- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.581
ii canım sen ne ediyon?nasıl geçti günün?
ne ediyim canım yedim kabağımı oturuyorum sıcakta.müşteri bekliyorum.hangi sayfa linki verebilirmisin?ben de bi okuyım.bu arada ben bu hafta veremiycem yine sanırım.bu kilo benim baya dirençli olduğum bi kilo.uzun süre bu kiloda kaldığımı biliirim.en azından okıyım da azim olsunarada diğer topikleri dolaşıyorum az da olsa motive oluyorum
bir kadın 30 kilo vermiş dahada 30 kilo verecekmiş nasıl kendiyle savaştığını yazmış
gerçekten azim azimm azimmm azimmm
ne ediyim canım yedim kabağımı oturuyorum sıcakta.müşteri bekliyorum.hangi sayfa linki verebilirmisin?ben de bi okuyım.bu arada ben bu hafta veremiycem yine sanırım.bu kilo benim baya dirençli olduğum bi kilo.uzun süre bu kiloda kaldığımı biliirim.en azından okıyım da azim olsun
inş vermişimdir.şöle 74.2 falan olsa dünyalar benim olcek:)canım linki bende bulamamki şimdi
90 kilo ve üzeri topiğindeydi sanırım arada girip okuyorum ben
veremiycem diye kendini şartlama 250 gramda olsa vermek büyük başarı bizler için düşünki 1 paket margarin yok oluyo
açımmmmm :95::95::95::95:
midem ağrımaya başladı
birde bir sürü ilaç içiyorum
akşamki antibiyotiği almadan önce bişeyler yiycem az da olsa
ne yapim canım eşim uyuyo işe gidecek bende birazdan kalkıp ona pilav felan yaparım
ahhh ahhhhh
nasıl bu hale geldim şimdi böyle zayıflıycam nefsimle mücadele ediyorum diye kendime kızıyorum
sen nasılsın kuzum
yarını 4 gözle bekliyorum acaba ne kadar yağdan gitti isteyince gidiyor kilolar ama gerçekten bu iş için zaman ayırmak gerekiyor mesela kendim için pişirdiğim yemeklere harcadığım zaman hoşuma gidiyor kendim için bişeyler yapmak....
kızçeler ben cezaya fln kalmadım dimi ...
ödüm patlıyor artıkın
bende koşu bandına çıkayım diyorum zaten durduğum yerde bile terliyorum
yürümeye üşenmiyorum ama çorap giy ayakkabı giy sonra banyoya gir saçını kurut bunlara üşeniyorum
sağol canımgeçmiş olsun ayşe abla. kabaktan sonra mı ağrımaya başladı
bnde işten eve gelirken düşünüyorum yürüyüm diye.eve girdiğim an aynı üşengeçlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?