- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.401
ay elim ayağım tutumuyo tam buraya girecektim bilgisayarı aldım kucağıma .bbi sarsıntı. çok korktum yaa.tekirdağda deprem olmuş. bende hissettim.eşim hissetmedi ama aynı evde ben çok korktum.
ay elim ayağım tutumuyo tam buraya girecektim bilgisayarı aldım kucağıma .bbi sarsıntı. çok korktum yaa.tekirdağda deprem olmuş. bende hissettim.eşim hissetmedi ama aynı evde ben çok korktum.
kız sorma rahatın rahatı..hatunun gafları 1000i geçti...dün gelmiş işte yarına misafriim var göbek marulla salata yapcam faln..ii güzel hoş..ben de yeni almıştım fakat bize kadar...eşim o mutfaktayken buzdolabının kapısını açtı meyve almak için..uzaktan bağarıyo ayy o gördüğüm göbek mi yarısını versene diebana koca siniri basmıştıda bu gün bütün içimdekileri döktüm rahatladım tabi oda çok üzüldü bide beni bi ağlamak bastı sinirlerim bozulmuş herhalde dahada üzüldü tutturdular yan komşuyla hadi adaya gidelim denize girelim diye yarım saat beni ikna etmeye uğraştılar ensonunda gittik işte açıldım bende orda
sanada allah sabır versin bacım çok zor aile apartmanında oturmak yabancı değil diye herkez rahat davranıyo olan sana oluyo
senin görümcede pek bi rahatmış ama hiç sevmiyorum ben öle başkalarının hayatını hiç düşünmeden işgal eden insanları
ooohhh şıkıdım şıkıdım tey tey tey
ne güzel oldu işte değişiklik oldu sana iyi eylenceler tatlım
oooo ayşen hanım baya güzel bi tatil yanii.özlettin tabi herif de dayanamadı aldı izni hoooopppp hatununun yanınaaaselamlar canlar
ben bugün dönecektim istbla ama bileti ertelettik eşim izin aldı geliyo buraya
cuma akşamı dönücez galiba
aslıcım benim iznimi uzatırmısın rica etsem
.pzr günü piknikten geldık enıstem dedıkı yaa bı bakın kene felan varmı dıe . ben couckları yıkadım baktım yoktu sonra annemlerı yolculadık oturdum duşa gırmeden bacağıma bı baktım kene öldum korkudan hemen hastaneye gıttık aldırdık. eve geldım dusa gırıcem banyoda bı baktım göbeğmin ustunde bır tane daha elim ayağım tutmadı hç tekrar gıttık aldılar tahlil i,çin kal aldılar felan. sonra ablam aradaı bızım ufaklıktada varmış yaa anlamadım okadar da baktık. neyse onunda ladılar. gece saat 2 de eve geldık . bu sfer arkadası da aradaı onunda belınde varmış tekrar hasteney sabaha kadar hastane felan bittim resmen hem korktumm byaa. bugün akşam sonuçları almaya gııddcez ınşallah bısey yokur kızlar.
selamm canım.iyiy buralar.ablanlar neredeydi senin?bu arada inş hafta sonu kaçırmamışşsındır.yediklerini ve miktarlarını bizimle paylaşırsan bizlerde fikirlerimizi söyleriz.Bu şekilde olumlu veya olumsuz tepki alınca insan daha ii motive oluyo..slm kızlar :)))
hafta sonu ablamlardaydım,e napıyorsunuz nasıl gidiyor bakalım???
ahan da geldi..yavrumm ne ediyonnn?
