Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı bişey sorcam:ben bu e-walkerla yaktığım kaloriyi merak ediyorum.nerden bulabileceğim konsunda bi bilgin var mı?googleda aradım ama bulamadım da

evet yaaaaa.inş bacım düğünde biz olamadık da sen ol bare.daha geç dil ne de olsa.bence de çok güzel bi gelinlik.nerden buluyon böle güzel resimleri?

öylesine denk geldi başka şey ararken bu çıktı çok bayıldım pc masaüstümüde bu resim yaptım motive etsin diye inş babam görmez bizim kız koca istiyor der adam sonra

öylesine denk geldi başka şey ararken bu çıktı çok bayıldım pc masaüstümüde bu resim yaptım motive etsin diye inş babam görmez bizim kız koca istiyor der adam sonra

aslım kaptanım.ben şimdi bitirdiğim projeyi müşteriye göstermeye çıkıyom.adam gelmiş yerine.bana çok dua et olur mu?bu işi bi alsak gerisi kolay.açılmış olacak kısmetimiz inş..görüşürüz canım.

inş canım alırsınız işi beğenmezsa bana gönder müşteriyi ben hakkından gelirim

merhaba kızlar,biz oğlumla yatak keyfi yapıyoruz sabah saat 7 de kahvaltımı yaptım sabah 1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği (25)gr. domates,salatalık,közleenmiş kırmızı biber yedim belim çok ağrıyor bugün bütün gün yatmayı düşünüyorum,yusufun yemeği var akşamada taze fasulye yaparım çorbam var pilavda yaptım mı tamamdır....

benim akşam yemeğim kıvırcık salata üstüne 1 bardak haşlanmış bakliyat cumaya kadar bunu yicem akşamları...

canım geçmiş olsun dinlen bugün sakın iş filan yapayım deme

ama kas erimesi olmaz mı :/

canımcım diyetisyen olduğu için bir bildiği vardır diyorum zaten bu diyet bir haftalık.....

ohhh ne güzel aferin sana hafta sonu kilo verme değil alma takımı gibiydi buralar toparlanalım kızlar zaten kaç kişi kaldık şurda....

günaydın günaydıııııın
dünkü abartılı yemekten sonra bu günden itibaren toparlama kararı aldım
sabah kahvaltım
yarım dilim ekmek
yarım domates salatalık
üç çatal peynir
1 kahve
şimdi form çayımın soğumasını bekliyorum

bu gün çok işim var tatilimiz bitti okul başlıyo bugün birazdan duşumuzu alıp okula gidicez oğluşumla
üç buçukta geliriz ondan sonrada ev temizlenecek yemek yapılacak çamaşır yıkanacak
ödevlerimiz yapılacak ohoooooooooooooo
tatil ne güzelmiş yarab

avatarımı değiştirdim bu gelinliğe bayıldım ya
kızda aynı ben

Eki Görüntüle 222551

canımallah en kısa zamanda o gelinliği giymeyi nasip etsin inşallah yanında kibar kadın dilinden anlayan hoş biri olsun ama gidip hödük birini bulma sakın

geçmiş olsun tatlım dinlen sende ama yusufçuk yatırırmıki seni oyun ister bence

kolay gelsin tatlım inşallah almışsındır işi şeytanın bacağını kır bakalım

ben şimdi gidiyorum malum hazırlanmamız lazım servis birazdan kapıya dayanır
akşam üstü gelirim artık

bugün hiçbirşey yapmıycam demiştim ama daha yeni uzandım sağolsun yusufun dağıttıklarını toplmak zaten büyük işlerden odasında bebe yağını sen bul her yere boca et sesi çıkmıyordu bi bakayım dedim anam her yer yağ olmuş temizlemek tam 1 saatimi aldı.....

ben geldim esracım ama gitmişsin
sabah 8 e doğru uyandım 10-15 adet çubuk kraker yedim
öğle vakti kahvaltı yaptık
2 dilim kızartılmış ekmek, peynir, domates, salatalık ve şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı yaptım
temizlik yaptım şimdide dinlenme zamanı
tatil güzel, iyi, hoşta takımda kimse kalmadı ya

canımallah en kısa zamanda o gelinliği giymeyi nasip etsin inşallah yanında kibar kadın dilinden anlayan hoş biri olsun ama gidip hödük birini bulma sakın

amin hayırlısı canım inş
valla kaderle pek anlaşamadığımız için hödük konusunda bişi diyemeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…