- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.281
ben geldim esracım ama gitmişsin
sabah 8 e doğru uyandım 10-15 adet çubuk kraker yedim
öğle vakti kahvaltı yaptık
2 dilim kızartılmış ekmek, peynir, domates, salatalık ve şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı yaptım
temizlik yaptım şimdide dinlenme zamanı
tatil güzel, iyi, hoşta takımda kimse kalmadı ya
selam canım ben burdayım.bugün buralar acayip bi sıcak nefes almakta zorlanıyo insan tabi iş yapmaktada
bissürü işim var ama bende yapçak hal yok
bizim adam bu aralar gene bebiş istiyo bide bu kurcalıyo kafamı nolcak bilmiyorum
bu kadar şeyden sonra
kesinlikle çok haklısın.artık toparlanma zamanı.ramazana 70 olmak istiyorsam baya bi kasmam gerekiyo.ancak yetişirim.bayrama 68lee girsem dünyalar zaten benim:))canımcım diyetisyen olduğu için bir bildiği vardır diyorum zaten bu diyet bir haftalık.....
ohhh ne güzel aferin sana hafta sonu kilo verme değil alma takımı gibiydi buralar toparlanalım kızlar zaten kaç kişi kaldık şurda....
selam canım ben burdayım.
hayırdır çocuk meselesi neden kafanı kurcalıyo?sen istemiyomusun?ya da şu an düzene tam oturmadığını falan mı düşünüyosun?
bu arada sonunda beklenen misafir geldi ve rahatladım1-2 güne kadar bütün şişlerim iner.
sabah kahvaltıdan sonra ara öğün 2 galeta ve 3 zeytin yemiştim.sonra da 2 tane peynirli çubuk yedim.bu dönemlerde anca midem bunları kaldırıyo.akşama da pek biişey yiyemem sanırım.bu arada 3 fincan yeşil çay içtim.sen nerler yaptın canım?
canımcım eşinde haklı ama sen de haklısın.ben de aynı fikirdeyim yarım dünya meselesinde.zaten bi kilo var bi de üstüne 15-20 kilo gelince ne hal alırım hiç düşünemiyorum.benim fikrim yılbaşına kadar kilo verip öle hamile kalmak ama hayırlısı tabi.yılbaşına 60la falan girsem bana yeter.canım ya faceye dalmışım geldiini görmemişim kusura bakma
çocuk yapıcam tabide ben biraz zayıflayınca hamile kalım istiyodum bu kilonun üstüne bide hamilelik düşünsene yarım dünya gibi olurum herhalde
ama eşim yaşımız geç oldu diye malum ben 37 yim 40 dan sonramı yapçan diyo bu çocuğa bi kardeş gerek diyo bilmiyorum işte kafam karışık haklı aslında
geçmiş olsun canım.inş bişey çıkmaz sinirsel der dinlenme verir ama hayırlısı tabi.bu arada sosise çok kafayı takma.1,5 karper yemiş sayılıyon.çok abartı dil.yaaa kızlar akşama ne yemek yapıyım ben yaaaaselamlar kızlar
sabah doktora gittim gitmeden öncede 4 küçük sosis (mikrodalgada pişirdim kaç gündür canım çekiyodu )
bir dilim çavdar ekmeği yedim
doktora şikayetlerimi anlattım belirtiler romatizmayı gösteriyo bakıcaz dedi
emar verdi birde bir sürü kantahlili
aç gitmediğim için kanı veremedim yarın sabah gidip vericem
emar içinde 15 de randevu alıcaz bakalım
selamlar kızlar
sabah doktora gittim gitmeden öncede 4 küçük sosis (mikrodalgada pişirdim kaç gündür canım çekiyodu )
bir dilim çavdar ekmeği yedim
doktora şikayetlerimi anlattım belirtiler romatizmayı gösteriyo bakıcaz dedi
emar verdi birde bir sürü kantahlili
aç gitmediğim için kanı veremedim yarın sabah gidip vericem
emar içinde 15 de randevu alıcaz bakalım
hastaneden geldikten sonra saat 1 gibi eşimle sucuklu yumurta yedim 2 dilim ekmekle ne çok özlemişim
ama sonra pişman oldum kalorisi çoktur diye
saat 3 gibi bi tabak karpuz yedim
az önce eşimi işe göndermeden öncede 3 kaşık sade bulgur pilavı yedim
dahada bişi yemiycem yoksa bu hafta kilo veremiycem yawwww
geçmiş olsun canım.inş bişey çıkmaz sinirsel der dinlenme verir ama hayırlısı tabi.bu arada sosise çok kafayı takma.1,5 karper yemiş sayılıyon.çok abartı dil.yaaa kızlar akşama ne yemek yapıyım ben yaaaa(
geçmiş olsun tatlım inş kötü bişi çıkmazda sende toparlarsın biranönce
olsun tatlım arada bazı kaçamaklar olabilir akşam hafif yersen meyve falan telafi edersin yatana kadar acıkırsın çünkü
ayşenim fikir için sağol.nohutum var haşlanmış onu yapiim bende madem.bu arada benim herif aradı pazara gidelim die tutturdu.bi gidek bakalım ne alceksek pazardan:)))çok öptüm hepinizi.akşama girmeye çalışırım inş.ayşenim tekrar geçmiş olsun ama kendini şu bu die şartlandırma.inş Rabbim en hafif şekilde atlatmayı nasip etsin bu dönemi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?