- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.541
aslıcım hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. bizede senin düğün hazırlılarını görmeyi nasibetsin inş.
bu arada diyetimin 1. günüü güzeldi. aynı kalori olmasına rağmen açlık hissettim. sanırım sebzeyi filan listedekinden az oldu tam pors. ölçemededim fazla olmasın diyede çok koymadım. neyse inş aynı motivasyonla devam...
aslı salata tarifi elif güveendiğin normal salata ya tonbalıklı. öğlen ve akşam yemiş 2 günde 1 kilo vermiş.
tamam canım aldım mesajı bugün ayın kaçı ya,cumartesiden itibaren yapıcam değil mi?
kızlar şu linke bakın bir video var göbek için süper bişey
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/123189-gobeginizi-eritmek-icin-bugun-yaptiniz-420.html
şu listeyi bir yazayım bakarım canım,aslı 9-10-11-12 olarak yazabilir miyim ?
09-07-11/ 10-07-11/ 11-07-11/ 12-07-11
aynalar 12--11--19--13
roseberry 9--7--12--10
irras 1--0--0--7
aysen34 4--3--25--14
catlak_kemmik 9--14--14--7
fatta83 8--10--13--15
nazco 13--7--14--1
prenses88 8--9--7--4
kızlar gizemin kocasını hastalığından dolayı 2 gün girememiş
nazmiye salı günü tur geldiği işler yoğun olduğu için 1 mesaj yazmış ama aşen bir mazaret bildirmemiş aslıcım liste budur bugünün yoklamasını yarın yaparım....
leyyn aslı hareketleri yapan baya iyi gece gece beni günaha sokcan:90::90:evet ben bunu görmüştüm bende ebru şallının pilates dvd leri var 1-2-3 bir tane daha var evde vucüt şekillendirme diye ama maalesef ağrılarımdan dolayı yapamıyorum...
ellerine sağlık canım aysen izin almıştı düğüne gidecekti ya salı günü gelirim demişti canım
enişte duymasın
kızlar herkese iyi geceler yarn görüşmek üzere ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?