canımcım ben şu an evden giriyorum burdakinde yok.ofisse geç gidicem biraz.ofistekinde var fakat orada da rahat giremiyorum...benimki sürekli sıkıştırıyo malesef((ya adam tam paranoyak oldu yaf...yok işte bu forumda sırf kızlarla muhabbet etmek için erkek de olabilirmiş...bu arada kızlar aranızda erkek varsa lütfen itiraf etsin.eşimin bu tezini doğrulamak istiyorum
sorma canım ya ben de çok özledim ama nafile yani...eşimde hafif hafif bburayı kıskanma havaları seziyorum ama bakalım hayırlısı.kendileri bu gibi konualrda çok kıskançda:)))diorum her kafasına esen yazamıyo,belli kurallar var ve biz sadece kilo üzerine konuşuyorzu genelde.yok efendim böle piskopatlar piyasada varmış.sen farkına bile varmazmışsın:))))ne diim ben de çok gözüne batmadan girmeye çalışıyorum işte ne edim:))ya canımcım çok geçmiş olsun o zamna sakın ihmal etme ateş olayına çok ama çok dikkat et muhakkak olma mı?ben içgüveysinden halliceyim.öğleden sonra kayınvalidemler memlekete gitmişti onlar gelicek..yemek hazırlıyorum..o yüzden geç gitcem işte...ya bu kansızlık olayı çok ciddi yanlız.bak benim ark vardı kansızlıktan dolayı artık tek bacağına sürekli kramp giriyodu..bal,pekmez,hurma,falan onlarla aran ansıl acepanladım canım şansıma işte
çok özledimm senii canım yaa valla ayrı düştük resmenn . dun tahlıl sonuçları temız dedı. ama 10 gun boyunca atesini ölç 38 geçerse hemen gel dedı. kan sayımın cok duşukk bu ne böyle dedı. dahiliye ye git baktır dedı. bende dedım ki ya halsizim zaten kansızlık var bılıyorum dedım.
bu arada iştahım gitti sabah yedigimle akşama kadar kalabılıyorum bu olaylardan sonra oldu boyle ne bilimm. sen nasılsın canım benım
ya canımcım çok geçmiş olsun o zamna sakın ihmal etme ateş olayına çok ama çok dikkat et muhakkak olma mı?ben içgüveysinden halliceyim.öğleden sonra kayınvalidemler memlekete gitmişti onlar gelicek..yemek hazırlıyorum..o yüzden geç gitcem işte...ya bu kansızlık olayı çok ciddi yanlız.bak benim ark vardı kansızlıktan dolayı artık tek bacağına sürekli kramp giriyodu..bal,pekmez,hurma,falan onlarla aran ansıl acep
canımcım ben şu an evden giriyorum burdakinde yok.ofisse geç gidicem biraz.ofistekinde var fakat orada da rahat giremiyorum...benimki sürekli sıkıştırıyo malesef((ya adam tam paranoyak oldu yaf...yok işte bu forumda sırf kızlarla muhabbet etmek için erkek de olabilirmiş...bu arada kızlar aranızda erkek varsa lütfen itiraf etsin.eşimin bu tezini doğrulamak istiyorum
canım ben facede görüyorum. ameliyatla yüzünü değiştiren yoksa hepsi çıtı pıtı bayanlar. yalnızzz face i olmayan tek sensin. fatmaa yoksaa sen mi erkeksin kızz? resmini ekle bakimmmm.
kız foto ekliyemiyorum ki boyutu çok büyük diii:))))sen bana mail adresi at biz sizi ararızsabah kahvaltıda da simit yemşştim unutmuşum yazmayı.
kız foto ekliyemiyorum ki boyutu çok büyük diii:))))sen bana mail adresi at biz sizi ararızsorma ya adama laf anlatmaktan vazgeçtim zatenn:))gizli gizli giriyom resmen ergenlik döneminde kaçak girersin ya o hesap
simit de iimiş yanii....afiyet olsun canım ne diim
gülçinnn hoş geldinn canooo
sabah kahvaltım 1. paket tadımca kraker
şekersiz çayy
hadi hayırlısı canim.inş istediğin verimi alacaksın bi sabır gerekiyo işte bu diete.geçen verdiğim adreste çok güzel tarifler vardı atak döneminde bakabildin mi?evet benim herifte pek hoşlaşmıyo kk dan. simit meselesine gelince o dünde kaldı cancağızım artık protein yemem lazım. hesaba göre aralığa kadar ekek karbonhidrat yok meyve yok. ama ondan sonra kilo koruma devresinde özlediklerimden yiyebilecemm inş. bugün başladım dukana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?