- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.901
slm aysen prenses nasılsınız
prenses iznin bitti mi
canım bizde üzüldük
senin tatilin nasıl geçti
sen şimdi sabaha kadar uyumazsında
selam canım yorgunum biraz
sen nasılsın nasıl gidiyor aşk işleri görüşme ne zaman
Merhaba kapatancigim, evet bugun iznim bitti. Gecmisi okudum biraz. Esra ayrilmis sanirim.Esracigim kendini nerede iyi hissediyorsan motive ediyorsun o topigi tercih edebilirsin, uzuldum ama hayirlisi olsun nasilolsa arada gelip yazarim demisin:) bekliyorz verdigin kilolarinla birlikte.
Benim bu hafta cok yogun gecti gene, misafirlerimiz gitti. bugun regl oldum karnim cok agriyor.
Merhaba kapatancigim, evet bugun iznim bitti. Gecmisi okudum biraz. Esra ayrilmis sanirim.Esracigim kendini nerede iyi hissediyorsan motive ediyorsun o topigi tercih edebilirsin, uzuldum ama hayirlisi olsun nasilolsa arada gelip yazarim demisin:) bekliyorz verdigin kilolarinla birlikte.
Benim bu hafta cok yogun gecti gene, misafirlerimiz gitti. bugun regl oldum karnim cok agriyor.
iyiydi valla canım gezdik tozduk iyi oldu kafamızı dağıttık
yok canım uyumam malesef
haftaya cuma geliyo :18: heyecan dorukta canım
şimdilik sorun yok gibi tartışsak bile bende o da alttan alıp uzatmıyoruz farkındayız yazı dilinin yanlış anlaşılmalara sebep olabileceğini
bakalım ben hala tedirginim dış görünüş yüzünden bir canlı canlı görüşünce ancak rahat edecem bakalım
sevindim artık toplanalım selinayda yarın birgün gelir zaten
geçmiş olsun canım hani evli kadınşarın adet sancısı olmazdı yalan mı söylüyorlar
sevindim canım değişiklik iyi geliyor
bence uyu kız rüyanda görürsün kocanı
ooo ne giyceğine karar verdinmi bakayım ben eşimle buluşmadan günler öncesi ayarlıyodumda
şöleee şıkk ve zayıf gösterecek bişeyler giy
valla canım hiç tedirgin olma rabbim yazdıysa sen nedersen de olur yada olmaz
kii sen düğüne kadar zayıf bir hatun olucan zaten
zaten bu hafta heyecandan 2 kilo verirsin sen
uuff işte sorun one giycem ben yaaaa
canım ben hep hayırlısı olsun diye dua ederim konu ne olursa olsun belki sonuç beni mutlu etmez ama neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu allah bilir o yüzden hep böyle dua ederim ama bunda hayırlısı neyse o olsun hayırlısı bu olsun diye dua ettim
arkadaşımda duayı bile değiştirmişiz diyo
Başta benim için gerçekten kıymetli arkadaşım Triptofan ve yine aynı takımdan tanıştığım sevgili Ayşen olmak üzere hepinize merhaba.Allah diyetlerimizde azim versin bizlere,direnç versin ve sağlıkla kilolarımızdan kurtulmayı nasip etsin.Gülçin'im ben giderken tek bir cümlede dahi;takıma arada gelirim,yazarım demedim.Ama sana ve Esra'ya,Ayşegül'e şunu dedim:Siz istediğiniz sürece ben sizin yanınızdayım,desteğimle arkanızdayım.Ve bu sözümü de harfiyyen tuttuğumu düşünüyorum.