Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha yeniyim canım bide hafta sonu ablamda olduğum için yazamadım bundan sonra dediğiniz gibi yapayım dahil olmaya çalışacağımmm :)))

2011-07-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] SEK light yoğurt 1.5 100gr 72.15
[2] Yulaf Kepeği 0.1 BARDAK 23.1
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Dana Kıyma (yağsız) 70 GRAM 70
[5] Dana Kıyma (yağsız) 20 GRAM 20
[6] pınar light süt 2 100 ml 70
[7] Keçi Peyniri 20 GRAM 39.4
[8] yumurta 1 adet 80
[9] Somon 125 GRAM 100
Toplam : 554.65 kal.
bugün yediklerim. akşamda sadece yoğurt yada süt içerim. 7 mesajım oldu mu bugün bilmiyorum ama bugün başkada giremem sanırım.

slmmm kızlar sabah kahvaltıda;
2 adet domates
1 haşlanmış yumurta ve boyutları çok küçük olan annemin yaptığı pişiden 4 adet yedim :)))

öğlen bir muz yedim :))

az önce yarım saatlik bir egzersiz yaptımm acayip terledim ama çok sıcakkkk :s

şimdi de duşa giriyorum ben sonra görüşürüzzzz :)))

Selam arkadaslar, dun giremedim , soyledigim gibi misafirlerimz geldi yatili.

cok yogun bir gundu, sizin aksaminiz bizim gundunzumuz oyuzden misafirle ilgilendim, cumaya kadar yazamicam. cumartesi girerim. ama arada girip halinizi sorarim.

ya yaz donemi olmasi sebebiyle cok yogun geciyor gunlerim. ramazanda boyle gecer, misaifr agirla falan filan, hayirli ve bereketli olsun ins.

prs aksami kilo bildirimi yaparim ins. sanirim yarim kilo vermisim, 56 idim. 55.5 olmusum. ama genede bir degiisklik olursa pers gunu bildiririm.

Dun dogum gunumdu. Esim sagolsun cicek yaptirmis cok guzeldi onun diisnda misafirler olunca cok degisik bir gun olmadi dogum gunumde. Turkiyeden arayanlar oldu kutlamak icin.

kayinvaldemler aradi, arkadasim aradi, annemleri ben aradim ama dugun ve misafir yorgunlugu olunca hatirlamadilar, ve biraz buruk oldum. sonucta esime karsi utandim, kendi ailem kutlamadi unuttu, esimin ailesi unutmadi aradi, bir garip oldum neyse. 27.yasima girdim kizlar. evliyim ama cocugum yok, bakalim allah ne zman kismet ederse.. Dua edin ins. bu ay bebek tedavisine baslayacagiz, adet olunca kullanmaya baslayacagim ilaclari.

Son düzenleme:
emidaf, canim kardesin icin uzulme, mutlaka size karsi yaptigi saygisizligi birgun anlayacaktir. Sunanda cok sinirlisiniz, onuda anlamaya calisin , tabi dogru birsey yapmiyor, aileninde onayi gerekir islerinin rast gitmesi icin ama napalim kucuklugune ver artik, sonucta sen ablasin. Affedi ol .

Damat adayi hakkinda dusuncem ise. damat cok iyi olabilir cok saygili olabilir, isi meslegi olabilir , fakat evlendikten sonra egitim durumu esler arasinda problem olabilir. her kavganizda bu soz konusu olur. Sana kizdigi zaman , ise gitmene engel olur( cunki okumamis okumusun halinden zorlugundan anlamaz) , cocuk olur, cocuguna bak calisma der, is onemlimi cocuktan der, maasin yuksek olur kapris yapar, daha neler neler, yani bir cok ornek var.

bence aceleci davranma ve cocugada umit verme, karsina ins cok damat adaylari cikar .

ellerine sağlık canım

aslı hafta sonunun acısını çıkarmış herhalde peşin peşin yazmış kuzum

evet canım 4 günlük mesaj yazıp gittim

ayy aynı apartmanda oturmakta çok zordur allah yardımcın olsun canım

kaptan iyi gezmeler :)iyi eglenceler..darisina basina diyeyim

tşk edrm canım geldim bile

valla kaptancım yazından anladığım kadarıyla düğün baya güzel gelmiş sana.eğlenceli zannımca.hadi hayırlısııı

düğünler kısmet yeridir sana talipler çıakr şimdii.

kaptancigim , ne guzel eglenmisin super valla

ooohhh şıkıdım şıkıdım tey tey tey
ne güzel oldu işte değişiklik oldu sana iyi eylenceler tatlım

tşk edrm kızlar değişiklik oldu güzel oldu sanırım

selamlar canlar
ben bugün dönecektim istbla ama bileti ertelettik eşim izin aldı geliyo buraya
cuma akşamı dönücez galiba
aslıcım benim iznimi uzatırmısın rica etsem

tamam canım iyi gezmeler

canım kardeşi,n gerçekten ayıp etmiş ilerde yaptığı hatanın farkına varıcak. hayırlısı olsun ama annen çok üzülmüştür yazık

canım hayırlısı neyse o olsun senin için
çocuk senden etkilenmiş olabilir ama bu kadarda ısrarcı olması beni biraz üşündürdü :44:
bence acele davranma iyice tanı bir çocuğu

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız

canım erkekler burda olmaz napsın kilolu, yağlı karıları
onlar cinsellik bölümündeler

tamam canım izin verdim gittiibozmadın inşallah diyet olayını.

tamm kaptanımm nidemek nidemekk izinlii saydım gittiii
ama özledikk yaniii

evet verdiniz izni ama ben yinede geldim

nice mutlu yıllara canım bence ailene kırılma koşuşturmadan unutmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…