- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.970
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.221
bugun isvec diyetimin son gunu, tartilacagim , ama cok verdigimi sanmiyorum. Bende gram gram veriyorneyse bunada sukur etmek gerekir
simdi spor yapmaya gidicem kizlar ama cok useniyorum, icimden bir his aman bosver yapma dun yaptin zaten diyor, diger bir ses te olmaz hemen kalk yap kahvenide ictin zaten oyalanma diyor:)) sizce hangi ses daha mantikli, tabikide A sikki
aaaa hazır aklıma gelmişken. altın fonu hesabu hakkında bilgisi olan var mı?. bankalara gidip konuşmak istemiyorum çünkü bi keresinde gittim beni emeklilik bişisi için ikna etmeye çalıştılar :S bu tür konulardanda hiç anlamam . aklımı karıştırıyolar yahuuu.
en önemlisi seçtiğimiz bi altın diyelim ki küçük altın fiyatı kadar mı her ay para yatırcaz?
günaydın kızlaar. nabersinizz. kız öznurrr nolmuş banaseni döverim kız motivasyonu kırmak yok. bende devam ediyorum spora birazdan spora başlaycam hatta yediklerimede dikate diyorum. salı günü diyetisyenden randevu aldım listemi yazarım sonrada kilo vermeye başlayınca gelecemm yaaa.inşallah geldiğimde yer olur.
günaydın kızlar.ne var ne yok?ben de geç kahvaltımı yaptım.yarım porsiyon börek yedim eşim almış(ama bugün güzel bi listem vardı ona tekrar başlıycam.bu arada ahstalığım ya bugün ya yarın.olsam şişim inecek.çünkü rahat 1 kilo var.neyse birazdan da spor yapcam.e-walkerla yarım saat kadar.siz neler ediyonuz?
aslıcım bu diyetle 1 haftada 1040 gr kesin ama daha fazlada gider dedi...inşallah öyle olur,kendimi oruçlu gibi hissediyorum ve çok şükür açlık yaşamıyorum
prensesim pirinç lapası benim midemi çok bulandırıyo.yarın bi kabak yapıcam inş ama....acayip şişim şu an çünkü...canim ya sen ayrildinmi takimdan yoksa iznemi ciktin ? ne oldu ben orayi kacirmisim ozur dilerim.
eger yapabilirsen regl olmadan pirinc lapasi yap istersen hem siskinligi aliyor hemde kilo verdiyor .
Canim ya cok heycanliyim , ins iyi sonuclar alirsin. Bir hafta bakalim nasil gecicek? ben orucluyken daha iyi geciyor, ama diyetteyken nedense halsiz oluyorum neden acaba:))
slm yine ben yine kimse yok
bari menümü yazayım
sabah
salatalık
doamtes
3 zeytin
kk kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 havuç
akşam
3 kaşık pilav
1 tane karnıyarık
bir kase cacık
kaptanım hep dediğin gibi paylaşımı çok kesişiimi az olan bi grubuz özellikle pazar günleri...senin bugünkü menü gayet güzel.ara öğün olmadan çok acıkmıyomusun ?ben pek dayanamıyorum ara öğün olmadaın.bugün olduğu gibi ipin ucunu kaçırıyorum
kaptanceyzim belli değil ama yarın giremezsem izinli sayabiler misin beni?
benim de bugünkü menüm pek düzgün dildi.evdeyken pek ii olmuyo benim açımdan.
sabah 4-5dilim pastane böreği ve 3 siyah zeytin yedim.sonra temizliğe giriştim.3 saat kadar temizledim.
sonra 2 büyük dilim etimek tatlısı((
1 kuru incir ve 1 bardak limonata.sanırım hasta olacağım için bu kadar tatlı ihtiyacı.çünkü normalde bu kadar tatlı yesem midem bulanır.
akşam da 2,5 kase tavuklu şehriye çorbası.ve günü kapattım
bi yorum için bile çok karmaşık bi menü oldsu zannımca:)))
ben geldimm:)4-5 dilim börek tam börek dil kaptancım hemen düzeltiim yanlışş anlaşılmayı.hai pastaneden börek alınca küçük küçük doğruyolar ya.sarıyer böreği mi diolar ne işte ondan 4-5 dilim.yani bir dilim börekle aynı boyuta denk geliyo muhtemelen.tamam canım
4-5 dilim börek , 2 büyük dilim etimek tatlısı mı
ne deyim canım
iyi akşamlar kızlar şimdi giedim eve sabah erkenden adaya gittik lale gibi kızardık geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?