Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yediklerimi yazayım saçma sapan doğru düzgün bişi yemedim malum yoldaydım

sabah 2 tane kepekli galeta yedim bir bardak şekerli çayla

sonra otbste bi küçük paket eti krax yedim
3 1 arada kahveyle beraber

eve geldim işlere giriştim dahada bişi yemedim

şimdi yeşil çayımı içiyorum

akşama formun prinç patlaklı şeysini yiycem sabaha kadar oturucağım için geç yerim

zaten evde ne sebze ne meyve var artık yarın alışverişe gideriz

aslında canım acayip soğuk kavun çekiyo ama

slm aysen prenses nasılsınız
prenses iznin bitti mi

Merhaba kapatancigim, evet bugun iznim bitti. Gecmisi okudum biraz. Esra ayrilmis sanirim.Esracigim kendini nerede iyi hissediyorsan motive ediyorsun o topigi tercih edebilirsin, uzuldum ama hayirlisi olsun nasilolsa arada gelip yazarim demisin:) bekliyorz verdigin kilolarinla birlikte.

Benim bu hafta cok yogun gecti gene, misafirlerimiz gitti. bugun regl oldum karnim cok agriyor.

selam canım yorgunum biraz

sen nasılsın nasıl gidiyor aşk işleri görüşme ne zaman

haftaya cuma geliyo :18: heyecan dorukta canım
şimdilik sorun yok gibi tartışsak bile bende o da alttan alıp uzatmıyoruz farkındayız yazı dilinin yanlış anlaşılmalara sebep olabileceğini
bakalım ben hala tedirginim dış görünüş yüzünden bir canlı canlı görüşünce ancak rahat edecem bakalım

selam canım
ay sanada gelen gelene valla yaaa benide geçtin sen

herhangi bir diyet uyguluyomusun canım en son isveç yapıyodun galiba

sevindim artık toplanalım selinayda yarın birgün gelir zaten
geçmiş olsun canım hani evli kadınşarın adet sancısı olmazdı yalan mı söylüyorlar

iyiydi valla canım gezdik tozduk iyi oldu kafamızı dağıttık

yok canım uyumam malesef

sevindim canım değişiklik iyi geliyor
bence uyu kız rüyanda görürsün kocanı

ooo ne giyceğine karar verdinmi bakayım ben eşimle buluşmadan günler öncesi ayarlıyodumda

şöleee şıkk ve zayıf gösterecek bişeyler giy

valla canım hiç tedirgin olma rabbim yazdıysa sen nedersen de olur yada olmaz
kii sen düğüne kadar zayıf bir hatun olucan zaten

zaten bu hafta heyecandan 2 kilo verirsin sen

evet canım arada kaçmak lazım

uyuyamıyorum kız istiyorum ama tırsıyorum ezan okunuyo kılıp öle yatıyorum tv karşısında :86:

uuff işte sorun o ne giycem ben yaaaa
canım ben hep hayırlısı olsun diye dua ederim konu ne olursa olsun belki sonuç beni mutlu etmez ama neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu allah bilir o yüzden hep böyle dua ederim ama bunda hayırlısı neyse o olsun hayırlısı bu olsun diye dua ettim
arkadaşımda duayı bile değiştirmişiz diyo

selam kızlar kociş akşam yemeğe gelmicekmiş benim yemek hazırlama işide ortadan kalktı oğluşu doyurup koştum geldim
bu arada öğle 1 tabak çorba
1 tabak bamya yemeği yedim
1 dilimde ekmek
az öncede oğluşla bir dilim karpuz yedim
akşam yemeği yemiycem
çok acıkırsam salatalık armut falan geçiştiririm

valla şöle boyunu posunu görsem ne giymen için bişiler önerebilirim

üst tarafta siyah pullu bir tshirt tercih edebilirsin zayıf gösterir

ayy giyim tarzınıda bilmediğim için yorumda yapamıyorum

bizim hayır bildiğimizde şer
şer bildiğimizde rabbim hayır gizler
biz bilemeyiz
sen yinede hayırlısını iste

