- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.181
canımcım hadi gel artık...senden sonra yaprak dökümü başladı yaffffselam kaptancım nabersinnn. düğünlere gidiyosun demek. yaa bende bunalımımdan çıktım az cukta verdim bile. ama bugün bildirim yapmadım. haftaya inşallah. ben kaç hafta oldu izne ayrılalı ya 2 hafta mı. gerçekten çok bunalmıştım ama şu an iyiyim. esra bana face den moral verdi canımmm sağolsun. stres yaptıkça gitmez dedi. bende çok takmamaya çalışıyorum. az tartılmaya çalışıyorum. no stres no cry.. geçmişe gidem bakem neler olmuş.
canım sen doktora gitcektin ne oldu gittin mi
hımmm ne giyeceksin düğünde. ayy bizimde 2 tane düğün var eylülde.ne giyecem bilemiyorum yeni ciciler almak istiyorum. 1 tanesini kafamda tasarladım. lacivert etek pudra rengi pullu atlet üstüne. onun üstüne de lacivert kısa veya fakir kol ceket. pudra rengide ayakkabı. ama 2. düğüne aklımda bişe yok.siyah bi elbise olabilir bulursam. bugün biraz taksimde dolaştım.ama 42 beden olmuyor bazen yaa 44 ile 42 arasındayım haylaa.
canımcım hadi gel artık...senden sonra yaprak dökümü başladı yafffftakım tam yarıya bölündü...belki geri dönersen rahatlarız.herkes bi toparlanır....
canım benim üst kısmım kalın belim filan bir ara 50 giyiyordumherkes senin bacaklarında kalçanda bişey yok üst tarafında var der zaten
şimdi 48 giyiyorum. yeni bişey almak istemedim zaten yine istediğim gibi olmayacak o yüzden siyah bantolan siyan pullu bir bluz giycem üstüne bide ev düğünü olduğu için çok abartı olmasına gerek yok. ya da ben şuanki halimden dolayı böyle düşünüyorumhayırlısı olsun
ben bid eyavaş yavaş kilo vermeye çalışacam çok hızlı kilo alan bir bünyem varçok verip geri alıyorum böyle olmaktansa yavaş olsun ama kesin olsun belki daha uzun sürecek hedefime ulaşmak ama daha sağlam olacak bakalım şimdilik düşüncem bu
kaptancım haklısın aslında paylaşım azaldı biraz ama sayının da az olmasının etkisi var.Bir de sıcak olunca sosyal hayat da hareketleniyo ister istemez...önceden akşamları evde takılırken şimdi dışarlarda geziyoruz.mesela ben bu akşam girmek istiyordum ama bir yere misafirliğe gidilcek.Aynı saati yine de tutturmamız zor olacak biraz bence.Mesaj sayısını arttırmaya ne dersiniz?ya da iki seçeneğimiz olsun.ya saate uyup 7 mesaj sınırı ya da 15 mesaj ama saattsiz mesela...
kaptancım sağolasın.Bu arada FOTOOOOO İSTİYORUUZZZZ YENİ HALİNLEEEEE:))büyük değişiklik dil ama olsun ben senin fotoyu hiç görmediydim görmüş olurum
doktora gittim tuuttu bana 1200 kalorilik diyet yazdı. ben zaten o civarda besleniyordum.listeyide yazmıştım buraya aslında sağlıklıydı.harfi harfine uydum ama sadece 400 gram verdim.oda birgün az çıkıyom tartıda bigün çok dalgalı dalgalı. sonracımmaa dün 2. görüşmeye gidecektim tartacaktı hanımefendi ankaraya gitmiş erteledik vs. sonra bende vazgeçtim bidaha gitmeycemm. şimdi canım ben şok diyet yapıyorum 2 gündür. çünkü sanırım duran metoşu harekete geçirmek için sağlıksızda olsa bu şart. beni ancak o paklar sanırım. şok diyetim şok şekilde güzel geçiyor. güzel şeyler gördüm tartıda su bile olsa moralim yerine geldii vee mutluluğumu paylaşmak istedim. ama cumaya verdiğim kilolar 3 e bölünecek ozaman değil mi?
