- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.421
hadi hayırlısı canim.inş istediğin verimi alacaksın bi sabır gerekiyo işte bu diete.geçen verdiğim adreste çok güzel tarifler vardı atak döneminde bakabildin mi?
24/07/2011
irras:izinli
nazco:10
ayşen:İZİNLİ
TRİPTOFAN:18
ROSEBERRY:8
FATTA83:9 (bu arada unutmamışım sen izinliymişsin yaa kuzu onun için dalgınlığıma gelmiş)
AYNALAR:kaptanımız izinde
25/07/2011
irras:12
nazco:9
ayşen34:izinli
fatta83:izinli
roseberry:14
kızlarr elifus sanırım bilmiyor 7 msj olayını yada daha takıma tam mı alınmadı bilmiyorum . eğer yanlış hatırlıyorsam sölersiniz düzeltirim hemencikkk
prenses canımm sende sanırım izinlisin göremedim çünkii
ve bu çizelge böyle oldu kusura bakmayın kızlar sade oldu ama . bugün fatoş söledi yapacağımı sağolsun yardım da etti .
ama gelecek çizelgelerr ooo süper olcekk inşallah
slm kızlar nasılsınız ben şuan ankaradayım ama evde değilim halamlardayız birazdan başka halamlara geçecez torunu oldu onu görmeye gitcez bugün eve geç gideriz bugünde izinli olmak istiyorum yarın görüşürüz inş
sizi çok özledim öpüyorum kocaman
25 inde benim mesaj sayım 12 imiş canım sen yorulma diye ben saydım.
slm kızlar nasılsınız ben şuan ankaradayım ama evde değilim halamlardayız birazdan başka halamlara geçecez torunu oldu onu görmeye gitcez bugün eve geç gideriz bugünde izinli olmak istiyorum yarın görüşürüz inş
sizi çok özledim öpüyorum kocaman
24/07/2011
irras:izinli
nazco:10
ayşen:İZİNLİ
TRİPTOFAN:18
ROSEBERRY:8
FATTA83:9 (bu arada unutmamışım sen izinliymişsin yaa kuzu onun için dalgınlığıma gelmiş)
AYNALAR:kaptanımız izinde
25/07/2011
irras:12
nazco:9
ayşen34:izinli
fatta83:izinli
roseberry:14
kızlarr elifus sanırım bilmiyor 7 msj olayını yada daha takıma tam mı alınmadı bilmiyorum . eğer yanlış hatırlıyorsam sölersiniz düzeltirim hemencikkk
prenses canımm sende sanırım izinlisin göremedim çünkii
ve bu çizelge böyle oldu kusura bakmayın kızlar sade oldu ama . bugün fatoş söledi yapacağımı sağolsun yardım da etti .
ama gelecek çizelgelerr ooo süper olcekk inşallah
canım ben şu an deneme haftasındayım daha kesinleşmedi takıma alınmam.bu günlük 7 mesaj olayı nasıl oluyor canım sadece buraya mı 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var yoksa kk içerisinde olan diğer topiklerde dahil mi???
canım ben şu an deneme haftasındayım daha kesinleşmedi takıma alınmam.bu günlük 7 mesaj olayı nasıl oluyor canım sadece buraya mı 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var yoksa kk içerisinde olan diğer topiklerde dahil mi???
2o dk elüptüğme bindim geldim. fırında da folyoya sarılmış limonlu karabiberli somonum 10 dk sı kaldı pişmeye. onu hüpletcemm.akşamada yoğurt gibi şeyler. ya bu dukanda zehirlenmem inşallah balıkla yoğurt filan. pek balık kültürümde yok napcam kii.
canım hoş geldin aramıza . ben yoktumm hoş geldin diyemedim
şimdi canım buraya yani 14. takıma gelip 7 msj doldurma zorunluluğu var . yani ama msj sayım dolsun die parça parça yapmıyosun. gün içinde neler yediğin ve hangi sporları yaptığın. yada ne bilimm kafana bişey takılır bizimle paylaşmak istersen felan o tür şeyler.
yani bizim grubumuz aslında hepimiz çok neşeliyizdir. şu anda bazılarımız tatilde die burası böyle sessiz ve çokta sırcıyızdırr yanii herşeyi paylaşabilirsin bizimle. maksat 7 msj doldurmak için gereksiz konuşmak deil o zman bi önemi kalmaz grubun. önemli olan samimiyetle paylaşmak. kendimi ezelin dayısı gibi hissettim bak yeğennn mesele der gibi
biz birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?