Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım yaaa amma haraketli bi hafta sonu geçirmişsin
kardeşinin işne fazla üzülme onun yaşaması gereken bişiler var herhalde yaşıycak çaresi yok inş en az hasarla atlatır bu süreci
sana gelince hadi hayırlısı inş iyi biridir sende mutlu olursun
anam o kene falan ne öyle bidaha gitmeyin oraya keneler yuva yapmış oraya

kızlar napıyosunuz ben cıkıcam bırazdan hastaneye gidicem tahlil sonuçalrını almaya dua edın olurmu temız çıksın

slm kızlar :)))

hafta sonu ablamlardaydım,e napıyorsunuz nasıl gidiyor bakalım???

iyidir canım. biliyosun günde 7 mesaj şartı var takıma girmek için. uymayan diskalifiye oluyor. sende kimse olmadığı zamanlar muhabbet edecek bişey bulamıyosan yediklerini yazabilirsin. neler yaptın hangi diyeti yapıyosun spor yapıyomusun.

ben bugün yarın başlayacağım dukan diyetine hazırlık olsun diye protein ağırlıklı beslendim.
light yoğurt
light süt ,
light dondurma
aktivia
kıyma (eşime yaptığım yemeğin sadece kıymasından)

ay baya paylaşım olmuş oku oku bitmedi akşam yemeğinde 120 gram tauk göğsümü yedim yanınada kıvırcık salatası yaptım şimdi taş gibi tokum ara öğünüm olan 200 gr.meyvemi yedim bugün herhalde 1 damacana su içmişimdir ne sıcaktı hava,deprem olmuş ben hissetmedim hayatım hep hareket halnde geçtiği için anlamadım...rabbim afetinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…