Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar reglim bitti ama bendeki şişkinlik gitmedi neden acaba
sinirsel olabilri kaptancım.Bir de su da aynı metabolizma hızı gibiymiş..az tüketince vücut su içemeyeceğini düşünüp depolamaya başlarmış suyu.o yüzden vücut şiş ise en önemlisi bol su içmekmiş onu çözecek olan..ben de bu acayip işe yarıyor bir de yeşil çay+tarçın....

benim şu şimdi yaptığım bi diyet var o salı bitecek. sonra 2 gün ayranlı detoksu merak ediyorum zaten ayın 28 ine bitiyo bu ben ancak 28 ine başlarım diye planlamıştım. sen bilrisin istersen zaman kaybetme sen önce başla. ayy heycanlandım. bende haftasonu görürsem burdan kitabı alırım. mutlaka vardır buralarda alışveriş merkezlerinde aslnda ankarada görmüştüm. de ozaman bi fikrim yoktu keşke alsaymışım ozaman . neyse pişmanlıklar yok keşke yok iyi ki var. ayyy ben çıkıyorum kızlaar herife yemek yapcaam birazdan gelir..

güzel canım ama uyku düzenide çok etkiliyo onu nasıl halledecez

kızlar eşim dışardaydı kaçamak girdiydimmmkızıyo ya herif.aynı sınava hazırlanan çocuklar ile ebeveynlerini yaşıyoruz biz de
neyse ben çıkıyorum.akşama umre ziyaretine gitcez.giremem muhtemelen....dukaı inceliyelim kimlere uyarsa haberleşip beraber başlayalım.epey ii kilo veriliyormuş çünkü.ve de kalıcı oluyormuş....

sağol canım bi deneyim
ya kızlar bişey sorcam su içerken su nasıl olmalı sıcak mı soğuk mu ılık mı

ama yedikten sonra hemen yatarsam daahaa kötü. kalk uyan kalk uyan. en iyiysi benim için böle. hem uyuyakalıp sahuru kaçırmak da yok geçen yıl öle olmuştuk da bi çok kötüydü yaa.

canım ben 3 den sonra zor duruyorum geçen senede sahura kadar zor bekliyordum yemeği yer yemezde uyuyordum o yüzden kötü oluyordu

sağol canım bi deneyim
ya kızlar bişey sorcam su içerken su nasıl olmalı sıcak mı soğuk mu ılık mı
onu da yazıp kaçıyım kaptancım...benim önceki dietisyen çok soğuk ya da çok sıcak içme.sadece sabahları 1 bardak sıcağa yakın ılık suyun üstüne 1 bardak oda sıcaklığında suiçip kahvaltını yap diğer zamanlarda nasılsa hava ona uyumlu karıştırarak iç didiydi.mesela kış ise sıcakla karıştır,yaz ise soğukla didi...ben de hep öle tüketiom.canım nasıl istiyosa ona yakın ılık olii yane...hayden görüşürük....

kızlar 2. olduk tebrik ediyorum hepinizi

esracım sende bireyselde 2. oldun tebrik edrm başarıların devamı diliyorum canım

kızlar hemen kilomu bildiriyorum tam tamına 2.1 kilo gitmiş çoooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooook yeni kilom 64 ama açımmmmmmmmmm...

tebrikler esracım ne güzel gidiyo senin diyet sabrın içinde bravo valla hiç delmiyosun diyeti

bugün yazacağım son mesaj maalesef artık her girdiğimde kendi kendime yazışmaktan sıkıldım,bende artık sadece 7 mesajı doldurmak için arka arkaya bir iki kelime yazıp çıkıcam...

öyle düşünme tatlım bende çoğukez kendi kendime yazıp duruyorum hepimiz böyle düşünürsek takım olmaktan çıkar zorunluluklara döner iş herkes izinden dönünce daha iyi olacak eminim

kızlar 2. olduk tebrik ediyorum hepinizi

esracım sende bireyselde 2. oldun tebrik edrm başarıların devamı diliyorum canım

esracım 2 hafta üstüste bireyselde derece aldı. tebrikler kocammaannnn.. hem sağlıklı hemde istikrarlı günleri hepimize örnek oluyor. maşallah esramıza yaaabu aradaa herkesi tebrik ediyorum.maşşalah yaa.

Son düzenleme:
eşimin yanındayım diyetisyenden yeni çıktım,emine hanımcığım tebrik şettirdi 2 haftada 4.1 harikasın dedi ve bu oluyor ki diyeti hiç delmemişsin bende didim ki vallahi 1 gram dahi olsa delmedim,işte diyete sadık kaldığın için bu kadar verdin dedi.....

bu hafta tamamen acım yandım ben allah yardımcım olsun ama bol bol muz var işim kolay süt çok meyvem azaldı ama olsun 7 gün ne ki hemen geçer ...şeyi sordum şimdi ben 900 kalori civarı besleniyorum istediğim kiloya gelince ne yapcaz dedim 1880 kalori alarak kilonu koruyacan dedi,çoook mutluyum birazdan kendimi ödüllendircem magnum yicem dermişim şaka şaka....

kaçak nerdesin sen face de yüzüme bakmadın,sende durum ne vaziyet?

arkadaşlar çok sağolun geçen hafta 3.düm bu hafta 2. çok güzel birşey ama bundan sonra bu kadar hızlı gitmeyecek dedi

selamlar kızlar
tebrik tasdik her ne varsa ediyrum takımımızı
takıma girdiğimden beri ilk defa 2 liği gördük ayrı bir mesut oldum

esracım senide ayrıca tebrik ederim kuzum maşallahhhhhh
senin şu diyetisyene bendemi gitsem acep

gülçin hadi sende dön artık yavri haftaya toplanalım gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…