Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz geldik buralar ıssız ve sessiz gene
öznurun ilk günü nasıl geçti acep merak ediyorum
okulda 1 bardak çay içtim tatlandırıcımı unutmuşum şekerli oldu mecburen
gelincede 3 tane etsiz çiğ köfte yarım dilim ekmek yedim çok acıymış
akşamada karnı yarık yaoıcam 1 tane yerim artık oda ekmeksiz olmaz ama 1 ince dilim ekmek yerim herde
böylece günü kapatıcam
:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

aslı bütün takımmı izinli kuzu ya üç kişi kaldık buralarda nerde bu millet ay

bugün buralar acayip bi sıcak nefes almakta zorlanıyo insan tabi iş yapmaktada
bissürü işim var ama bende yapçak hal yok
bizim adam bu aralar gene bebiş istiyo bide bu kurcalıyo kafamı nolcak bilmiyorum
bu kadar şeyden sonra

selam canım ben burdayım.
hayırdır çocuk meselesi neden kafanı kurcalıyo?sen istemiyomusun?ya da şu an düzene tam oturmadığını falan mı düşünüyosun?
bu arada sonunda beklenen misafir geldi ve rahatladım1-2 güne kadar bütün şişlerim iner.
sabah kahvaltıdan sonra ara öğün 2 galeta ve 3 zeytin yemiştim.sonra da 2 tane peynirli çubuk yedim.bu dönemlerde anca midem bunları kaldırıyo.akşama da pek biişey yiyemem sanırım.bu arada 3 fincan yeşil çay içtim.sen nerler yaptın canım?

kesinlikle çok haklısın.artık toparlanma zamanı.ramazana 70 olmak istiyorsam baya bi kasmam gerekiyo.ancak yetişirim.bayrama 68lee girsem dünyalar zaten benim:))

canım ya faceye dalmışım geldiini görmemişim kusura bakma
çocuk yapıcam tabide ben biraz zayıflayınca hamile kalım istiyodum bu kilonun üstüne bide hamilelik düşünsene yarım dünya gibi olurum herhalde
ama eşim yaşımız geç oldu diye malum ben 37 yim 40 dan sonramı yapçan diyo bu çocuğa bi kardeş gerek diyo bilmiyorum işte kafam karışık haklı aslında

canımcım eşinde haklı ama sen de haklısın.ben de aynı fikirdeyim yarım dünya meselesinde.zaten bi kilo var bi de üstüne 15-20 kilo gelince ne hal alırım hiç düşünemiyorum.benim fikrim yılbaşına kadar kilo verip öle hamile kalmak ama hayırlısı tabi.yılbaşına 60la falan girsem bana yeter.

Son düzenleme:
selamlar kızlar
sabah doktora gittim gitmeden öncede 4 küçük sosis (mikrodalgada pişirdim kaç gündür canım çekiyodu )
bir dilim çavdar ekmeği yedim
doktora şikayetlerimi anlattım belirtiler romatizmayı gösteriyo bakıcaz dedi
emar verdi birde bir sürü kantahlili
aç gitmediğim için kanı veremedim yarın sabah gidip vericem
emar içinde 15 de randevu alıcaz bakalım

hastaneden geldikten sonra saat 1 gibi eşimle sucuklu yumurta yedim 2 dilim ekmekle ne çok özlemişim
ama sonra pişman oldum kalorisi çoktur diye

saat 3 gibi bi tabak karpuz yedim

az önce eşimi işe göndermeden öncede 3 kaşık sade bulgur pilavı yedim

dahada bişi yemiycem yoksa bu hafta kilo veremiycem yawwww

geçmiş olsun canım.inş bişey çıkmaz sinirsel der dinlenme verir ama hayırlısı tabi.bu arada sosise çok kafayı takma.1,5 karper yemiş sayılıyon.çok abartı dil.yaaa kızlar akşama ne yemek yapıyım ben yaaaa(

geçmiş olsun tatlım inş kötü bişi çıkmazda sende toparlarsın biranönce

olsun tatlım arada bazı kaçamaklar olabilir akşam hafif yersen meyve falan telafi edersin yatana kadar acıkırsın çünkü

2011-07-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kokteyl Sosis 4 ADET 236
[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 291 kal.

sadece sabah yediğim bu
karperi hiç sevmem allahtan

sağol canım inşlh çıkmaz ama bişey varki 4 aydır geçmiyo :18:
netten biraz araştırdım bendeki belirtileri omurga romatizması diyo

eşime dünden kalan nohut vardı
birde bulgur pilavı yaptım

abimde zeytinyağlı taze fasulye istedi onu yaptım

geçmiş olsun tatlım inş kötü bişi çıkmazda sende toparlarsın biranönce

sağolasın canım
inşlh çıkmaz ama var bişeyki çekiyorum kaç aydır
olsun tatlım arada bazı kaçamaklar olabilir akşam hafif yersen meyve falan telafi edersin yatana kadar acıkırsın çünkü

evet akşam sadece meyve yerim karpuz veya şeftali ama önce hangisinde daha az kalori var ona bakayım

ayşenim fikir için sağol.nohutum var haşlanmış onu yapiim bende madem.bu arada benim herif aradı pazara gidelim die tutturdu.bi gidek bakalım ne alceksek pazardan:)))çok öptüm hepinizi.akşama girmeye çalışırım inş.ayşenim tekrar geçmiş olsun ama kendini şu bu die şartlandırma.inş Rabbim en hafif şekilde atlatmayı nasip etsin bu dönemi de.

2011-07-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Bulgur Pilavı 0.3 PORSİYON 87.3
[3] Karpuz 500 gr 130
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Sucuklu Yumurta 1 PORSİYON 340
[6] Kokteyl Sosis 4 ADET 236
[7] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1038.3 kal.

neyse çokda olmadı allahtan

hadi iyi gezmeler canım sana
kendine sebze meyve al taze taze
sağol canım inşlh

aaayyy kızlar çok sinirlendim
benim bi erkek arkadaşım var izmirde sevgilisi vardı
kız manyağın tekiymiş baya bir sorun yaşadı en son ailesi işin içine girdi kızla kavga ettiler hatta babası kıza evlendirecez biz onu demişler
kız haala benim arkadaşın peşini bırakmıyor eee benim salak arkadaşım napmış tutmuş kıza benimle nişanlandığını söylemiş ilk ayrıldıklarında kız bana mesaj atmıştı aramızda bişey var sanıp o böyledir şöyledir diye ben cevap vermemiştim şimdi kıza böyle demiş kız bana facede arkadaşlık isteği göndermiş
kızdım arkadaşa beni ne diye katıyon işe diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…