- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.241
ne güzelll...........
ben geldim ama herkez gitmiş neyse azcık kendi kendime konuşim
bu gün ne yedim
sabah 2 poaça 2 bardak çay
öğle 1 ayvalık tostı 1 kutu kola
akşam 3 köfte yoğurt
bütün gün dışarda olunca böle kötü bi menü oldu ama napalım artık
anam öznurum sen mi geldin hoş geldin senin günün nasıldı
ben burdayım kiiii :),2 poaça 500 kalori yapsa ayvalık tostu muuneüğyyyy nettin sen hacımmm
hemencik özet geçeyim öhmm..
bugün 1 de kalktım her zaman ki gibi çay koy anneyi uyandır görevimi tmmladım
baktım annem söylenmeye çalışıyo hemencikkkk temizliğe giriştim üstten
sonracımaaa cıbıdı cıbıdı yaptım süt almaya gittim geldim saçımı düzelttimyarına hazırlık diye
sora yarın ne giyceğime karar verdim
az önce mat videosu izledim netten birazdan soru çözcem
acayip bi heyecan var yarın için imidattttt
doğru tatlım biraz kötü oldu gerçi poaçalar küçüktü ama hep hamur olduda tatlım kahvaltıyı yolda bi çay bahçesinde yaptık öğle yemeği plajda oldu başka yiyecek bişi yok suda acıktırıyo insanı akşamda adanın içinde yendi gene sınırlı böle oldu işte
:
tatlımişe başlamana en çok şu uykun düzene gircek diye seviniyorum kızın günün yarısı uykuda geçiyo
hadi bakalım inşallah kolay ve güzel geçer ilk günün
iyi geceler hatunlar,pazardı yemekti derken bu saat oldu,akşam kendime ziyafet çektim şöyleki 1 tavaya 150 gram tavuk,2 diş sarımsak,1 domates,1küçük kabaktan oluşan tavuk sote yaptım yağsız ve az tuzlu kekik ve kırmızı biberle tatlandırdım harika oldu yanına da kıvırcık salatası .....
iyi geceler hatunlar,pazardı yemekti derken bu saat oldu,akşam kendime ziyafet çektim şöyleki 1 tavaya 150 gram tavuk,2 diş sarımsak,1 domates,1küçük kabaktan oluşan tavuk sote yaptım yağsız ve az tuzlu kekik ve kırmızı biberle tatlandırdım harika oldu yanına da kıvırcık salatası .....
tam zindanlık bi menüüüü
uykum yine düzene girrmicek sanırım uyuyamıycam sanırım
bide bişi merak ettim :26: günlük ne kadar kalori yakman gerektiğini söledimi diyetisyen?
canım spor vermedi verdiği diyet 900 kalorilik bir diyet şu anki kilomu korumak için 1900 kalori almam gerekiyormuş 1000 kalori azaltınca haftada 1 kilo garanti dedi,yaa bide sabahtan beri 900 kalori aldım ve hiiiç aç değilim şunu çok iyi anladım diyet beyinde bitiyor inşallah tez zamanda istediğim kiloya ulaşıcam diyetisyen ne verirse harfi harfine uyucam....
Günaydın kaptancım.
sabah erken kalktım veeee sporumu yaptım.35 dakka e-walkerda çalıştım.sonracıma 1 litre suyumu içtim.yarım litresi ballı-sirkeli.sonra da 1 dilim ekmek ve 1 karper peynirli bi kahvaltı.sonra duşumu aldım.çok zinde hissediyorum kendimi.şimdi de 1 galetalı ara öğünümü yapcem.sen neler ediyon?
ii aslı sağol.sen nasılsın?bu arada pofil resmine bayıldımfatmacım merhaba nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?