- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.441
elifcim bu deneme haftasının amacı,yarışmaya katılacak adayın,ilgisi,isteği motivasyonu kilo evrme azmi ve paylaşımının takım açısından değerledirilmesi amaçlıdır. paylaşımın bol olacaksa ve kilo verme konusunda yaptıklarını bizimle paylaşacaksan zaten takıma girmiş bil kendini.sen şu an tam alışmadın sanırım o yüzden çok uğramıyorsun. ama 1 haftanın dolmasına az kaldı paylaşımın çok düşük bence bugünden hemen dyetini yediklerini sporunu ve kendini anlat şekerim olmaz mı?
oyyy oyy gülçinim gelmişşşş sultanımmm çıtırrrrların da çıtırıı hoşş geldinnnnn kuzuuuuu:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
hoşbuldum canım nasılsın. neler yaptın bugün?
napimm canımm rutin işler walla.
ya bu arda ben sana gelişen olayları anlatmadım dimi damat adayıyla felan ilgili :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
kızlar mesaj takip listesi hazırdır artık
23/07/2011
irras : 11
nazco: 9
ayşen34:2 (anlamadım valla sanırım izinli yoksam ayşem buralarıı 2 mesajla bırakırmıydı heççç)
triptofan:8
fatta83: ayy unuttummm benn ahh kafammbidaha geri dönmimmm sayfa bittikten sonra yazimm
aynalar :kaptanımızz düğün iznine ayrılmıştır
24/07/2011
irras:izinli
nazco:10
ayşen:İZİNLİ
TRİPTOFAN:18
ROSEBERRY:8
FATTA83:9 (bu arada unutmamışım sen izinliymişsin yaa kuzu onun için dalgınlığıma gelmiş)
AYNALAR:kaptanımız izinde
25/07/2011
irras:12
nazco:9
ayşen34:izinli
fatta83:izinli
roseberry:14
kızlarr elifus sanırım bilmiyor 7 msj olayını yada daha takıma tam mı alınmadı bilmiyorum . eğer yanlış hatırlıyorsam sölersiniz düzeltirim hemencikkk
prenses canımm sende sanırım izinlisin göremedim çünkii
ve bu çizelge böyle oldu kusura bakmayın kızlar sade oldu ama . bugün fatoş söledi yapacağımı sağolsun yardım da etti .
ama gelecek çizelgelerr ooo süper olcekk inşallah
aslı hafta sonunun acısını çıkarmış herhalde peşin peşin yazmış kuzum
bu arada kızlar bugünkü sinirimi anlatmazsam çatlarım.resmen uykum kaçtı hareketlere....bugün dip köşe eve giriştik.Çiçek gibi oldu.Gelin de size bi kahve yapıyım hep beraber içelim...bir de görümceme sinir oldum yaaa.yeni temizlik yapmışım ufak çocuğu var ağzına üzüm,yemek vs veriyo.salıyo evdeyken.çıldırmamak için zor tuttum kendimi.Bir de çocuk ağzına elini sürüp aynaya falan iz yaptıı.Pişkin pişkin yarım ağız dio ki ya temizlik yaptın biz gitsek mi aceba?çocuk kirletti biraz ama falan...
bi de insanlar nasıl pişkin yaaa.öğlen kadına yemek yaptım.Geldi gördü yemek yaptığımı.Yok eşim de akşama gelmeyecek de şöle böle.Ben ne yemek yapsam acaba.Resmen kendini zorla davet ettiriyo yaa.neyse öğlen yemek yerken akşam gelip rahatsız etmesin die yemeğe çağırdım.Küçük çocuk uyuyo ortalık dağılmaz die...Geldi bi güzel yedii.Sonra akşam bir daha geldi kapıya.Öğlenki çorbadan kaldımı dio.çocuklara mercimek yapmıştım..sevmediler.senin çorbadab alıyım dedim dioneyse gitsin die çorbadan vermek için içeri girdim.pıtır pıtır peşimden geldi.eşime sofra kurmuşum.eh mecbur buyur beraber yiyelim dedik.oturdu hatun.bir de küçük çocuğu saldı ortaya.arkadan da büyük oğlu geldi...haydaaa yedik berbaer.bir de eşim dioki yok çorbanın hepsini al ben içmiycemm.Hatun aldı koca bi tencere çorbayıııı ona da tamam.en son yemekleri yiyip kaçtılar ne sofraya yardım ne bişey..Normalde de apartmanda birinde temizlik olunca diğerleri yemek hazırlar jest olsun die yemeğe