Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım inş ama daha ortada bişi yok hayırlısı

canım geçen fatmayada söyledim kalori değişmeyebilir ama içeriği önemli karbonhidrat az olunca insan açlık hissedebilir kalori aynı olsa bile
bence kalori kadar yenilen şeyde önemli karbonhidrat alındığında daha fazla tokluk hissediyorsun

kızlar bu hafta yoklama sırası bendeymiş fakat geçmşte görememişim kusura bakmayın listeyi birazdan yayınlıycam,bekleyin anacım

09-07-11/ 10-07-11/ 11-07-11/ 12-07-11

aynalar 12--11--19--13

roseberry 9--7--12--10

irras 1--0--0--7

aysen34 4--3--25--14

catlak_kemmik 9--14--14--7

fatta83 8--10--13--15

nazco 13--7--14--1

prenses88 8--9--7--4

kızlar gizemin kocasını hastalığından dolayı 2 gün girememiş

nazmiye salı günü tur geldiği işler yoğun olduğu için 1 mesaj yazmış ama aşen bir mazaret bildirmemiş aslıcım liste budur bugünün yoklamasını yarın yaparım....

leyyn aslı hareketleri yapan baya iyi gece gece beni günaha sokcan:90::90:evet ben bunu görmüştüm bende ebru şallının pilates dvd leri var 1-2-3 bir tane daha var evde vucüt şekillendirme diye ama maalesef ağrılarımdan dolayı yapamıyorum...

ellerine sağlık canım aysen izin almıştı düğüne gidecekti ya salı günü gelirim demişti canım

enişte duymasın

günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım şöyle ki; 2 bardak su,30 gr.peynir,25gr.kepek ekmeği domates ve kırmızı biber,şekersiz 2 bardak çay.....

uyandığımda tartıldım ve şooook oldum anam nasıl güzel bir rakam gördüm söylemiycem cuma günü açıklıycam,eşim neden bu sefer yüzünden çok gitti sorucam dedi emine hanıma benim için daha iyi yüzüm zayıflarsa çünki yüzüm yuvarlak tombiş olunca ne kadar kilo versemde tombiş gözüküyorum,dün beden ölçülerimi not etim benim amacım bedenen incelmek yaniverdiğim kilodan ziyade giden yağ...

bu yaz kendime çok fazla işey almadım aldığım şeyler bollaşıyor ve hoş durmuyor inşşşaaallllaahhhh eylül gibi toplu bir alışveriş yapıcam aldığım şeyleri de bir beden küçük alıcam seneye kıyafetlerim hazır olacak,böyle 2 ay devam etsem tığ gibi olurum daha sonra koruma diyetleri uygularım en az 6 ay ki verdiğimihoooop geri almıyayım....

gülom dün hangi ünlü hatırlayamayacağım salata diyeti vermiş ve 2 günde 1 kilo demiş hiç sağlıklı bulmuyorum 2 günde 1 kilo mümkün değil sudan gider çünkü 1 kilo verebilmek için 7000 kalori yakmak lazım mesela bir insan günde 1600 kalori alması gerekiyor diyelim ve bunun sadece 600 kalorisini alsa 1000 kalori yapar 2 günde 2 kalori yaneee 1 kilo gitmez sadece su gider vücuttan ve 2-3 gün sonra kilo aynı çıkar......

bizim diyetlerimiz güzel her ne kadar accuuk olsada içinde bütün besin grupları var......

kızçeler ben geldimmm bugun kısmetse sizinleyim ama bir ara çocuklar için etkinlik hazırlıyazağım dosyamı çoğaltmam lazım seneye ..
azcıkında canım sıkkın ya

ayrıca yarın kesin artıyım ....
yediklerime pek dikkat edemedim kız kardeşim burda ya genelde saatini geçirmedim yediklerimin ama fast food oldu gezdiririken o bakımdan yedim hep
hem regl şişkinliğimde var karnım davul gibi bi görseniiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…