Başta benim için gerçekten kıymetli arkadaşım Triptofan ve yine aynı takımdan tanıştığım sevgili Ayşen olmak üzere hepinize merhaba.Allah diyetlerimizde azim versin bizlere,direnç versin ve sağlıkla kilolarımızdan kurtulmayı nasip etsin.Gülçin'im ben giderken tek bir cümlede dahi;takıma arada gelirim,yazarım demedim.Ama sana ve Esra'ya,Ayşegül'e şunu dedim:Siz istediğiniz sürece ben sizin yanınızdayım,desteğimle arkanızdayım.Ve bu sözümü de harfiyyen tuttuğumu düşünüyorum.Şimdi o içten sitemini görünce,kayıtsız kalamadım.Yazmak istedim.Buraya gelmem,yalnızca kırgınlıkları perçinlerdi ki,bunun kimseye bir faydası olmazdı.Bu sözlerime muhattapları alınmasın,çünkü doğru tektir.Bunu benim söylüyor olmam,ya da başka birinin söylüyor olması bunu değiştirmez.Elbette gönül isterdi ki,yanlışı yapandan seyredelim doğruyu,aslında yarayı sarmak yarayı açana yakışır en çok,ama olmadı.14. takımda başladığım hayatımın en doğru yolculuğunu burada tamamlamak isterdim.Tıpkı Esra ve Ayşegül gibi.Ama kısmet olmadı.11 haftalık sabrım,sabrımı o dereceye getiren rehavetin önüne geçemedi.Burası karar verip cayma yeri değildi,karar verip arkasında durma yeriydi.Adı takımda 11 hafta kilo alarak bu emeği görmezden gelme yeri değildi.Neyse uzatmak istemiyorum;tek istediğim kim olursa olsun mutluluğumuzun ve ruh sağlığımızın önüne geçen bu kilolardan kurtulması,ve kurtulmaları için de diğer arkadaşlarını kamçılaması.Ki ben takım değiştirmekle nasıl doğru bir karar verdiğimi uzun vadede her gün her gün birkez daha anladım.Duygusal bağların bir yeri yok,gönül bağının kafesi yok Gülçin'cim.Takımdan ayrılmamız nasıl bu ana kadar bizleri koparmadıysa,bizler istedikçe bundan sonra da kopmayacak.Aslında işin özüne indiğimizde birbirimize nasıl büyük bir iyilik ettiğimizin farkında değiliz çok zaman.Kilosu yüzünden eşleri tarafından terkedilen,eşleri tarafından beğenilmeme duygusu yaşatılan,itilip kakılan kadınlar tanıyorum.Ateşin sıcak olduğunu bilmek için yanmaya gerek yok,gerekli olan bu duyguyu hep canlı tutmak.Hedefin önünü kesen herşey hedefin düşmanıdır,o yüzden bırakın herkes hedefine engelsiz koştuğu yerde mutlu olsun.Allah emeklerimizi bışa çıkarmasın 14. takımın fıstıkları....

Son düzenleme:
selam canım
ay sanada gelen gelene valla yaaa benide geçtin sen

herhangi bir diyet uyguluyomusun canım en son isveç yapıyodun galiba

Canim evet misafir bereketiyle geliyor , sagolsun esimde yardimci oluyor, yoksa ben tek basima agirlayamazdim

ya aslinda isvec diyeti ile cok iyi kilo verdim,54 lere kadar dustum, isvec diyeti topiginde herkez ayni diyeti yaptigi icin cok verimli geciyordu. ,bu topikte malum cok siki bir topik degil ve motive olamadim, bende biraktim diyeti bir an once toparlanmam gerek ..

Son düzenleme:

öyle canım ben hep hayırlısı istedim ve bundan sonrada hayırlısını isteyecem

bu arada ne yediğimi söyleyeyim hiçbirşey yiyemedim vakit bulupta şimdi patates haşlaması yada domates salatalık yemeyi düşünüyorummm :)))

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim keyifler nasılll???

hoşgeldin canım sana özel mesajda gönderdim takımdasın artık daha önce söylemiştim ama unutmuş olabilirsin cuma günleri öğle 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor eğer cuma günü bildirim yapamayacaksan perşembe akşamı kilo bildirimi yaparsın canım. listeye seni yazdım artık takımdasın 1.5 kilo verdim demiştim öyle yazdım inş bir yanlışlık yoktur

evet canım mesajını gördüm ama cevap yazamıyorum 100 mesajı aşmadığım için henüz :)) teşekkür ederim takıma alındığım için :)) evet canım cuma günler aklımda :)) yok canım yanlışlık eve 1.5 kilo verdim :)))

tamam canım ama günlük 7 mesaj olayına dikkat edelim ama bunu yaparken bir görev gibi olmasın sonra hoş durumlar olmuyor
cuma öğle 12 ye kadar bildirime de dikkat edelim canım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…