çağırır bir de yemek derdi olmasın die..neyse yedi hatunnn.en son 1 saat sonra aramasın mı eşşimi.saat akşam 10da oluyo bu olayyy.işte bahçede annemin biberleri var sulanacak inip sularmısınız (kayınvalidem memlekete gitti evelsi gün.sırayla sularsınız demişti giderken)YYAAA PİŞKİNLİĞİN BU KADARI YAAA ben de eşime inme gece sulamak ii dil sabaha sularsın dedim.Hakikaten de ii dil.O da inmedi sağolsun.Sonra kendi inip sulamış.bi de triplerde...BEN BU İNSANLARI VE YÜZSÜZLÜKLERİNİ İNANIN ANLAMIYORUM.temizlik yapıyorum bugün tam 4 kere kapıma geldi.EL insaf yaa.HEr seferinde de kibarlıktan geç diorum ama hiç birine de hayır demiyor maşallah.İnsan biraz ağır olur.Ben büyük görümceyim der biraz dikkat eder hareketlerine.Yok yani.Neyi nasıl daha az enerji harcayarak yaparım hatunun tek derdi bu.Eltim zaten bi çeşit.Kapıyı tıklatmış duymadım.EN son zile basınca duydum.Yok nerdesiniz kardeim dio hemen..Yani anlayacağınız evi temizlemek yormadı ama insanlarla muhatap olmak ve kapıya koşturmak bana yetti bugün.Neyse şükür heryeri bitirebildi de kadın deridm kalmadı.Bi tek halıların silinmesi o da önümüzdeki hafta hallederim onu iniş..Neyse anlattım rahatladım.Ben yavaş yavaş kaçıyorum.Bu arada uzun oldu epey ama anlatmazsam çatlıycaktım.Anlattım rahatladım
kaptan iyi gezmeler :)iyi eglenceler..darisina basina diyeyim
valla kaptancım yazından anladığım kadarıyla düğün baya güzel gelmiş sana.eğlenceli zannımca.hadi hayırlısııı
düğünler kısmet yeridir sana talipler çıakr şimdii.
kaptancigim , ne guzel eglenmisin super valla
ooohhh şıkıdım şıkıdım tey tey tey
ne güzel oldu işte değişiklik oldu sana iyi eylenceler tatlım
kızlar başım çok ağrıyor yatıyorum aslı beni izinli yazın..
selamlar canlar
ben bugün dönecektim istbla ama bileti ertelettik eşim izin aldı geliyo buraya
cuma akşamı dönücez galiba
aslıcım benim iznimi uzatırmısın rica etsem
kızlarr anlatmaya balşlıyorum ilk önce kardeşimin olayından başlıyım ....
şimdi ben anneme cuma günü gittim herkes tabi üzgün dogal olarak diğer kardeşimde çarşıya gideken yolda konuştuk bende söledim çok yazık ayıp etti v.s v.s die.
oda o benım kardeşim atatmam dedi. bende dedım kıı bız sıldık yaptıkları cok ağır.
babasına araba aldırtmıştı daha yenı ama artık ona araba felan yok.
bız cumarrtesı akşamı ıstanbula geldık dırek aablama gectık bız. kardeşlerımde annesıne gıttı. pazar gunu soz yapıcaklarımş. cumartesı gecesı annemın esıne şöyle bı msj geldı. baba herşeye rağmen bu mutlu günümde yanımda olmanı ıstıyorum ama tek başına gel olurmu.
yaa ablam annem ben hepimiz şok olduk ne yanı sankı bız gelıcezde alla alla ya trbıyesız bukadarmı karektersız oldun be adam yazıklar olsun. anneme dedık valla hıc kafana takma boşver ne hali varsa görsün.
pazar gunu söz yaptı yanı kardeşim ama gitmedık......
ve geleleim diğer meseleye damat adayına kızlar...
perşembe günü ablama gittim iştee ben hanı cocuga bakimm dedım .
gittik çocuk çok yakışıklı değil ama çokta çirkin değil ehh işte dielim görsel olarak.
grafik tasarım tarzı iş yapıyor liseyi dışardan vericekmiş bu sene lise 3 ten terk etmiş. 26 yaşında böyle nasıl desem kızlar saygılı bırı şimdi çağın gençleri gibi değil. çok konuşkan değil butun eşyaları varmış. evı yokmuş ama bırıkmış parası varmıs sanırım koyde bırseye yatırım yapmış ve uc sene sonra ev parsı geliyormuş. cevresı tarafından baya sevılıyor cocuk saygılı mütevazi biri diorlar.
