Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben burdayım kiiii :),2 poaça 500 kalori yapsa ayvalık tostu muu neüğyyyy nettin sen hacımmm

anam öznurum sen mi geldin hoş geldin senin günün nasıldı

hemencik özet geçeyim öhmm..
bugün 1 de kalktım her zaman ki gibi çay koy anneyi uyandır görevimi tmmladım
baktım annem söylenmeye çalışıyo hemencikkkk temizliğe giriştim üstten
sonracımaaa cıbıdı cıbıdı yaptım süt almaya gittim geldim saçımı düzelttim yarına hazırlık diye
sora yarın ne giyceğime karar verdim
az önce mat videosu izledim netten birazdan soru çözcem
acayip bi heyecan var yarın için imidattttt

ben burdayım kiiii :),2 poaça 500 kalori yapsa ayvalık tostu muu neüğyyyy nettin sen hacımmm

doğru tatlım biraz kötü oldu gerçi poaçalar küçüktü ama hep hamur olduda tatlım kahvaltıyı yolda bi çay bahçesinde yaptık öğle yemeği plajda oldu başka yiyecek bişi yok suda acıktırıyo insanı akşamda adanın içinde yendi gene sınırlı böle oldu işte

tatlımişe başlamana en çok şu uykun düzene gircek diye seviniyorum kızın günün yarısı uykuda geçiyo
hadi bakalım inşallah kolay ve güzel geçer ilk günün

tam zindanlık bi menüüüü

tatlımişe başlamana en çok şu uykun düzene gircek diye seviniyorum kızın günün yarısı uykuda geçiyo
hadi bakalım inşallah kolay ve güzel geçer ilk günün

uykum yine düzene girrmicek sanırım uyuyamıycam sanırım

iyi geceler hatunlar,pazardı yemekti derken bu saat oldu,akşam kendime ziyafet çektim şöyleki 1 tavaya 150 gram tavuk,2 diş sarımsak,1 domates,1küçük kabaktan oluşan tavuk sote yaptım yağsız ve az tuzlu kekik ve kırmızı biberle tatlandırdım harika oldu yanına da kıvırcık salatası .....

bide bişi merak ettim :26: günlük ne kadar kalori yakman gerektiğini söledimi diyetisyen?

hoş geldin esra akşam menün çok güzelmiş ben abrttım bugün çok sağlıksız< oldu inşallah cumaya kadar toparlarım

bide bişi merak ettim :26: günlük ne kadar kalori yakman gerektiğini söledimi diyetisyen?

canım spor vermedi verdiği diyet 900 kalorilik bir diyet şu anki kilomu korumak için 1900 kalori almam gerekiyormuş 1000 kalori azaltınca haftada 1 kilo garanti dedi,yaa bide sabahtan beri 900 kalori aldım ve hiiiç aç değilim şunu çok iyi anladım diyet beyinde bitiyor inşallah tez zamanda istediğim kiloya ulaşıcam diyetisyen ne verirse harfi harfine uyucam....

kızlar merhaba kaç gündür düğün telaşı giremedim bu gün düğün çok güzeldi çocuklar insanlar çok eğlendi allah herkese telli duvaklı gelin olmayı nasip etsin gelinimizde çok güzeldi (kuzenim diye demiyorum yeşil gözlü uzun ince fıstık gibidir)
rejim yapamadım kaç gündür ama yarın en baştan başlar gibi başlıcam diyete fıstıklar sizide çok özledim

ama kas erimesi olmaz mı :/

6 da kalkıcam bende bi yık uyku yok mat sorusu çözüyüm bari fırsattan istifade. öff acayip tırsıyorum şu ilkler beni acayip geriyo. umarım güzel bi gün olur bnm için

Günaydın kaptancım.
sabah erken kalktım veeee sporumu yaptım.35 dakka e-walkerda çalıştım.sonracıma 1 litre suyumu içtim.yarım litresi ballı-sirkeli.sonra da 1 dilim ekmek ve 1 karper peynirli bi kahvaltı.sonra duşumu aldım.çok zinde hissediyorum kendimi.şimdi de 1 galetalı ara öğünümü yapcem.sen neler ediyon?

maşallah canım daha ben bişey edemedim uyandım kendime gelmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…