- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.201
dukan diyeti tariflerim
kızlar bu sayfayı buldum baya etkili anlatıyo.İsterseniz bi göz atın sizde..ben özellikle tarifleri beğendim...
sinirsel olabilri kaptancım.Bir de su da aynı metabolizma hızı gibiymiş..az tüketince vücut su içemeyeceğini düşünüp depolamaya başlarmış suyu.o yüzden vücut şiş ise en önemlisi bol su içmekmiş onu çözecek olan..ben de bu acayip işe yarıyor bir de yeşil çay+tarçın....kızlar reglim bitti ama bendeki şişkinlik gitmedi neden acaba
canım ben de aynen inceliyorum kaç gündürrr...benim de epey kafama yattıı..sayfasına da baktım üstelik herkes ilk hafta min 1.5 kilo vermişş.Bugün kitapları sipariş etsem yarın elimde olur sanırım zaten 13 tl bişeyy.esraya da soraız sağolsun kız dietini de zaten baya detaylı ayzdı ve anlattı.anlatır da fakat her dakka nasıl iletişim içinde olcez ki?kitap belki daha çözümcü olacak.pazartesiden başlasak mı?ne dersiniz?
nasıl olsa çalışmıyorum ramazanda planım şöle. akşam iftarda önce su içilecek boooll.salata ile oruç açılacak yada çorba. sonrada sofradan kalkacam 1 saat sonra diyete uygun bişeler. sonra biraz spor. sonra ev işi ertesi günün yemeği sahurun hazırlanması nette vakit geçirme vs ile sahura kadar uyumayacam. yeyip yatmak istemiyorum çünkü. ama ben herifi uyutacam çünkü o zayıf oda kilo almak istiyo. yiyo yiyo almıyo sinir oluyorum. neyse sahurdan sonrada uyumayacam bulaşıktı vs yiyip yatmak yok sabah ezanına kadar herifi namaza uyandırırırm ondan sonra sbaha karşı uyurum. bölece kilo almam inşallah.. yoksa durum kötü. artık o saatte uyursam öğlen kalkarım. biraz hafifi hareketler yaparım.zaten ramazanda bol bol misafir çağıracam irade sınavı yani. ama insan kilo verdiğini görünce yiyesi gelmiyo yaa. vermezsem yesemde aynı yemesemde diyorum ama veridğimi görünce şevkim artıyo.o yüzden kaçamka yapmam sanırım çünkü tekrar vermeye başladımmm
güzel canım ama uyku düzenide çok etkiliyo onu nasıl halledecez
sinirsel olabilri kaptancım.Bir de su da aynı metabolizma hızı gibiymiş..az tüketince vücut su içemeyeceğini düşünüp depolamaya başlarmış suyu.o yüzden vücut şiş ise en önemlisi bol su içmekmiş onu çözecek olan..ben de bu acayip işe yarıyor bir de yeşil çay+tarçın....
Bende bu yarışma gruplarına katılmak istiyorum vermem gereken 6 kilo var nasıl katılıcam
ama yedikten sonra hemen yatarsam daahaa kötü. kalk uyan kalk uyan. en iyiysi benim için böle. hem uyuyakalıp sahuru kaçırmak da yok geçen yıl öle olmuştuk da bi çok kötüydü yaa.
onu da yazıp kaçıyım kaptancım...benim önceki dietisyen çok soğuk ya da çok sıcak içme.sadece sabahları 1 bardak sıcağa yakın ılık suyun üstüne 1 bardak oda sıcaklığında suiçip kahvaltını yap diğer zamanlarda nasılsa hava ona uyumlu karıştırarak iç didiydi.mesela kış ise sıcakla karıştır,yaz ise soğukla didi...ben de hep öle tüketiom.canım nasıl istiyosa ona yakın ılık olii yane...hayden görüşürük....sağol canım bi deneyim
ya kızlar bişey sorcam su içerken su nasıl olmalı sıcak mı soğuk mu ılık mı
hoşgeldin canıımm.görmemişiz sanırım. aslıcım özelden ilgilensen mi acabaa?
kızlar hemen kilomu bildiriyorum tam tamına 2.1 kilo gitmiş çoooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooook yeni kilom 64 ama açımmmmmmmmmm...
bugün yazacağım son mesaj maalesef artık her girdiğimde kendi kendime yazışmaktan sıkıldım,bende artık sadece 7 mesajı doldurmak için arka arkaya bir iki kelime yazıp çıkıcam...
kızlar 2. olduk tebrik ediyorum hepinizi
esracım sende bireyselde 2. oldun tebrik edrm başarıların devamı diliyorum canım
kızlar 2. olduk tebrik ediyorum hepinizi
esracım sende bireyselde 2. oldun tebrik edrm başarıların devamı diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?