konusmak ıstedı tmm dedım. ben daha once boyle hıc hıssetmedım dedı yanı senı gorunceye kadar benımle evlenmenı çok ıstıyorum dedı.bende çocuğa korktuğumu ve ınsanlaa guvenemdığımı ve nekadar zor gunler yasadığımı soyledım okuyorum dedım . bak ben hanı çok sosyalımdır ne bılımm kısın mesela her hafta tıyatroya gıderım hıc bır oyunu kaçırmak ıstenmem felan cok kıtap okurum v.s v.s çocuk bende oyleyım dedı bende severım tıyatroyu sınemeayı dedı.yanı biz herşeyden konustuk ama ustune basa basa evlılkten cok korktuğumu söyledım.çocukta ınan senı mutsuz etmıcem kabul edersen . benı sevmen ıcın ne gerekırse yapıcam felan dedı. ben kısmet dedım ynı bılmıyorum tanımak gerek v.s v.s dedım işte...
ablamın arkadaşıyla konustum zaten bız ailece kaç senedır görüşürüz ama bız cocukla hıc denk duşmedık.
hanıı kadın sölemiş bakk ablasını vve enıstesını göz önne alıyormusun onlar bırbırıne cok bağlıdır en ufak bı yanlışta uzersen hemen karsına çıkarlar gözün yiyorsa felan demıs . çocukta nolur sen bı aracı ol dıe cok ısrar etmış tamam demış .
anneme gıtıtğımde ablam çıtlattı bı böyle böyle bırı var dıe. annem dedıkı görelim bakalım bı dedı. ablam anneme dedıkı bak anne hanı bıze kaç kışı soyledı ama ben gerı cevırdım enıstesıde . ama bu cocuk efendı felan.
neyse pazar gunu pikniğe gidelim deıler hanı annemın felan kafası dağılsın dıe. çocukta geldı ablamın arkadasıyla ama hanı bızımle ılgılı hıc bır konu acılmamak kaydıyla. sadece ablamın arkadası nasıl aileden oda o şekilde geldı.
annem cocuğu begendı yanı herkes beğendı pıknığe gıderken markete ugradılar markette annemle ablam konusurken aa fadık gul receli çok sever bu gelışınde evde yoktuu yıyemedı demış. sonra annem bı bakmış cocuk almışş . şaşırdım bende. neyse piknikte iyiyidi.....
pzr günü piknikten geldık enıstem dedıkı yaa bı bakın kene felan varmı dıe . ben couckları yıkadım baktım yoktu sonra annemlerı yolculadık oturdum duşa gırmeden bacağıma bı baktım kene öldum korkudan hemen hastaneye gıttık aldırdık. eve geldım dusa gırıcem banyoda bı baktım göbeğmin ustunde bır tane daha elim ayağım tutmadı hç tekrar gıttık aldılar tahlil i,çin kal aldılar felan. sonra ablam aradaı bızım ufaklıktada varmış yaa anlamadım okadar da baktık. neyse onunda ladılar. gece saat 2 de eve geldık . bu sfer arkadası da aradaı onunda belınde varmış tekrar hasteney sabaha kadar hastane felan bittim resmen hem korktumm byaa. bugün akşam sonuçları almaya gııddcez ınşallah bısey yokur kızlar.
canımcım ben şu an evden giriyorum burdakinde yok.ofisse geç gidicem biraz.ofistekinde var fakat orada da rahat giremiyorum...benimki sürekli sıkıştırıyo malesef((ya adam tam paranoyak oldu yaf...yok işte bu forumda sırf kızlarla muhabbet etmek için erkek de olabilirmiş...bu arada kızlar aranızda erkek varsa lütfen itiraf etsin.eşimin bu tezini doğrulamak istiyorum
tamam canım izin verdim gittiibozmadın inşallah diyet olayını.
tamm kaptanımm nidemek nidemekk izinlii saydım gittiii
ama özledikk yaniii
Dun dogum gunumdu. Esim sagolsun cicek yaptirmis cok guzeldionun diisnda misafirler olunca cok degisik bir gun olmadi dogum gunumde. Turkiyeden arayanlar oldu kutlamak icin.
kayinvaldemler aradi, arkadasim aradi, annemleri ben aradim ama dugun ve misafir yorgunlugu olunca hatirlamadilar, ve biraz buruk oldum. sonucta esime karsi utandim, kendi ailem kutlamadi unuttu, esimin ailesi unutmadi aradi, bir garip oldumneyse. 27.yasima girdim kizlar. evliyim ama cocugum yok, bakalim allah ne zman kismet ederse.. Dua edin ins. bu ay bebek tedavisine baslayacagiz, adet olunca kullanmaya baslayacagim ilaclari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?