Şimdi o içten sitemini görünce,kayıtsız kalamadım.Yazmak istedim.Buraya gelmem,yalnızca kırgınlıkları perçinlerdi ki,bunun kimseye bir faydası olmazdı.Bu sözlerime muhattapları alınmasın,çünkü doğru tektir.Bunu benim söylüyor olmam,ya da başka birinin söylüyor olması bunu değiştirmez.Elbette gönül isterdi ki,yanlışı yapandan seyredelim doğruyu,aslında yarayı sarmak yarayı açana yakışır en çok,ama olmadı.14. takımda başladığım hayatımın en doğru yolculuğunu burada tamamlamak isterdim.Tıpkı Esra ve Ayşegül gibi.Ama kısmet olmadı.11 haftalık sabrım,sabrımı o dereceye getiren rehavetin önüne geçemedi.Burası karar verip cayma yeri değildi,karar verip arkasında durma yeriydi.Adı takımda 11 hafta kilo alarak bu emeği görmezden gelme yeri değildi.Neyse uzatmak istemiyorum;tek istediğim kim olursa olsun mutluluğumuzun ve ruh sağlığımızın önüne geçen bu kilolardan kurtulması,ve kurtulmaları için de diğer arkadaşlarını kamçılaması.Ki ben takım değiştirmekle nasıl doğru bir karar verdiğimi uzun vadede her gün her gün birkez daha anladım.Duygusal bağların bir yeri yok,gönül bağının kafesi yok Gülçin'cim.Takımdan ayrılmamız nasıl bu ana kadar bizleri koparmadıysa,bizler istedikçe bundan sonra da kopmayacak.Aslında işin özüne indiğimizde birbirimize nasıl büyük bir iyilik ettiğimizin farkında değiliz çok zaman.Kilosu yüzünden eşleri tarafından terkedilen,eşleri tarafından beğenilmeme duygusu yaşatılan,itilip kakılan kadınlar tanıyorum.Ateşin sıcak olduğunu bilmek için yanmaya gerek yok,gerekli olan bu duyguyu hep canlı tutmak.Hedefin önünü kesen herşey hedefin düşmanıdır,o yüzden bırakın herkes hedefine engelsiz koştuğu yerde mutlu olsun.Allah emeklerimizi bışa çıkarmasın 14. takımın fıstıkları....helal olsun canım. ama giden herkes diyor geri gelir yazarım diye ama öle olmuyor.nevde öle dedi anşaa da olmuyor ya aynı takımda olmayınca olmuyorr.nede olsa kopukluk oluyor. neyse diycek bişe yok gayrı.lan şimdi üçünüzde aynı takımdasınız çatlarım kıskançlıktan yaa.
selam canım
ay sanada gelen gelene valla yaaa benide geçtin sen
herhangi bir diyet uyguluyomusun canım en son isveç yapıyodun galiba
sevindim artık toplanalım selinayda yarın birgün gelir zaten
geçmiş olsun canım hani evli kadınşarın adet sancısı olmazdı yalan mı söylüyorlar
evlenince adet agrisi gecer diyorlar ama benim gecmedi , her ay agriyor , cocuk olunca azalir diyorlar bakalim gorcez ins. benim annemin cocuklari oldu halde agrirdi , anneme cekersem agrim devam edice gibi.
sevindim canım değişiklik iyi geliyor
bence uyu kız rüyanda görürsün kocanı
valla şöle boyunu posunu görsem ne giymen için bişiler önerebilirim
üst tarafta siyah pullu bir tshirt tercih edebilirsin zayıf gösterir
ayy giyim tarzınıda bilmediğim için yorumda yapamıyorum
bizim hayır bildiğimizde şer
şer bildiğimizde rabbim hayır gizler
biz bilemeyiz
sen yinede hayırlısını iste
slm kızlar ben geldim keyifler nasılll???
hoşgeldin canım sana özel mesajda gönderdim takımdasın artık daha önce söylemiştim ama unutmuş olabilirsin cuma günleri öğle 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor eğer cuma günü bildirim yapamayacaksan perşembe akşamı kilo bildirimi yaparsın canım. listeye seni yazdım artık takımdasın 1.5 kilo verdim demiştim öyle yazdım inş bir yanlışlık yoktur
evet canım mesajını gördüm ama cevap yazamıyorum 100 mesajı aşmadığım için henüz :)) teşekkür ederim takıma alındığım için :)) evet canım cuma günler aklımda :)) yok canım yanlışlık eve 1.5 kilo verdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?