım
geec sabahladık zaten erkendende pilav tavuk hazırlıklarına girdik

dün çok kaçırdımmı bilmiyorum
sabah
bir kase specil k

öğle bir tabak nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
bir dilim çöavdar ekmeği

akşam
5 6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
bi minnacık zeytşnyağlı biber dolması ama çok çok ufaktı yane

sonra sabaha kadar oturduğumuz için çayın yanında gece 8 9 tane küçük tuzlu kurabiye yedim bir bardak şekerli çayla

hee birde türk kahvemi unutmamak laızm

bugünde
sabah
6 zeytin
bir tatlı kaşığı sarelle
1,5 dilim normal ekmekle kahvaltı yaptım

öğle yok

saat 3 den sonra mevlütte pilav yedim kaç kaşık bilmiyorum (tavuğu yok yiyemediğim için)
2 bardak ayran
2 tane çok küçük tulumba tatlısı

akşam yemeği yemedim bir saat önce felan bir tabak karpuz yedim günü kapattım

eşimle sorunlarımızı açıyoruz galiba çok şükür
ama sanırım dün gece yazdığım içimi döktüğüm bulamasın diye nerelere sakladığım defteri bulup okudu
konuşmalarından anladım ama sormadım
sanki ne denli sıkıldığımı bunaldığımı bişeyleri düzeltmek için çabaladığımı anlamış gibiydi..
sanırım bazı planlarıda var izne ayrılıp belki annemleirn yanına kaçmak gibi ama bana direkt olarak söylemiyo süpriz yapacak gibi :81:

şimdi kalkayım artık erkenden yatarım
yarında 11 30 da da fizik tedavide randevum var bakalım ne diyecek doktor

selam kızlar.bugün çok saçma bi yeme düzeni oldu.yok ya evde oturmak bana pek yaramıyo malkesef.bi geçmişe bakıp geliim bu arada karşı apartmandan bi bayan nasıl cangır cangır bağırıyo.sanırım çocuğunu dövmüşşler.toplamış mahalleden banay arklarını.bi çocuğu tuutmuşlar onun ailesini evine doğru mehter takımı edasında gidiyolar:)))seyretmesi bile tam bi eğlence:)))

benim de bugünkü menüm pek düzgün dildi.evdeyken pek ii olmuyo benim açımdan.
sabah 4-5dilim pastane böreği ve 3 siyah zeytin yedim.sonra temizliğe giriştim.3 saat kadar temizledim.
sonra 2 büyük dilim etimek tatlısı((
1 kuru incir ve 1 bardak limonata.sanırım hasta olacağım için bu kadar tatlı ihtiyacı.çünkü normalde bu kadar tatlı yesem midem bulanır.
akşam da 2,5 kase tavuklu şehriye çorbası.ve günü kapattım
bi yorum için bile çok karmaşık bi menü oldsu zannımca:)))

prensesim pirinç lapası benim midemi çok bulandırıyo.yarın bi kabak yapıcam inş ama....acayip şişim şu an çünkü...

kızlare bunula birlikte 7 oldu.bundan sonrasında giremem gece sanırım.herkese ii gecelr.kaptanım ortim bu gece girersen bi yorum yap en acımasızından olmamı:)))

kaptanım hep dediğin gibi paylaşımı çok kesişiimi az olan bi grubuz özellikle pazar günleri...senin bugünkü menü gayet güzel.ara öğün olmadan çok acıkmıyomusun ?ben pek dayanamıyorum ara öğün olmadaın.bugün olduğu gibi ipin ucunu kaçırıyorum

canım ben kahvaltıyı 12 den sonra yaptığım için sorun olmuyor

kaptanceyzim belli değil ama yarın giremezsem izinli sayabiler misin beni?

tamam canım

4-5 dilim börek , 2 büyük dilim etimek tatlısı mı
ne deyim canım

tamam canım

4-5 dilim börek , 2 büyük dilim etimek tatlısı mı
ne deyim canım
ben geldimm:)4-5 dilim börek tam börek dil kaptancım hemen düzeltiim yanlışş anlaşılmayı.hai pastaneden börek alınca küçük küçük doğruyolar ya.sarıyer böreği mi diolar ne işte ondan 4-5 dilim.yani bir dilim börekle aynı boyuta denk geliyo muhtemelen.

Son düzenleme:
ben geldim ama herkez gitmiş neyse azcık kendi kendime konuşim
bu gün ne yedim
sabah 2 poaça 2 bardak çay
öğle 1 ayvalık tostı 1 kutu kola
akşam 3 köfte yoğurt
bütün gün dışarda olunca böle kötü bi menü oldu ama napalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…