- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.601
günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım şöyle ki; 2 bardak su,30 gr.peynir,25gr.kepek ekmeği domates ve kırmızı biber,şekersiz 2 bardak çay.....
uyandığımda tartıldım ve şooookoldum anam nasıl güzel bir rakam gördüm söylemiycem cuma günü açıklıycam,eşim neden bu sefer yüzünden çok gitti sorucam dedi emine hanıma benim için daha iyi yüzüm zayıflarsa çünki yüzüm yuvarlak tombiş olunca ne kadar kilo versemde tombiş gözüküyorum,dün beden ölçülerimi not etim benim amacım bedenen incelmek yaniverdiğim kilodan ziyade giden yağ...
ayrıca yarın kesin artıyım ....
yediklerime pek dikkat edemedim kız kardeşim burda ya genelde saatini geçirmedim yediklerimin ama fast food oldu gezdiririken o bakımdan yedim hep
hem regl şişkinliğimde var karnım davul gibi bi görseniiiz
ben geld,m sen çıktın sanırım.neyse kızlar ben bugün kabak yapıyorum.bu arada burası acayip nemli ve sıcak.sürekli ter durumundayım.oturduğum yerde kıyafeti ıslanıyor terden
selamlar kızlar
sabah kalktım kan vermeye gittik 5 tüp kan aldılar damarı bulamadığı için kolumdan soktu iğneyi
sabah tartıldım aman allahımmmm harika bir rakam gördüm
ama sölemiycem yarın sabaha dahada gitmiş olur inşlh
esracım sende baya vermişsin
haydin kızlar bu hafta ilk 3 teyiz inşlh
kızlar kalçam ve ayağım çok ağrıyor ilk defa bu kadar ağladım resmen %50 yok ya moralmanım 0 ne olur dua edin bana.....
zar zor çorbamı yaptım yanınada kabak rendeledim teflon tavada o pişiyor birazdan yicem ve yatıcam akşama kadar kalkmıycam diyorum ama maalesef öyle olmuyor yusuf doyurulacak yusufa da makarna ısıtıyim sonra dinlencem .....
yarını 4 gözle bekliyorum acaba ne kadar yağdan gitti isteyince gidiyor kilolar ama gerçekten bu iş için zaman ayırmak gerekiyor mesela kendim için pişirdiğim yemeklere harcadığım zaman hoşuma gidiyor kendim için bişeyler yapmak....
iyi gezmeler kaptancım
açımmmmm :95::95::95::95:
midem ağrımaya başladı
birde bir sürü ilaç içiyorum
akşamki antibiyotiği almadan önce bişeyler yiycem az da olsa
ne yapim canım eşim uyuyo işe gidecek bende birazdan kalkıp ona pilav felan yaparım
ahhh ahhhhh
nasıl bu hale geldim şimdi böyle zayıflıycam nefsimle mücadele ediyorum diye kendime kızıyorum
sen nasılsın kuzum
anneme az önce şu kadar kilo verdim diyorum yeter kızım ne olursun daha verme hasta olucan diyo
zaten herbiryerim hasta anne bişeycik olmaz hem daha 10 kilom var diyorum ayyyyyyyyyy diyo nasıl vericen 10 kilo saçmalama gebertirim seni diyo
inş vermişimdir.şöle 74.2 falan olsa dünyalar benim olcek:)
fatoş burdan yaziyim hemen silerim
...........................
mrn bn geldimmmmmmmmm
bugün reyondaydım sürekli ayaktaydım yoralmışım houyy
geçmişide okuyamıyorum artık. umarım kaçırdığım şeyler yoktur
enee ne çabuk cuma oldu ciddi ciddi yarın tartı günü
nerde bu devlet:95:
evet kızlar yarından itibaren sıkı bir diyet ve spora başlıyorum
çünkü bana yeni bir aşk yeni bir ben lazım
bugün prenses ve nazmiye gelmedi dikkatimi çekti,izinlilermi hacım ???
bugün uyudum aman ne iyi geldi yatak odasında oğluşla üfür üfür açtık pencereyi saat 18.00 da eşim geldi pazara gittim söz vermiştim ama kendime 5 tane tişört aldım çook hoşuma gitti 2 tanede elbise aldım biri kahve diğeri siyah saks mavi garnili,kocaman bir kase slatamı yedim suyumu içtim yarını bekliyorum,diyetisyenimle randevum saat 17.00 de ordan anneme gidicez ....
aaslı senin için dün bunu düşündüm artık bir silkelensen elma armut diyetlerini bıraksan bir diyetisyenden yardım alsan sen bizden daha çabuk verirsin,mezun olmanı diliyorum gelip buraya başarı öykünü yazarsın....
kızlar benim bugün net yoktu şimdi geldi saatlerdir uğraşıyorum
aslı net gene gidebilir sitede kimsenin yok çünkü yedi mesajı dolduramazsam izinli yaz tatlım
hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?