canım benim üst kısmım kalın belim filan bir ara 50 giyiyordumherkes senin bacaklarında kalçanda bişey yok üst tarafında var der zaten
şimdi 48 giyiyorum. yeni bişey almak istemedim zaten yine istediğim gibi olmayacak o yüzden siyah bantolan siyan pullu bir bluz giycem üstüne bide ev düğünü olduğu için çok abartı olmasına gerek yok. ya da ben şuanki halimden dolayı böyle düşünüyorumhayırlısı olsun
ben bid eyavaş yavaş kilo vermeye çalışacam çok hızlı kilo alan bir bünyem varçok verip geri alıyorum böyle olmaktansa yavaş olsun ama kesin olsun belki daha uzun sürecek hedefime ulaşmak ama daha sağlam olacak bakalım şimdilik düşüncem bu
doktora gittim tuuttu bana 1200 kalorilik diyet yazdı. ben zaten o civarda besleniyordum.listeyide yazmıştım buraya aslında sağlıklıydı.harfi harfine uydum ama sadece 400 gram verdim.oda birgün az çıkıyom tartıda bigün çok dalgalı dalgalı. sonracımmaa dün 2. görüşmeye gidecektim tartacaktı hanımefendi ankaraya gitmiş erteledik vs. sonra bende vazgeçtim bidaha gitmeycemm. şimdi canım ben şok diyet yapıyorum 2 gündür. çünkü sanırım duran metoşu harekete geçirmek için sağlıksızda olsa bu şart. beni ancak o paklar sanırım. şok diyetim şok şekilde güzel geçiyor. güzel şeyler gördüm tartıda su bile olsa moralim yerine geldii vee mutluluğumu paylaşmak istedim. ama cumaya verdiğim kilolar 3 e bölünecek ozaman değil mi?
ay çok gülüyorum halimize yaa. bu muhabettlerin tersini şubatta yapıyoduk senle. sen şok diyet diyodun ben kızıyodum şimdi tersi oldu.
hıuyy ne bılımm esra yaa böyle bana aptl aptl şeyler oluyoo sıkılıyorum benki asla asık suratla durmam ama yuzum gulmuyor. ben şimdi olan biten şeylerr varrr anlattasam den k düşemiyoruz kı canım yaa boşş sayfaya yazıcam anında cevapp gelmeyıncede sıkılıcamm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: her an evlenme kararı alabılırım haberınız olaa vallaa
aahh be canım az çok seni anlıyoruuummm inan ki..biz de son 1 haftadır epey dalgalıydıkk.hiç konuşmuyorduk nerdeyse....Evlilik ne ilginç bişey di mi yaaageldim fatoşum geldiimm. vallahi billahi özlemişim yaa. ben bu 2 haftada çok ağladım çok kötü günlerimde oldu. eşimle sorunlarımız oldu. ama hallettik yaa.hem çok güzel günlerimde oldu benimde evlilik yıldönümüm vardı ayşen gibi geçen hafta. bölleee dalgalı kur misali günlerdi yani inişli çıkışlı. sizde ne var ne yok anlatın bakemm. yaa öznur gitmiş mi. ya muhabbeti çok tatlıydı kötü olmuş. çatlakkızıydı takımımızın. biz görmemiş olsak da diskalifiye olmamış olsa olmaz mı kaptancuummm
ya kızlar dukana mı başlasak hep beraber ne dersiniz?benim bu aralar acayip kafama yattı.Olumsuz hiç bir şey duymadım.hem beraber yaparsak daha ii olur.Esranın dieti çok güzel fakat ben sürekli grm gram uğraşamıyorum.1-hassas tartı sordum aynı marka burası küçük yer sanıırm ondan tam 2 katı.40 tl.bir de yemek hazırlama derdim oluyor sürekliözellikle şu sıralar yyoğunluk var hem gündüz hem gece.dukan diet hem miktar olarak sınırsız hem de daha az uğraşıyorsun zannımca....
ya kızlar dukana mı başlasak hep beraber ne dersiniz?benim bu aralar acayip kafama yattı.Olumsuz hiç bir şey duymadım.hem beraber yaparsak daha ii olur.Esranın dieti çok güzel fakat ben sürekli grm gram uğraşamıyorum.1-hassas tartı sordum aynı marka burası küçük yer sanıırm ondan tam 2 katı.40 tl.bir de yemek hazırlama derdim oluyor sürekliözellikle şu sıralar yyoğunluk var hem gündüz hem gece.dukan diet hem miktar olarak sınırsız hem de daha az uğraşıyorsun zannımca....
yok canım onda ölçü olayı çok sınırlı.mesela ilk etapta sınırsız haşlama ya da ızgara hayvansal gıda tüketiyoun.yoğurt,süt,balık,tavuk,et,sakatat vs...ama yağ ve karbonhidrat yok 4-5 gün...2 etap ta bunun yanına sebze ilave ediyosun.Ama tüketim şekli aynı...3 de başka bişey..bi tek yulaf kepeği var sanırım tarifler onunla ilgili.diğerleri tamamen senin hayal gücüne kalmışşşş...dukan diyeti gerçekten güzel ve sağlıklı bir diyet canım ama çok masraflı bir diyet ya ondada gram ço fazla var diye biliyorum tabi kitabını almadım okumadım ama nette baktığım kadarıyla uğraşmak gerekiyor keşke biri diyet yemeklerimiz hazırlayıp önümüze getirse ne kadar güzel olur daha kolay kilo verirdik inanın
geldim fatoşum geldiimm. vallahi billahi özlemişim yaa. ben bu 2 haftada çok ağladım çok kötü günlerimde oldu. eşimle sorunlarımız oldu. ama hallettik yaa.hem çok güzel günlerimde oldu benimde evlilik yıldönümüm vardı ayşen gibi geçen hafta. bölleee dalgalı kur misali günlerdi yani inişli çıkışlı. sizde ne var ne yok anlatın bakemm. yaa öznur gitmiş mi. ya muhabbeti çok tatlıydı kötü olmuş. çatlakkızıydı takımımızın. biz görmemiş olsak da diskalifiye olmamış olsa olmaz mı kaptancuummm
dukan diyeti gerçekten güzel ve sağlıklı bir diyet canım ama çok masraflı bir diyet ya ondada gram ço fazla var diye biliyorum tabi kitabını almadım okumadım ama nette baktığım kadarıyla uğraşmak gerekiyor keşke biri diyet yemeklerimiz hazırlayıp önümüze getirse ne kadar güzel olur daha kolay kilo verirdik inanın
fatoşum bende ondan bahsedecektim. ya ben izinliyken eskiden takımımızda bi arkadaş vardı nev81sen hatırlıyomusun?onla facede konuştıuk sağolsun bana hep destek oldu pes etmemem için bana moral aşıladı resmen. ve ben protein ağırlıklı diyetten bahsedince bende dukana başlıycam dedi. bahsetti biraz bende araştırdım. ramazanda başlayabilirim diye düşündüm. bugünde taksimde gezerken doğal ürünler satan yerden yulaf keğeği aldım. diyette ekmek yok bu kepekle krep vs yapabiliyomuşsun ama. yaa süper diyet anlattıklarına göre. varım ben yaa yattı benimde aklıma kaç gündür dukan sayfasını hatmettim. kitabını bulamadım ama esra kitabını almış. oda bize anlatır. süper olur. hattaa tüm takımcak yapsak keşke sonra hafta hafta seyretsek neler oluyor. uygulamasaıda kolay zor sanmıştım önce ama ben montignac diyetiyle karıştırmışım. o daha zor.
canım ben de aynen inceliyorum kaç gündürrr...benim de epey kafama yattıı..sayfasına da baktım üstelik herkes ilk hafta min 1.5 kilo vermişş.Bugün kitapları sipariş etsem yarın elimde olur sanırım zaten 13 tl bişeyy.esraya da soraız sağolsun kız dietini de zaten baya detaylı ayzdı ve anlattı.anlatır da fakat her dakka nasıl iletişim içinde olcez ki?kitap belki daha çözümcü olacak.pazartesiden başlasak mı?ne dersiniz?fatoşum bende ondan bahsedecektim. ya ben izinliyken eskiden takımımızda bi arkadaş vardı nev81sen hatırlıyomusun?onla facede konuştıuk sağolsun bana hep destek oldu pes etmemem için bana moral aşıladı resmen. ve ben protein ağırlıklı diyetten bahsedince bende dukana başlıycam dedi. bahsetti biraz bende araştırdım. ramazanda başlayabilirim diye düşündüm. bugünde taksimde gezerken doğal ürünler satan yerden yulaf keğeği aldım. diyette ekmek yok bu kepekle krep vs yapabiliyomuşsun ama. yaa süper diyet anlattıklarına göre. varım ben yaa yattı benimde aklıma kaç gündür dukan sayfasını hatmettim. kitabını bulamadım ama esra kitabını almış. oda bize anlatır. süper olur. hattaa tüm takımcak yapsak keşke sonra hafta hafta seyretsek neler oluyor. uygulamasaıda kolay zor sanmıştım önce ama ben montignac diyetiyle karıştırmışım. o daha zor.
kız öle bişe varmış rafinera diye. reklamını görmüşsündür. yemeği hazırlayıp getiriyolarmış. ne zor oalcak tatlım yaa. sadece proteinle besleneceksin 5 gün. sonraki 5 gün protein artı sebze. ekmke meyve yok işte. verdiğin her 1 kilo içinde 10 gün sanırım emin değilim ama korumak için haftada 1 gün protein günü yapıyormuşsun diğer günler normal. böylece verdiğin kiloyu sabitliyomuşsun.yaa yumurta süt peynir et balık ooo proteinden çok ne var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?